Şimdi Ara

DonanımHaber Kingdom Online [Sürekli Güncel Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında zevkliyse şimdiden oynamak lazım ileride tutulursa nolacagi malum benim şuan oynayacak zamanım yok yazın oynayacağım bakalım lol ve kingdom var aklımda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaza bakacağım hocam oyun iyiyse tek dileğim koxp vs gelmemiş olması yazın

• Knight da ağzımız yandı ya bir kere :)

• Merhabalar,
    İlk çıktığında türkçe sıkıntısı vardı tam olarak Türkçe yapılmamıştı şuan nasıl düzeltme yaptılarmı.!
    tşkler.
  • tşk. ederim.
    dün akşam bir kaç kişiye sordum cevap gelmeyince tekrar indirdim oynadım dediğin gibi yarım yamalak yapmışlar hayır anlamadığım bir sürü tanıtım ve organizasyon yapıyor ama oyunun bir sürü sıkıntısı var onu çözmüyorlar
  • Savaşlarda fazla healer sıkıntısı olmuyor mu? Çok az sayıda gördüm +40 levellerden healer, healer ihtiyacı yok mu savaşlarda veya bosslarda?
  • itemlerde çeviri hatası yok uydurmayın hepsi düzgün sadece 45 levelin en güçlü bossundan çıkan bir iki elbiseye ad vermeyi unutmuşlar oda önemli değil ,dünya para alamazsınız .
    ayrıca oyunda priest ve tank eksiği var en çok aranan sınıflar klan ve boss partylerine
    bosslar zindanlarda istediğiniz zaman kesebilirsiniz solo yada party ile bazıları cok zor party bile dayanmıyor
    solo warior tek basına boss kesebiliyor diğer classlatın itemlerde sağlam olursa onlarda kesebiliyor okcu mage fln

çeviri problemi sadece bazı görevlerde ve craft yaparken okuduğunuz tarif reçeteleri adı farklı çıkıyor ama reçetede ne yazıyorsa ona sahip oluyorsunuz craft tablosunda isim yanlış olsa bile resim ve resim altındaki ad doğru burdada bir sıkıntı yok
    oyunu savunmuyorum paraya dayalı bir oyun bence başlamayın ben pişmanım hevesimi Alamadım ondan oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xcutter kullanıcısına yanıt
    Vala yaşadığım ve gördüğüm bir sürü HATA'sı var çeviri olayı tam bir hüsran zaten dediğin gibi sonradan farkına vardım yazan item çevirisi ile itemin üzerine gelipte baktığın zaman farklı yazıyor sonuç olarak bu bir çeviri HATASIDIR. hayır hadi bunuda geçtik bir şekilde öğreniyorsun yahu sosyal medyada gündemde olmak için ve verilen harcanan reklam paralarına bakınca insan üzülüyor o kadar emek harcıyorlar ama ÇEVİRİ işini pek ciddiye almamışlar bu gibi oyunlar benim nazarımda geçici olarak oynanabilecek oyunlar olarak görmekteyim elbet bir gün tüm bu tarz oyunları yerle bir edecek bir OYUN gelir inşallahda bizlerde rahatlarız
    paraya dayalı demişsin şuan 16 lvl oldum görmedim daha parayı ama ilerleyen zamanlardamı gerekli oluyor.!
    ikincisi sormak istediğim şey yahu savaşçı kasıyorum ama 14-15 lvl okçular çok rahat beni öldürüyorlar oyundan soğudum vala okçuya vurmak istiyorum yerinde durmuyor 20 metrelik skille ancak bir kere vuruyor onun haricinde olmuyor alamıyorum. haksızlık olmuş sanki diğer karekterleri bakmadım ama sıkıntı yani gerçi deidğim gibi ciddiye almıyorum fazla bırakacağım için.

• Oyun hakkinda soracaginiz birsey olursa sorabilirsiniz.

www.kingdomaxim.blogspot.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok kasıyor ya bilgisayarım iyi olmasına rağmen normal midir?
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    çok iyi pclerde kasma olmuyor fakat normal pclerde özellikle laptoplarda savaş zamanları kasmalar oluyor bunun sebebi pc kalitesi gibi gözüküyor.Sıradan grafiklere sahip bir oyun olmasına rağmen bir optimizasyon sorunu da var malesef, grafikleri düşürerek oynamanı tavsiye ederim
  • Kingdom Online bana kalırsa bugüne kadar Türkiyeye gelmiş en kapsamlı ve en zevkli MMORPG oyunudur.
    Bazı sistemleri Knight Onlineden alınmıştır tabi doğal olarak NTT Game firmasına ait devam oyunu.
    Oyun 45 level den sonra başlıyor daha önce MMORPG geçmişi olan arkadaşların 1 gün içerisinde yaklaşık 15 saatte 45 seviyeye orta düzeyde bir MMORPG Oyuncusununda ortalama 2 gün her gün için 8-10 saat emek vererek rahat bir şekilde görevlere takılmadan devam ederek ulaşabilirler.

Oyundaki bazı sistemlerden kısaca bahsetmek isterim fazla vakit bulabilirsem donanımhabere özel kapsamlı bir rehber hazırlayabilirim.

1- Üretim sistemi = Silah,Zırh,Zanaat v.s bu sistemle arkadaşlar zindandan düşen 2. sınıf melek setlerinden daha özel olan buz setlerini üretebiliyorsunuz aynı zamanda silahtada aynı şekilde. Tariflerin %90'ı sıradan slotlardan rahatlıkla çıkıyor tarif bulma sorunu olmuyor her tarif bir itemin üretimi için gereklidir. Aynı zamanda boya üretebiliyorsunuz bu boyalar üzerinizdeki zırh setlerine renk veriyor bunun ticaretini yaparakta oyundan zevk alabilir ve kingdom onlinede ticarete çevirebilirsiniz.

2- Zindanlar (Solo,Party) = Zindanlar bu oyunun can damarıdır arkadaşlar orta seviyeli zindanlar (Kan Lab. Basebizol gibi) solo veya party halinde hızlı bir şekilde dönülerek zırh setlerinizi ve özel basebizol,hanibal veya Lya silahlarını bulabilmenizi sağlıyor bu itemler zindanlara özeldir zindana girmeden farklı bir slottan düşürmek veya kazanmak mümkün değil. İleri seviye zindanlar şu anda oyunun en sağlam lejyonlarının çıkardığı partiler tarafından bile kesilememektedir. Bir kaç arkadaşımız zindanı bitirebildiğini iddaa ediyor fakat herhangi bir drop almış bulunmamaktalar.

3- Lejyon (Guild,klan,lonca v.s) Savaşları = Büyük bir sınır kurarak toprak sahibi olmak Krallık kurmak ve Evil landa sahip olmak her lejyonun hayali bunun için kılıcınızı kana bulamanız gerekicek! Lejyon savaşları Kingdom Onlineyi birçok MMORPG oyunundan ayıran temel özelliklerden sadece bir tanesi. Her akşam 8.50 - 11.20 saatleri arasında lejyonlar birbirleri arasında sınır ve toprak savaşı yaparlar raidcall veya teamspeak gibi çoklu kullanıcılı ses alışverişi sağlıyan programları kullanan büyük lejyonlar bu savaşlarda her zaman 2-0 öndedir. " Birinci raid partisi siz soldan diğerleri sağdan suikatçiler (Biz onlara ninja diyoruz :D ) Sentinalleri yıkın v.s güzel bir kordinasyon ile çok zevkli savaşlar verebiliyorsunuz.

4- İttifak sistemi = İttifak sistemi arkadaşlar lejyonların kendi aralarında birleşerek bir birleşmiş devletler oluşturmamızı sağlıyor günümüz dünyasının süper güçleri ABD ve Rusya Federasyonu gibi. Verdiğim örnekteki gibi süper güç olmak isteyen lejyonlar birbirleri arasında anlaşma sağlıyarak ittifak olabiliyor.Bu konuyu fazla uzatmama gerek olmadığını sanıyorum.

5- Pet sistemi = Arkadaşlar bu oyunda 3 farklı pet sistemi mevcut. 1- binek petleri (At, kertenkele , kuş v.s) bu binekler sizinde anlıyacağınız gibi üzerine binilerek haraket hızımızın artmasını sağlıyor. 2- Toplayıcı binekler (Tavuk,kedi,baykuş v.s) bu binekler kutuları tek tek açmaktan nefret eden arkadaşlar için kolaylık sağlıyor ve oyun ayarlarında toplayıcı petler için geliştirilmiş seçenekler mevcut (Örn : nadir itemleri topla dandik itemleri toplama v.s) 3. Ekstra özellik veren petler = Bu petler kullanıldığı takdirde size ekstra özellik sağlar (Örn : Max HP : 200 Tüm Yetenekler + 30 Fiziksel Saldırı ve Büyüsel saldırı artışı v.s )

Oyunun artı (+) ları

1- Oyun dediğim gibi 45 levelden sonra başlıyor zindanlar savaşlar kışla savaşları v.s derken günlük 10-15 saat aktif olan oyuncuları bile tatmin edebilir.

2- Oyunda çıkarılan efsanevi itemler pahabiçilemez olabilir.

3- + basmak diğer bir değim ile seviye arttırmak oldukça zor +4 +5 itemler diğer MMORPG oyunlarının +8 +9 oranı kadar zor şimdi bu neden bu oyunun + sı diye soracak olursanız herkezin elinde +10 +9 setlerin olmasını kimse istemez.

4- Oyunun yaş ortalaması 20 yaş üzeri oyunculardan oluşmakta 13-14 yaşındaki küçük kardeşlerimiz bu oyunlarda barınamıyorlar nedeni ise lejyonların büyük bir bölünü ts veya rc kullanıyor olmasından dolayıdır. Tek başınada kingdom onlinede bir hiç olunur!

5- Bu oyun emek oyunudur arkadaşlar parayı yatıran herşeyin sahibi olamıyor malesef TL ile alınabilecek eşyalar kısıtlı oto pot binek kostüm v.s

Oyunun eksi (-) leri

1- Oyunda çeviri hataları mevcut.

2- Lejyon savaşları sırasında oyundan düşme sorunu ara sıra olabiliyor.

Ben daha fazla kötü yanını göremedim.

Yakında sizlere kapsamlı bir Rehber hazırlamayı düşünüyorum.

Oyun içerisinde yardıma ihtiyacı olan veya öğrenmek istedikleri konulara cevap arıyanlar "Zombie_TR" beni ekleyebilir ve pm atabilirler.

Nick : Zombie_TR
    Lejyon: Truva
    Sınıf : Okçu
    İtemler : +6 Meleğin Yayı (Efsanevi,Turuncu) +5 Meleğin botu +4 Meleğin Omuzluğu +4 Meleğin Zırhı(Üst) +4 Meleğin Zırh(Alt) uzun lafın kısası kalan itemler +4 meleğin seti işte

• Arkadaşlar bu oyunu şu siralar çok görüyorum sizce baslamalimiyim ?

• En kalabalik sw hangisi

• Satılık kingdom hesabı

http://forum.donanimhaber.com/m_102151223/f_//tm.htm#102151223

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 29 Ocak 2015; 23:22:30 >
  • eski knight cılardanım dk olarak bu oyuna başlıcaksak burdayım bi msjınız yeterli 1-2 hafta içinde oyuna başlamayı düşünüyorum
  • oynadim begendim. baya sariyor beyler

• Oyun fena değil denenebilir ama ben tüm karakter slotlarını doldurdum ve oyunda knight gibi karakter silme yok.zuaha saçmalığa bak yahu sırf bu yüzden oynamıcam oyunu zaten karakter açmaya slot yok betadayken açmıştım saçma sapan isimlerle tüm classları deneme amaçlı beta bitince silmemişler kalmış öyle.
  • Oyunda son durum nedir ? Birde bu oyun fazla tutulmadı sanırım internette oyunla ilgili çok az yorum var. Ne dersiniz başlanır mı ?

• Bu tarz oyunlardan birine başlamak istiyorum ama sormam gereken bazı konular var. Öncelikle oyun mt2 , wolfteam tarzı velet kaynıyor mu ?. Oyunun zorluğunu nasıl değerlendirirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.