Şimdi Ara

Donanımhaber kalitesini tartışmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , umarım bu yazımı forum yöneticileri de okurlar ve değerlendirirler.

Yıllardır bu forumu kullanıyorum pek konu açmam ve fazla mesaj yazmam. Üye olduğum tarihe bakarsanız kaç yıldır kullandığımı görürsünüz.

13-14 yaşındayken bu forum tam benim zeka seviyeme hitap ediyorken şu an aradığım bilgileri Türkiye'nin en büyük forumunda bulamıyorum. Yazılım ile ilgili bölümlere girerseniz her konunun internetten para kazanma başlığı altında olduğunu ve her konuda bir çıkar olduğunu görürsünüz. Geçen hafta açtığım bir konuya hala bir cevap alamadım üstelik cevap alabilmek için o konu ile ilgili bir sorunun da cevabını yazdım. Sonra yabancı forumlarda araştırma yaparak sorunumu çözdüm sonunda.

Şuna da değinmek istiyorum. Bilgisayarımı server olarak kullanmak istiyorum diye başlık açan arkadaşların aldığı cevaplar içler acısı. Bilgi vermek yerine "sanki internetin çok hızlı ayrıca güvenliği de sağlayamazsın." diye cevap veren insanlar var. Bu şekilde nasıl bilgi edinebiliriz bu forumda ?

Bu foruma üye olurken catapha,Türkiye'nin başkenti sorusu veya artık her ne soruyorlarsa onun yerine bi işlem sorusu koyun da foruma üye olanların zeki seviyeleri bir kademe ilerlemiş olsun.

Düşüncelerim yanlış mı bilmiyorum ama artık internette araştırmalarımı Türkçe olarak yapmak istiyorum , biraz daha duyarlı olalım ben de artık daha duyarlı olacağım bu konuda..

• okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibilerden bahsediyordum zaten tam oldu şimdi
  • forumun kalitesini seveyim sana bir şey olmasın
  • Forumun kalitesini tartışma sakın.Forum hakkında eleştiride bulunma. Yoksa Ban yersin.

• Yersem çok şey kaybederim , ingilizcem gelişti türkçe forumların bilgisizliği sayesinde.
  • 2009lular çıksın kasıo

• Trolleri atarlarsa kim kalacak sitede ?
    Nasıl para kazanacaklar ?

• Eski tayfa yok 1-2 sene trollük yapıp coluk cocuğa karısıyor insanlar,maaşlı troll alması lazım forumun sıkıcı olmaması için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her gün girer tıklarım farklı ip ile yeter ki bi seviye atlasın şu forum, bağış da yaparım. Herhangi bir yönetici pm atsın hallederiz
  • bu forumla alakalı değil. ülkece geldiğimiz seviyenin göstergesi, herkes fırsatçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Trolleri atarlarsa kim kalacak sitede ?
    Nasıl para kazanacaklar ?

oda doğru he
    misal benim o tür yani troll ve veled bulunmayan whatsapp grubum var20 kişi felan var ama aktif değiller pek yazmuyorlar:D
  • Otomobil bölümünde de var. Millet merak ettiği şey için konu açıyor, üyelerimiz cevaplamak yerine tersliyor ve ezikliyor. Gözü tek bir markadan başkasını görmeyenlerle dolu. Objektiflikten mahrum, egolarının esiri olmuş insanlarla dolmaya başladı. Ben foruma üye olduğumda 11 yaşındaydım ve cidden o bilge insanların arasına katılıp onlar gibi olabileyim, insanlara yardımcı olayım diye üye olmuştum. Ya şimdi?

• Yukarıdaki cevaplardan birine katılıyorum. Ülke olarak cok tuhaf bir durumdayız. Bilmiyorum, ben kücükken de böyleydi de ben mi bilmezdim,sonradan mı oldu? Sadece forum değil herkesin gözünde kin var. Hep AŞAĞILAMAYA CALIŞMA var. Sınıfta,sokakta,forumda her yerde. Ben usanmaya başladım arkadaşlar. Bu durumdan da geri dönebileceğimizi maalesef hic sanamıyorum.
  • Sadece belirli günler foruma üye alınmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Otomobil bölümünde de var. Millet merak ettiği şey için konu açıyor, üyelerimiz cevaplamak yerine tersliyor ve ezikliyor. Gözü tek bir markadan başkasını görmeyenlerle dolu. Objektiflikten mahrum, egolarının esiri olmuş insanlarla dolmaya başladı. Ben foruma üye olduğumda 11 yaşındaydım ve cidden o bilge insanların arasına katılıp onlar gibi olabileyim, insanlara yardımcı olayım diye üye olmuştum. Ya şimdi?

Foruma bakıp araba almaktan vazgeçtim
    Kan gövdeyi götürüyor resmen
    Seninki pert bunun ki boyalı yok airbag PATLAMIŞ at onu çöpe
    Onun kaydı var bunun tekeri dönüyor
    Kafayı yemiş bunlar

• Durumumuz yoktu okuyamadım kardeş küçükken yokluktan pi sayısını 2 alırdım.
  • Forumun o paylaşımcı ruhu kayboldu zaten. Belli başlı bölümlerde biraz da olsa devam ediyor ama sosyal medyanın bu kadar gelişmesiyle insanlar oralara kaydı burda takılanlar ise genelde geyik yapmak için bulunuyor yada istediği bilgi varsa alıp çıkıyor. Bu konuda pek de yapacak bir şey yok insanlar forumu oluşturuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.