Şimdi Ara

DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen çok doğru demissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betada bir gün oynadım, sonra oynayasım gelmedi açıkçası

• güzel degil metin2 gibi şaçma bir oyun fazla iş görmez zaten
  • 1 seneden fazla oldu sanırım beta açılali. Bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maske_28

güzel degil metin2 gibi şaçma bir oyun fazla iş görmez zaten

Bunu neye dayanarak söylüyorsun ?
  • La Isla Bonita kullanıcısına yanıt
    Oyunun betasını oynadım. Çünkü

• quote:

Oyunun betasını oynadım. Çünkü

Bu oyunu metin2 ile kıyaslaman bence çok büyük hata ve haksızlık olur.Fikirlerine saygım var fakat bu oyunun betası çok kısıtlı ve küçük bir sürümdü ve 1 sene önce çıkarıldı.Yaklaşık 1 ay içerisinde çıkacak olan açık beta sürümünü oynamanı tavsiye ederim
    Kardeşim nttgame'nin yöneticeği oyundan bişeyler beklemen hata olur. Çünkü playerlara saygısı yok. Sadece para yemenin derdine düşmüşler knightda örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maske_28 -- 26 Mart 2014; 18:09:24 >
  • quote:

Kardeşim nttgame'nin yöneticeği oyundan bişeyler beklemen hata olur. Çünkü playerlara saygısı yok. Sadece para yemenin derdine düşmüşler knightda örneği

Ntt Game Knight Online için k2'den kalma bir enkazı devir aldı resmen, kendilerince iyi/kötü bir şeyler yapmaya çalıştılar ağızlarına yüzlerine bulaştırdılar bu konuda haklısın fakat Kingdom Online yeni bir oyun, patlama potansiyeli olan bir oyun bunu kendileri de iyi biliyor ve bu oyun bakir bir şekilde Ntt Game'in yönetim ve denetimine verilecek.Ntt Game'in bu oyunu harcayacak kadar salak ve beceriksiz olmadığını düşünüyorum ve oyunun alpha ve beta süreçlerinden sonra oyunu hemen açmayarak akılllık ettikleri fikrindeyim.Ntt Game'in şuanki sürece kadar oyun ve oyuncu hakkındaki tutumu bence pozitif seviyede fakat asıl sınavı oyun açılınca verecekler.

Usta bekleyip görüceğiz

• Oyunun tüm test aşamalarında bulundum, tek beğenmediğim şey birazcık karanlık ve blurun fazla olması.

Ayrıca KO tadı vermedi diyen arkadaşlar var, benzerlik var KO ile ama bire bir aynısını da beklemeyin, o zaman yeni oyun çıkarmanın ne anlamı var ki?.
  • 10 kişilik bir firmanın hazırladığı oyuna itibar etmeyin knight oynanıyorsa bir sebebi var özlem duyuluyor oyuna kingdom'un yüzüne kim bakar nttgame'in elinden bugün ko alınsa 2 ay sonra iflasın eşiğine gider firma

yinede konu sahibinin anlatımına ve incelemesine saygı duyuyorum bu işler emek ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Mart 2014; 14:29:00 >
  • Oyundaki karanlık ve blurdaki dengesizlik benim de dikkatimi çekti hatta beta da oynarken bir gm'ye bunu sormuştum.O da bana özellikle böyle birşey yapıldığını söylemişti, oyunu karartarak oyundaki atmosferi daha iyi yansıtmayı amaçladıklarını söylemişti.Bu da benim çok ilgimi çekti açıkçası.

Dostum bu oyunu üreten firma Noahsystem'dir.Bildiğin gibi Knight Online ve bir çok online oyunun yapımcısı olan bir firmadır.Geliştiricisi ise Mgame'dir, Mgame de aynı şekilde Knight Online'ın geliştiricisidir.Sunucu ise bilindiği gibi NttGame'dir.Bu bahsedilen 3 firmadan benim en az güvendiğim firma NttGame'dir.NttGame'in Kingdom Online hakkındaki tutumunu zamanı gelince göreceğiz ama Knight Online'a yaptıkları gibi Kingdom'un da içine ederlerse yazık ederler.Çünkü Kingdom'u bekleyen çok büyük bir kitle var sonuçta, eğer firmalarını büyütmek ve gelirlerini arttırmak istiyorlarsa bu işi mecbur sıkı tutacaklar.

• Arkadaslar bir tester olarak oyunda ki aciklari tek tek bulmus durumdayiz. Ay basina yeni yama gelecek ve karakterler arasi skillerde dengeleme olacak ve yeni itemler eklenecek. Suan bile test etmekteyiz surec cok iyi gidiyor sahsen kendi adima soylemeliyim ki oyunda ki pk sistemi eger gelirse knighttan daha zevkli olacak, daha fazla soylemeyecegim ama oyun ile ilgili gercekten bilgi sahibi olmak istiyorsaniz kingdomonlineturkiye'yi ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum. Burada surekli oyun ile ilgili paylasimlar yapmaktayiz, belki test surecine bile katilma imkani yakalarsiniz...

• Bildiğin AION Online olmuş.
  • ko da serverlar bildiğimiz pvp server olmuş yapımcı firma nekadar iyileştirme yapsada ko nun ömrü bitmiştir kingdom bence tam zamanında geldi alfa testindede bulundum gayettte güzel bir oyun
  • Beğenmedim
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Suanda oynama sansımız varmı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betasını oynamıştım beğenmemiştim oynanmaz bence pek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiny990

Suanda oynama sansımız varmı acaba?

Yakın tarihte açık beta açılacak o zaman oynamak mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.