Şimdi Ara

Donanım haberdeki kişilerin yetersizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eksi vb yerlerde de yazarlık yapan birisi olarak söylüyorum. Bir iki açtığım konulara girdiğim tartışmalara göre buradaki insanlardaki yetersizliğin temel sebebi sizce neler olmalı

Şahsımca her girenin bir hesap açıp yazıp tutması olarak değerlendiriyorum. Hayır gereksiz yoruyorlar adamı ve bazen sinirleniyorum

• Ekşide yazarlık yapınca ne oluyor? Dh bile ekşiden daha kaliteli bi ortam. Gelmiş laf ediyo hahahahahaha.

Sanki ekşide yazar olabilmek için IQ testi tapıyorlar. Valla komedisiniz. Ekşinin ruhunda küçük görme hastalığı var, siz de bunun en somut örneğisiniz. Bir mesajınızda küçümsemek psikolojik sorun demiştiniz, kendinize bi muane olun derim ben.

Ciddi hayattan, ciddi sanal alemden sıkılan birkaç genç var bu forumda bu kadar. Dh de herkes kendini toprağa atıyor, ekşide tanrı katına çıkarıyor fark bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilosopo -- 25 Ocak 2020; 21:1:25 >
  • İnternet genel olarak kalitesiz insanlardan oluşuyor kanaatimce. Anonim kimlik arkasına gizlenmek de işleri kolaylaştırıyor. Ben burada yazıp çiziyorum ama kimse kim olduğumu bilmiyor. Bırakmak istiyorum ama hiçbir sosyal medyam olmadığı için boş vaktimde kendimi burada buluyorum. Ayrıca nadir de olsa ara sıra yardımı dokunuyor buradan güzel insanlara ulaşabiliyorsun. Tabi konu dışında bu biraz zor
  • ekside hesap sahibi olanlarin diger platformlara camur atmasi sorunsali
  • Konuyu yanlış yere açtın sanırım, ekşi'de açman lazım bu başlığı.
  • Türkiye de sosyal medya denen şey ekşidir. gündemi orası belirler. yalnız yaşam tarzlarını belli eden başlıklara bakarsan çoğunun boş adam olduğunu anlarsın. içlerinde %20 civarı lafı dinlenen profesyonel beyaz yakalı veya tecrübeli rafine yazarlar var. onları seçip ayıklamak lazım
  • ekşide ben de yazarım. üstelik sabır taşı yazarım (dört sene bekledim yazar olmak için)

ekşi yazarlığımı mühim bir şey mi sanıyorsun eskiden öyleydi ama artık değil.
  • ben yeterli insanların oluşturduğu forumda da bulundum pek uzun ömürlü olmadı çünkü herkes her şeyi biliyordu kimse soru sormuyordu böyle dizimizi kırıp oturuyorduk birbirimize bakıyorduk.bilmeyen olacak ki bilenin önemi ortaya çıksın.
  • tabi ekside.kufur serbest burda atar yapamayinca iclendin dimi
  • Ekside iki kiz entrysi girip abazalari dusurmek zevkli burda kiz olsan inanmazlar
  • Ekside yazarım dedim diye linc atmaya çalışmışsınız. Ben ego yapmıyorum bir cok platformda dh kişi yetersizliklerinin sebeplerinin acaba hemen üye olunmasından mi kaynaklandığını sizin düşüncelerinizi merak ettim de. İste tam olarak kast ettiğimde buydu kendi kendinizi göstermişsiniz. Eksiklerinizi ve yetersizliklerinizi b*k atarak ve birbirinizi alkışlayarak destek olarak sağlamışsınız. Helal olsun hahahahaha
  • akbey617 kullanıcısına yanıt
    Hayır burayi buraya göre yargılıyorum yüzleşme misali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevinhakkindaknsmlyz

Ekside yazarım dedim diye linc atmaya çalışmışsınız. Ben ego yapmıyorum bir cok platformda dh kişi yetersizliklerinin sebeplerinin acaba hemen üye olunmasından mi kaynaklandığını sizin düşüncelerinizi merak ettim de. İste tam olarak kast ettiğimde buydu kendi kendinizi göstermişsiniz. Eksiklerinizi ve yetersizliklerinizi b*k atarak ve birbirinizi alkışlayarak destek olarak sağlamışsınız. Helal olsun hahahahaha
    Kaç yaşındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

tabi ekside.kufur serbest burda atar yapamayinca iclendin dimi
    küfür burada da serbest. ama DH Premium ile
  • seksanddirt kullanıcısına yanıt
    11
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevinhakkindaknsmlyz

11
    Zeka yaşını sormadım, kafa kağıdında yazanı sordum.
  • seksanddirt kullanıcısına yanıt
    Mmm oda sanırım 12 olmalı 1 sene ileriden gidiyor eşitlenmiyor bir türlü
  • "Şahsımca her girenin bir hesap açıp yazıp tutması olarak değerlendiriyorum. Hayır gereksiz yoruyorlar adamı ve bazen sinirleniyorum." demişsin. Ekşi Sözlük tanımı yapmışsın aslında
  • Bundan 6-7 sene once eksi dhye gore cok daha kaliteliydi, suan ise degil, hatta bazi basliklara baktigimda daha bile kotu oldugunu goruyorum.

Ciddi soyluyorum eksi suan dh trollerinden bile kalitesiz binlerce insanla dolu. Ne degisti, nasil oldu bilmiyorum, ama asiri kotu suan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.