Şimdi Ara

Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
23.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi kırıp ikiye bölüp fırlatacam pencereden şu ballistix 1066ları.Yaa millet iyi iyi dedi aldık bu ramleri oem ram gibi bu ne yaaa valla yazık bu kadar paraya.harbi sinirlendim ama yarışma için falan değil sonuçta kullanacaz diye aldık bu dandik şeyleri.Allah aşkına bana biri adam akıllı bir ram söylesin harbi kırıcam şimdi.
  • Ne kadar oc oluyor o Ballistix?

Ben Veritech ddr800 kullanıyorum. Günündeye 1125MHz görüyor fiyatına göre muhteşem. Aslında forumlar gördüğüm kadarıyla A-DATA'lar genelde çok iyi overclock oluyorlar. HyperX'miş Ballistixmiş ya da Reaper'mış. Bana gereksiz geliyor. Fark çok az.
    -------

Yeniden yükledim fakat okunma sorunu var yazıların (ben mi beceremiyorum ney, işin ilginci normal video öncekilere göre çok daha okunaklı oldu kontrastı da düşürdüğümden. fakat siteye yüklediğimde sonuç tam tersi en okunaksızı oldu) o yüzden açıklama kısmına video'nun 130mb'lık orjinalini halini de ekledim merak edenler ona bakabilir. (onda cpu hızı gayet net) Bu sefer cpuz'de mhz kısmını kesintisiz çektim.

http://video.donanimhaber.com/avc-view.aspx?videoid=493&categoryid=

Yeterli olur umarım video açıklamasındaki link.

• quote:

Orjinalden alıntı: ELDRUN

Ne kadar oc oluyor o Ballistix?

Ben Veritech ddr800 kullanıyorum. Günündeye 1125MHz görüyor fiyatına göre muhteşem. Aslında forumlar gördüğüm kadarıyla A-DATA'lar genelde çok iyi overclock oluyorlar. HyperX'miş Ballistixmiş ya da Reaper'mış. Bana gereksiz geliyor. Fark çok az.
    -------

Yeniden yükledim fakat okunma sorunu var yazıların (ben mi beceremiyorum ney, işin ilginci normal video öncekilere göre çok daha okunaklı oldu kontrastı da düşürdüğümden. fakat siteye yüklediğimde sonuç tam tersi en okunaksızı oldu) o yüzden açıklama kısmına video'nun 130mb'lık orjinalini halini de ekledim merak edenler ona bakabilir. (onda cpu hızı gayet net) Bu sefer cpuz'de mhz kısmını kesintisiz çektim.

http://video.donanimhaber.com/avc-view.aspx?videoid=493&categoryid=

Yeterli olur umarım video açıklamasındaki link.

9X500 4500'e geliyor ama düşük çarpanla yüksek fsb yapamıyorum.FSB 600 değerlerine çıkamıyor ramler yüzünden.1.6 volt verdim cpu'ya yine olmadı.

• e8500 işlemcim var kingston hyper x 1066 mhz ram var asus p5q pro board var ama pastırma gibi soğutucuyla olmuyor ki 1.60 V vermem lazım işlemciye onda da 1.55 de idlede 70 derecede çalışıyor yarın hemen soğutucu lazım 6452 puana kaldım risk almaya devam
  • NEDEN AMD İLE DE YAPILMIO BU TÜR EKTİNLİKLER ?? AMD PHENOM X4 4 GHZ RAHAT VE 3.2 İLEDE ÇOK ZORLU KOŞULLARDA STABİL KALIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucuß3

NEDEN AMD İLE DE YAPILMIO BU TÜR EKTİNLİKLER ?? AMD PHENOM X4 4 GHZ RAHAT VE 3.2 İLEDE ÇOK ZORLU KOŞULLARDA STABİL KALIYORUM

Bunu DH ile ilgisi yok intel hazırlıyor sanırım bu yarışmayı.
  • yarına kadar e8xxx serisi işlemci alırsam katılırız.
  • en yuksek şu an itibari ile kimin ve kaç puanı var bilen varmıdır arkadaşlar????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

en yuksek şu an itibari ile kimin ve kaç puanı var bilen varmıdır arkadaşlar????

@eldrun lider 6661 puan ile...
  • NICK: signomis
    İŞLEMCİ : E8400
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Sıvı Soğutma
    ANAKART : Asus Rampage Extreme X48
    RAM: Ocz Platinum DDR3 2x1 GB 1600 Mhz
    EKRAN KARTI : Asus 3450
    PSU : Sılverstone Zeus 750W
    Video'yu şuan upload ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signomis -- 25 Kasım 2008; 12:18:43 >
  • Merak ettim işlemci o hızda yükte iken kaç derecede.
    quote:

Orjinalden alıntı: signomis

NICK: signomis
    İŞLEMCİ : E8400
    İŞLEMCİ SOĞUTMA: Sıvı Soğutma
    ANAKART : Asus Rampage Extreme X48
    RAM: Ocz Platinum DDR3 2x1 GB 1600 Mhz
    EKRAN KARTI : Asus 3450
    PSU : Sılverstone Zeus 750W
    Video'yu şuan upload ediyorum...
  • sa arkadaslar hayirli geceler yau gecenin bir saatinde bekliyoruz ki video ekleyelim portal duzelsin ama hala sorun var buradan sesimi duyacak veya duyan adminlere sesleniyorum ozelliklede HEY`abimize hocam video.donanimhaber... de sorun var acilmiyor sonuclari aldim ekleyecektim ancak maalesef ekleyemiyorum umarim yardimci olursunuz ama simdi de benim yatmam lazim oglen ise gidicem aslinda kazanmak gibi bir amacim yok ama yarismanin senlenmesi icin katilmistim o kadar ugrastirdi beni melet simdi de video ekleyemiyorum neyse artik saglik olsun diyelim

not: Hollandada yasiyorum onun icin kazanma amacli girmedim yarismaya
  • sorunla ilgili bilgi verdim arkadaşa; fakat olur da son gönderim zamanına kadar yükleme konusunda bi sorun yaşarsanız, başka bir yere yükleyip yine 00.00dan önce bana pm atablirsiniz
  • bu sabah yeni video ekledim bilmiyorum kabul olunur mu skor: 6559
    quote:

edit:6599

http://video.donanimhaber.com/avc-view.aspx?videoid=503&categoryid=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 26 Kasım 2008; 11:08:01 >
  • Eldrun'u tebrik edelim artık,heralde yarışma bitti.Güzel bir kartta kazandı hayırlı olsun.Fakat çok eğlenceliydi bence, katılım belki bu sefer az oldu ama ilerde daha kapsamlı etkinliklerde daha çok katılımcıların olacağını umuyorum.Teşekkürler dh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 26 Kasım 2008; 12:41:41 >
  • Sonuçlar nezaman yayınlanacak..Şimdiden kazananı tebrık ederım.Bir yarışma daha isteriz
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Mobo patladı bi daha ki yarışmaya inşallah.Kazanan arkadaşları da tebrik ederim saygılar
  • bi aksilik olmazsa cuma günü içerisinde açıklanır sonuçlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.