Şimdi Ara

Donanım yeterli gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte H55M-S2
    Intel Core i3-540
    8GB Ram
    3 GB R9 280 Dual-X OC
    1 TB 7200RPM 32 mb önbellek HDD
    High Power 750W Element Smart

Şu haliyle GTA V oynarken normal alanlarda gayet akıcı çalışan oyun, kalabalık şehirde özellikle araçla dolaşıldığında anlık fps düşüşleri yaşamama sebep oluyor. Anakartım 1156 soket olduğu için fazla masraf çıkmaması adına 2. el i7 870 işlemci almayı düşünüyorum. Bu sorunumu çözücek midir, beni yeni nesil oyunlarda 1-2 sene götürür mü ve i3 540'la arasında kayda değer bir fark var mıdır? Yoksa hiç bu işe girme değmez, 6 ay - 1 sene sonra yeterli parayı toparlayınca direkt anakartı da işlemciyi de yeni nesil al mı dersiniz?

• Oc yaparsan yeter.
  • Bildiğim kadarıyla çarpan kilidi kapalı bir işlemci. Bu haldeyken ne kadar o/c yer ki hocam?
  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    Çok normal, boşa paranı harcama direkt yeni nesil.
  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    I7 870 alabilirsen coo cok rahatlarsin i3 2100 dahi gta 5 de gtx 660 a darbogaz yapiyor sen dusun.

300 liraya kadar bulabilirsen cok rahatlarsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski işlemciler fsb arttırarak oc oluyor. İyi bir soğutucu ile 4ghz'e kadar yolu var.
  • Beyler biriniz değmez diyo biriniz oc li diyo biriniz de yeterli olur diyo. Deneyen ya da gören var mi bu olayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayriyetten i5 750 işlemci de buldum i7 870den iyi midir? Arasında performans olarak gözle gorulur bir fark var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.