Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link için teşekkürler. ddr2 - ddr3 kısıtlaması getirmemişsiniz test programı ramleri kullanmıyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hey

Öncelikle herkese bol şanslar arkadaşlar, inanin biz de daha fazla işlemci ile katılımı isterdik fakat bu tip yarışmalarda bi şekilde kısıtlamalar getirmek zorundasınız ki Fritz 9 çoklu işlem desteği olan bir benchmark, dolayısıyle Q serisi ile E serisinin bi arada bulunması hiç adil olmazdı, ayrıca burda 45nm-65nm ve de cache performance farklarını da eşit tutabilmek için kurallarda belirtilen güncel işlemciler seçildi. Hız kısıtlaması da 8200 ile 8600 arasındaki oc kapasite farkınının etkisini azaltabilmek için yapıldı(belki 8600ü olanlar çok daha rahat bu hız aralığına girecekler fakat onlarında 8600ü olanlardan çok daha fazla para ödeyip aldıklarını unutmayın :) )
    İlgi görmesi halinde bu kasım ayı yarışması aralık-ocak.. şeklinde farklı conseptlerle fakat yine temelinde overclock olacak şekilde devam ettirmek istiyoruz, tekrardan tüm katılımcılara başarılar..
    quote:

Orjinalden alıntı: santanio

fritz 9 linki bozuk sanırım ?

Burdan indirebilirsiniz

http://www.jens.tauchclub-krems.at/diverses/Schach/fritz9_benchmarks.html

Evet bir arada bulunması kötü olurdu ama neden 2 yarışma yok Q serisi ve E serisi ayrı ayrı olucak şekilde

Bende 7200 var ama olsun Q serisine sahip olanların katılamayışı kötü olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 1 Kasım 2008; 9:47:51 >

• ilk katılım benden olsun videoyu birazdan ekliyorum.

NICK: santanio
    İŞLEMCİ : E8500
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Thermaltake Big Typ
    ANAKART : Asus P5KC
    RAM: Kingston Hyperx DD2-800mhz 2x1gb
    EKRAN KARTI : Inno3D 8800gt
    PSU : Tagan 420 Watt TG-420-U02 i-Xeye
  • güzel çalışma tebrikler donanımhaber
  • öncelikle güzel bir organizasyon olmuş ama sadece intel in core2 duo e8xxx serisi ile sınırlandırılmış olması organizasyon a katılımı büyük ölçüde kısıtlayacaktır.bence intel ve amd işlemcili bu güne kadar üretilmiş bütün işlemciler katılma imkanı bulsaymış daha hoş olurmuş.her işlemci üretil diği model yılındaki rakipleri ile sınıflandırılıp ayrı ayrı grup larda yarıştırılabilirdi.

yinede güzel bir organizasyon olmuş.teşekkürler donanım haber
  • q serisine de yer verilmeliydi.
  • belli aralıklarla tekrarlanan bir yarışma olmasını isterim doğrusu. katılamasamda izlemek heyecanlı olacaktır.
  • Bende ekledim bi video yalnız skor için parametre yüksek fsb ve yüksek ram hızı başka bişey yok yani yarışmanın galibi en yüksek ram hızına ulaşan olacak şimdiden herkese başarılar.
  • devamında çok daha fazla katılım sağlanabilecek daha az donanim kısıtlaması olacak yarışmalar üzerinde çalışılacaktır merak etmeyin q serisi sahipleri

quote:

Orjinalden alıntı: EMRES754

Bende ekledim bi video yalnız skor için parametre yüksek fsb ve yüksek ram hızı başka bişey yok yani yarışmanın galibi en yüksek ram hızına ulaşan olacak şimdiden herkese başarılar.

ne yazıkki video çekimin hatalı dolayısıyle skorun kabul edilemez, cünkü test sırasında cpuz nin cpu ekranından işlemci hızını görebiliyor olmamız gerekmektedir 3.kural gereği; ve biraz daha yakın çekimle görüntü alabilrsen ekrandan daha rahat okunabilir değerler, başlangıç için gayet güzel deger.. devam devam

• videoyu ekledim katılan arkadaşlara başarılar...

@emres754 doğru diyor

Video Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 1 Kasım 2008; 12:58:57 >
  • quote:

videoyu ekledim katılan arkadaşlara başarılar...

@emres754 doğru diyor

Video Burada

videonuz tam olarak istediğimiz şekildedir, skor için tebrikler.

cpuz deki tab ekranlarının benchmark öncesinde veya sonrasında gösterilebilir,katılımcı arkadaşlara duyurulur.

• uzay montaj olup olmaması sanırım onemlı degıl bısı denmemıs onun ıcın kasanın ıcını cekerekde gosterebılır kanımca
  • çok güzel bir organizasyon dh ekibini tebrik ederim.her zaman kaliteli işleri yansıtıyorlar insanlara özellikle son kullanıclıara..katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim... intel im olsaydı bende gelirdimm.
  • Soğutmada bir kısıtlama var mıdır? Bir kaç sefer baktım göremedim... Ayrıca frekans değerlerini elde eden iki kişinin değerlendirmesi neye göre yapılacak acaba?
  • quote:

videoyu ekledim katılan arkadaşlara başarılar...

@emres754 doğru diyor

Video Burada

videoya baktım da, vdrop var dikkat etmek lazım : 1.544> 1.456
  • bi gün patlıcam o vdroop yüzünden kurşun kalem olaylarına girmek istemiyorum
  • kurşun kalemden ziyade psu işine girsen daha hayırlı olur eğer imzandaki psu ile kullanıyorsan o sistemi.
    ben bqt450 watta güvenip deneyemiyorum 550 fsb
  • Katılımcılara başarılar. Q serili başka bir yarışma bekleruk...
  • Şimdi Sıvı soğutmayı sökmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 1 Kasım 2008; 15:32:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.