Şimdi Ara

DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wixwe00

oynuyacak oyun lazım ne zaman açılcak bu oyun bayadır açılmıyor

%90 ı tamamlanmış. Konuşmuştumda yöneticilerle. yaz aylarında çıkartmayı planlıyoruz dediler.
  • Hangi ayda açılacak bilgisi olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 15 gune bilgisayarim geliyor eger oyun oynuyorsaniz 5-10 kisi bana bi pm atip bilgilendirirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://kingdom.nttgame.com/

Resmi site yenilendi arkadaşlar.
  • Geliyoooooooooooooooo

• kingdomu biraz araştırdım skill leri biraz sıkıntılı uzun sürede doluyor ona bi ayar çekseler güzel olur ama knight a kafa tutacak eskiden oyunu bırakanlar kingdoma gelecek eminim
  • Alpha testine katılmıştım.Kesinlikle şans verilmisinden yanayım.26 Kasım 2013 tarihinde oyun ile ilgili kısa bilgiler;

Pazar olayı ister SİENA da charınla pazar açarsın istersen itemleri senin adına satan banka var oraya koyarsın satılır.Skilleri istediğin zaman sıfırlayabiliyorsun SİENA da + basılan yerin yanında. Oyun güzel combosu harika pk sı da PVP side oynamayıp beğenmeyenler inanki oyun açık betaya geçince bu oyunu oynayacaklar.Bu oyunu knıght 2 diye karşılaştırmak çok yanlış olur sadece yapımcı firma aynı oyun cok tutulacak cok.
    Oyun için genelleme yaparsam pries haric diğer claslarla oynama imkanım oldu. OKÇU karekter combo ile güzel yanlız ilk başlarda biraz moblarda sıkıntı yaşıyorsun sabredersen meyvesini görürsün.WARRİOR alan skilleri çok evet yanlış duymadınız alan skilleri ile bu oyunda karşımıza çıkıyor.Oynadığımda sıkılmadım.ROGUE battle clasını seçerek oynadım hoşuma gitti.POT olayı biraz sıkıntılı şöyleki görevlerle kasarken bile ödül olarak 2 şer tane HP ve MP pot veriyor.Oynanabirliği oyunun çok iyi Bineklerle hızlı ulaşım yapılabilmesi petlerin moblardan düşen itemleri toplaması çok güzel.PVP si çok hoşuma gitti lag denen bir şey yok çok zevkli kale almalar ayrı bir zevk hem toprağını geliştirirken hemde ex gelerek kasılıyorsun.Zindan olayı yine güzel ama kolay değil 15 levelden itibaren zindana giriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 3 Kasım 2014; 12:30:02 >

• Mause'u köşeye getirince dönmediği için ısınamadım. Çoğu kişide bu yüzden oynamaz bu oyunu. Ona el atmadıkları sürece m2 den farksız bir oyun olarak kalır
  • Herkes konuyu unuttu galiba kapalı beta tarihi 25 Kasım olarak belirlendi 23 Aralık'tada oyun tam olarak başlıyor . Grup olarak başlayacak olan arkadaşlarda bana ulaşırsa sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Herkes konuyu unuttu galiba kapalı beta tarihi 25 Kasım olarak belirlendi 23 Aralık'tada oyun tam olarak başlıyor . Grup olarak başlayacak olan arkadaşlarda bana ulaşırsa sevinirim .

bugün açılıyor konu up =)
  • Kingdom2 ko gibi degil ama indiriyorum bi deneyecegim var mı forumda oynayan yardımcı olalım biribirimize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

Kingdom2 ko gibi degil ama indiriyorum bi deneyecegim var mı forumda oynayan yardımcı olalım biribirimize :)

Dostum ufak bir inceleme bekliyorum senden .

Ben gecen seneki Betayi oynadım ama hic knight hissi ve zevki vermemişti .

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Daha inmedi inince biraz oynayıp yorumlarımı yazarıö.Oyuna şu adam basma olayını yapmasalar daha iyiymişmiş aslında o beni çok üzdü yok barracks fala nkafa yormak istemem hiç bi oyunda böel şeylere oyun.Mage açıcam lighting yapıcam knight kalma bi özlem :)
  • ko'da olmayıp bunda olan

klandan maaş alabiliyorsun. haftalık
    zindan muhabbeti oyuna ayrı bir tat katıyor.
    beta olduğu için oyunda görevle exp kasılıyordu ama expler arttırılmış olabilir.
    görevler sayesinde hızlıca en son lvl'e gelebilirsiniz.
    kombo sistemi güzel. sistemin bize verdiği kombolar biraz karışık.
    klan seviyesi arttıkça klandaki kişilere ek özellikler geliyor.
    ere stone sistemi biraz karışık ama işleyişi güzel. çok farklı kombinasyonlar yapılabilir.
    cutting sistemi ile farklı oynanış stilleri ortaya çıkıyor.
    eğer slotlardaki exp arttırılmazsa oyuncuyu çabuk sıkıyor.

birde ko daki kamera sistemi mevcut biraz karıştırın bulursunuz.
  • Bende kayıt oldum bugün oyuna bakalım hoşuma gidecekmi.
  • Arkadaşlar oyunu indirmeyi planlıyorum fakat oynayanlar varmı? oyun güzel mi sizce indirmeye değer mi?
  • Oyun non target mı?

• ben oynadımda güzel değil
  • bazı şeyler zevk meselesi. oyun o kadarda kötü değil. ama düzeltilmesi gereken şeylerde yok değil. ayrıca single bile oynanabilir zindanlarda her boss a dalamazsınız zaten tekte olsanız hatta bazı yerler varki "basebisol madeni" gibi partisiz zor girilir oralara da :) isterseniz er meydanına girip çıkan canavarlarla biraz mücadele ettikten sonra oyun size onun karşılığında bir ödül alabilirsiniz. yada hard partyle direk zindanlara. bu arada bölge savaşlarıyla diğer klanlarla savaşır ve yeni bölgeler alabilir yada 8 kişi bir yeri korumaya çalışırken 50 kişinin arasında da kalabilirsiniz. hea oyunun eksiğide yok değil ileriki bölümlerde dil desteği tam olmamış maalesef bazı yerlerde de karakterler zayıf kalıyor. kalede 2 kişinin arasıdna kalırsanız ölmemeniz içten bile değil.
  • tutulmadi sanırım oyun pek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.