< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 30 Aralık 2017; 21:55:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 30 Aralık 2017; 21:55:44 > |
Saygı duyarız sizin görüşünüz hocam size hitap etmeyen ürünler olabilir ama size çöp gelen ürün başkası için çok faydalı bir ürün olabilir. İhtiyaç kullanıma göre değişir hocam Saygılarımızla...
|
Şu ezbere konuşup her şeye "çöp" diyenler de bir bitmedi gitti! İnsanların ekmek parasıyla uğraşmayı kesin artık. Bir site kurmuş, her yerde bulamayacağınız onlarca çeşit ürün koymuş; üstüne Donanımhaber sakinlerine %50 indirim veriyor. İsteyen alsın, istemeyen fazlalık yapmasın bir zahmet!
|
5liralik urunler 9.99 ee indirimli yine 5lira ne anladim indirimden
|
piyasadan ucuza gelen ürünü paylaşır mısınız? merak ettim bakayım.
|
Yaa neden bu konu bu kadar baltalanmaya çalıştı anlamadım. işine gelen alır işine gelmeyen almaz. bende alırken tek tek piyasa rakamlarına bakıp 20 ürün sipariş verdim. belki 30 parçada olurdu ama bazı ürünler piyasa ile aynı yada daha pahalı olduğu için almadım. cımbızla ürün ayıklayıp burası pahalıcı demekte çok etik değil. sıcak fırsatçılar işini bilir. hesabıa gelen alıır gelmeyen almaz bu kadar.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 26 Aralık 2017; 0:11:5 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |