arkadaşlar bilgisayarımın konfigürasyonu şu; msi ms 7176 anakart p4 3.0 işlemci vendetta 2 işlemci soğutucusu 2*1 gb kingston ddr2 667 2*1 tb hdd 1 80 gb hdd skystar 2.6d tv kartı asus x550 256 mb ekran kartı 350 watt lık foxconn kasa 2 adet dvd rom v.s
kurcalamadığım araştırmadığım şey kalmadı geri dönüşüm kutusu arada bir recycle bin oluyor 2-2.5 dakikada cekdiğim cd yi 8 dakkada 8 dakkada cektiğim dvd yi 30 dakkada cekiyor format attım düzelmedi,opensuse yukledim yine aynı 20 cıvarında program actığımda 512 mb ram ile canavar gibiydi 2 gb ram var 3 program acayım mal oluyor. virüs olsa kaspersky yuklu ve regedit kayıtlarını rapor veriyo + linuxda da aynı yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sorun bilgisayarınızda değil optik okuyucunuzda.Optik okuyucunuzdaki kabloların düzgün bağlandığına eminseniz eğer optik okuyucunuz (benimde ayn şekilde bazenn 20 dk sürüyor dvd çekmek,bazen 30 dk yı buluyor) yavaş yavaş eskimeye başlamış
öncelikle cevabınız için teşekkürler'i ide Diğeri sata) optiklerinlerın biri eski diğeri yeni (16x lg ide eski - 20x samsung sata yeni) biraz önce open suse de suse dvd sini yazdırdım 6 dakka 18 saniye sürdü (4.33 gb) + tek sorun o da değil pc de baya belirgin bi yavaşlama var
eski ram in duruyosa onunla tekrar bir dene duruma bak. sorun yeni ram de olabilir. 1gb falan 533 bir ram al arkadaşından onu dene.
quote:
Orjinalden alıntı: nickelson1903
öncelikle cevabınız için teşekkürler'i ide Diğeri sata) optiklerinlerın biri eski diğeri yeni (16x lg ide eski - 20x samsung sata yeni) biraz önce open suse de suse dvd sini yazdırdım 6 dakka 18 saniye sürdü (4.33 gb) + tek sorun o da değil pc de baya belirgin bi yavaşlama var
İyide bu dvd yazdırmak için iyi bir süre?
yarım saatmi :S
IRQ çakışması varmı? Donanım yöneticisinden kontrol edin.
İyide bu dvd yazdırmak için iyi bir süre?
bencede 6dk normal bir süre çift dvd rw kullanacağına bir tane kullan daha iyidir yeni almak istiyorsan 'nec' al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme