Şimdi Ara

Donanımhaber Davulcular SSLİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
3
Favori
28.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drummer

para biriktirme aşaması tamam beyler, şimdi geldim yer ve gürültü sorunsalına, sanırım bu sorunlar yüzünden alamıycam.

Susturucular var hocam.Onlardan alırsın evde bile çok sessiz bir biçimde davul keyfini alabilirsin tabi yer sorunun yok ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

para biriktirme aşaması tamam beyler, şimdi geldim yer ve gürültü sorunsalına, sanırım bu sorunlar yüzünden alamıycam.

Susturucular var hocam.Onlardan alırsın evde bile çok sessiz bir biçimde davul keyfini alabilirsin tabi yer sorunun yok ise

Ev müstakil ama lanet olsun ki davulu koyacak hiçbir yer yok, susturucu takmak istemiyorum, akustik davulun bi tadı kalmıyor öyle.

• davula başlamak isteyenler önce bir çift baget ve bir yada daha fazla çalışma pad i almalı
    sonrasında ise ne yapıp edip ders alın arkadaşlar çünkü ben ders almadan çalıştım ve
    gerçekten aşırı zor oluyo bi hoca ile çok rahat götürürsünüz ve en önemlisi de NOTA ile
    çalışın yani ders alacağınız yerden nota ile ders alın öyle kafadan öğrenmeyin eğer nota ile
    öğrenirseniz parça çıkarmada inanılmaz kolaylık sağlar o yüzden tavsiyem nota
    ve asla parçalar üzerinden öğrenmeyin yani yok şu parçayı çalayım yok bunu öğreneyim
    derdiniz olmasın siz gerekli ritimleri rudimentleri öğrenmeniz gerekenleri öğrenin
    ve bol bol müzik dinleyin nerede ne yapılıyor kick vuruşlarını iyi algılayın atakları çözmeye çalışın
    gerisi zamanla olur zaten ve twin öğrenmek icin de acele etmeyin bi başlayın 1 sene falan geçsin sonra
    öğrenirsiniz herkese kolay gelsin

• arkadaşlar elektronik davul almayı düşünüyorum eve MEDELi DD505D fiyatı 1000 tl civarı benim bütçemde bu şekilde...klasik genel sorunlardan birtanesi gürültü olduğundan komşu problemi yaşıyorum bnde ve bu yuzden elektronik almam gerekiyor.Rolandlar falan çok pahalı medeli beni idare eder mi ? geliştirir mi? alsam hata yaparmıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler.
  • Başlığı ilk okuduğumda Ramazan ayındayız diye mahallende davul çalıyosun onun SS sini koyacaksın sandım.
  • Elektronik davul olayını uzun süredir araştırıyorum fakat DTXPLORER tarzı davulların iğrenç bir davul olduğunu görmüş oldum sadece adı Yamaha diye diye fiyatı bu kadar uçuk o fiyata hxm hd-010 tavsiye ediyorum kendisini gittim test ettim DTXPLORER ıda test ettim arasında dağlar kadar fark var ben hxm hd-010 almanızdan yanayım.

Örnek Olarak Videoda Koyayım

http://www.youtube.com/watch?v=oBfZNOwAHWY
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozer06

Elektronik davul olayını uzun süredir araştırıyorum fakat DTXPLORER tarzı davulların iğrenç bir davul olduğunu görmüş oldum sadece adı Yamaha diye diye fiyatı bu kadar uçuk o fiyata hxm hd-010 tavsiye ediyorum kendisini gittim test ettim DTXPLORER ıda test ettim arasında dağlar kadar fark var ben hxm hd-010 almanızdan yanayım.

Örnek Olarak Videoda Koyayım

http://www.youtube.com/watch?v=oBfZNOwAHWY

? medeli dd505d için ne düşünüyorsun kardeşim? benim bütçe 1000 tl kadar ve bu bahsettiğim davul ona uygun ama işte kararsızım evde çalışıcam acaba yararlı olur mu bana?

bu fiyata hxm öneriyorsun hmm cumartesi günü gidip beyoğlundaki müzik marketlerdn araştrcam bunuda sorayım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venduss -- 25 Ağustos 2011; 11:45:00 >

• 1200 1300 Civarında az daha bekleyip alabilirsin gerçekten değer bir davul evde çalışmak için gayet uygun medelinin hiçbir davulunu önermiyorum bana göre iğrenç bir davul trampet sesi olsun zil sesi olsun akustik davula göre cok uzak kalıyor.Dediğin fiyata en uygun davul HXM dir bana göre
  • tamam çok teşekkür ettim bunuda değerlendirmeye alacağım...medeliden vaz cayıyorum o halde :D
  • Rica ederim umarım istediğin seviyeye gelirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Videoyu izleyince sizin konunuz aklıma geldi

• :) arkadaşlar evet 1000tl ye uygun elektronik bateri önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  • Arkadaşlar bende Yamaha DD60 var ama bunun çalması zor mu ben mi çalamıyorum bazen şarkılarda kick lere falan çok fazla vurmak gerekiyor ve alet bunu algılamıyor çok kötü oluyor bir de 2 ritim yapabiliyorum da 3. bir ritim girince sakat oluyor mesela bazı şarkılarda sürekli zile vurmak gerekiyor ana ritmin yanında o mesela çok zorluyor beni kendimi bu alanda nasıl geliştiririm?Netten bişeyler öğrenebileceğim sitelre var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar bende Yamaha DD60 var ama bunun çalması zor mu ben mi çalamıyorum bazen şarkılarda kick lere falan çok fazla vurmak gerekiyor ve alet bunu algılamıyor çok kötü oluyor bir de 2 ritim yapabiliyorum da 3. bir ritim girince sakat oluyor mesela bazı şarkılarda sürekli zile vurmak gerekiyor ana ritmin yanında o mesela çok zorluyor beni kendimi bu alanda nasıl geliştiririm?Netten bişeyler öğrenebileceğim sitelre var mı?

Up!
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bende Yamaha DD60 var ama bunun çalması zor mu ben mi çalamıyorum bazen şarkılarda kick lere falan çok fazla vurmak gerekiyor ve alet bunu algılamıyor çok kötü oluyor bir de 2 ritim yapabiliyorum da 3. bir ritim girince sakat oluyor mesela bazı şarkılarda sürekli zile vurmak gerekiyor ana ritmin yanında o mesela çok zorluyor beni kendimi bu alanda nasıl geliştiririm?Netten bişeyler öğrenebileceğim sitelre var mı?

Up!

hocam davul emek isteyen bir calgidir ayrica dd60 ile pek gelisebileceginizi sanmiyorum kursa gitmenizi oneririm

• Diğer fotoğraflara buradan bakılabilir. :)

http://davulanahtari.com/viewtopic.php?f=34&t=7414
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacağdı:

1-Hangi tutuş şeklini kullanıyorsunuz?
    2-Benim arkadaşım var iki yıldır çalan german griple yani sırf bilekle çalıyo. Ders aldığım hoca (şu ana kadar 3 ders aldım) parmakla çal diyor. Fakat bana parmakla çalmak çok ters geliyor. Bunu stick controlle filan geliştirmek mümkün mü ? Ne önerirsiniz bana?
  • Arkadaşlar geçen gün davulumu aldım forumda görenler olmuştur. Twin pedalımı istediğim gibi ayarlayamadım çıldıracağım. Zamanla olacak artık ama sırf bunun için ders almayı düşünüyorum. İçinden çıkamıyorum arkadaş bir türlü istediğim gibi yapamadım pedalı. Bir şeylerle oynuyorum bir şeyler değişiyor ama ne değişiyor bir türlü çözemiyorum.
  • Davulcular forumundaki prof. davulcu arkadaşların ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir ilanım var.. Roland TD-4KX yanında ilave olarak PD-125 trampet(Roland'ın en üst serilerde kullandığı trampet ve tek kelimeyle harika), PD-105 floor tom olarak kullanıyorum ve CY-15R 15inç ride bow/bell/edge/crash olarak kullanılabiliyor.. Bu aksamlarla beraber resimlerim ilgili ilanda..Saygılar

Cem BAYCAN

http://forum.donanimhaber.com/m_55580380/mpage_1/f_/key_roland%2Ctd-4kx//tm.htm#55580380
  • Naber, nick değişimi yaptım isteyen varsa eski nickimi kapsın.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.