Şimdi Ara

DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya imleci köşeye getirince ekra dönse yine oynanırda böyle sağ tık basılı tut döndür filan karışık işler ya ben beceremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Ya imleci köşeye getirince ekra dönse yine oynanırda böyle sağ tık basılı tut döndür filan karışık işler ya ben beceremiyorum

Belirttiğin durumdan şikayetçi olan çok kişi var, ekran dönüşlerinin Knight Online ile aynı şekilde olması için Mgame ile görüşüleceğini okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Ya imleci köşeye getirince ekra dönse yine oynanırda böyle sağ tık basılı tut döndür filan karışık işler ya ben beceremiyorum

Belirttiğin durumdan şikayetçi olan çok kişi var, ekran dönüşlerinin Knight Online ile aynı şekilde olması için Mgame ile görüşüleceğini okumuştum.

O yapılırsa oynanabilir yine bir nebze. Inşallah diyelim

• Bu ne yahu bildiğin metin 2 gibi hiç hoşuma gitmedi.Yani herkes şunu bilmelidirki knight online gibi hiçbir oyunda kendimi oyunun içinde hissetmedim knight onlinede farklı bir yapı var tamamen becerilerine bağlı bir oyun knighttaki combo olayını hiçbir oyunda görmedim ve o zevki alamadım neyseki en güzel dönemlerde oynamış biriyim 2008 de bıraktım oyunu zaten yanlış hatırlamıyorsam koxp hat safalara ulaşmıştı ve pedal çıkmıştı herkeste vardı nerdeyse ve krovaz çıkmıştı tam ozaman bıraktım oyunu.

• obt ne zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

obt ne zaman ?

Belirtilen kesin bir tarih yok fakat oyunun bu yaz ortalarında açılması düşünülüyor, obt ise haziran başlarında falan olur heralde.Kısacası benim bütlerde sonra başlatırlar obtyi
  • Oyunu çok beğendim ve atmosferinin karanlık olmasından daha bir hoş buldum oyunu malum karanlığı daha çok seviyorum.. Ve sevme nedenlerimden biride olan gerçekten orta çağ havasını yansıtıyor kendimi bi an merlin izliyormuş gibi hissettim .. Çoğu oyunda güzel olmayan iksir sesleri de çok hoşuma gitti oyun bende şuan için 10/9.2 aldı açılmasını 4 gözle bekleyenlerdenim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCake

Oyunu çok beğendim ve atmosferinin karanlık olmasından daha bir hoş buldum oyunu malum karanlığı daha çok seviyorum.. Ve sevme nedenlerimden biride olan gerçekten orta çağ havasını yansıtıyor kendimi bi an merlin izliyormuş gibi hissettim .. Çoğu oyunda güzel olmayan iksir sesleri de çok hoşuma gitti oyun bende şuan için 10/9.2 aldı açılmasını 4 gözle bekleyenlerdenim...

Oyun açılmadan puan vermek yanlış fakat ben bu oyunun test aşamasını yakından takip ediyorum.Söyleceğim şudur ki, test aşamasında görev alanlar işi cidden sıkı tutuyor.Oyunu oyuncuların isteklerine göre şekillendirmeye çalışıyorlar.Oyunu çoğu kişi sabırsızca bekliyor, hatta çoğunluk sitem ediyor 2 yıldır açmıyorsunuz oyunu diyerek, test aşamasının uzun sürmesinin sebebi oyundaki her ayrıntı, her görev, her item, her mob, her map test ediliyor bu kolay bir işlem değil.Bunun amacı oyunculara temiz, bugsuz bir oyun sunmak elbette.Test aşamasında da dikkatimi çeken en önemli unsur oyunun oyuncu isteğine göre şekillenmesi mesela oyuncuların isteği doğrultusunda oyuna Knighttaki cz gibi bir pvp alanı koydular, bdw gibi bir etkinlik eklendi.Bu arada open betanın ne zaman başlayacağına dair bir bilgi yok fakat pazarlama mantığı ile düşünecek olursak okullar kapandıktan bir kaç gün sonra açarlar.

• La Isla Bonita kullanıcısına yanıt
    Haklısın ... Bende düşünüyordum bu durumu ama gerçekten adam gibi bir oyun ne bileyim şimdiki oyunlara bakarsanız en iyilerinde non-target hiç sevmeyenleri düşünmüyorlar ama ... Çoğu şirket vaatlerini yerine getirmiyor bu konuda kingdom online'ın tüm vaatleri tuttu diyebilirim .. ben oyuna çok olumlu bakıyorum inşallah başladıktan sonrada bu olumlu duygularım devam eder..
  • aga bi kaç sorum olacak.
    1. Priestte toplu heal var mı ? :D
    2. Mage(wizard)'de Nova tarzı şeyler var mı ? :D
    3. Aga cz varmış, adam kestiğimde altta ismim çıkacak mı ? :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

aga bi kaç sorum olacak.

Aranan kan

• quote:

aga bi kaç sorum olacak.

1)Priestte heal,buff,debuff skilleri var ama toplu heal var mı bilmiyorum.
    2)Var, ere stone denilen taşları kasarak kendine özel nova skilli bile yapabiliyorsun.
    3)Videolardan gördüğüm kadarıyla altta isimler çıkıyor.
  • umarım eski ko ortamını yaşayabilirim.
    bekliyoruz bakalım...
  • Kesinlikle bakacağım hatta seçeceğim bir oyun mantık süper ötesi açık betayı bekliyoruz

• Bu ay kapalı betası başlayacak

• Beyler son durum nedir Biri açıklarmı ne zaman başlıo eklenen bişeler varmı felan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Isla Bonita

quote:

aga bi kaç sorum olacak.

1)Priestte heal,buff,debuff skilleri var ama toplu heal var mı bilmiyorum.
    2)Var, ere stone denilen taşları kasarak kendine özel nova skilli bile yapabiliyorsun.
    3)Videolardan gördüğüm kadarıyla altta isimler çıkıyor.

Hocam benim için en önemlisi Battle Priest oynayabilicez mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABG0595 -- 7 Haziran 2014; 2:07:06 >
  • Evet dostum battle priest mevcut oyunda.

Son testler yapılıyor yakın zaman içerisinde open beta açılacaktır.
  • Çok geç oldu boş bi zamanımda araştırayım bu kingdom online'ı.
    Artık eskisi gibi oyun oynamıyorum sadece canım sıkılırsa yüklüyorum bi private server takılıyorum biraz.Ama sararsa bu oyun oynayabilirim.
  • oynuyacak oyun lazım ne zaman açılcak bu oyun bayadır açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixwe00 -- 17 Haziran 2014; 14:51:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.