10k aşağısı kurtarmıyor gibi |
DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER (15. sayfa)
-
-
Nar ekşili dondurma tarifi:
1.2 litre mandıra sütü. Sütü 70-80 derece arasında 15-20dk pastorize edin. Yüksek sıcaklığa çıkınnca süt bozuluyor, dereceyi oğru ayarlayın.
60-70gr kaymak + 1 tatlı kaşığı saf salep + 120gr-150gr şeker ilave edip 5-10dk pişirin.
Karışımı soğumaya soğumaya bırakın.
1 limonun sadece sarı kabuğunu rendeleyin.
500ml nar suyunu 80-100ml kalana kadar kısık ateşte karıştırarak kaynatın.
Soğumuş karışımı makineye alın. 10-15dk kadar sonra limon kabuğu ve nar ekşini boşaltın. Kıvam alıncaya kadar makinede ardından 3-4 saat dondurucu bekletin.
Afiyet olsun. Şeker + ekşi + bitter tatları aynı anda alacaksınız.
-
Kendinden sogutuculu makine tavsiyesi olan varmi arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9000 tl kesinlikle cok iyi firsat.
amazonCuisinart İtalyan Usulü Dondurma (Gelato) Yapma Makinesi ICE100E, 2 L Kapasite, Gümüşhttps://www.amazon.com.tr/Cuisinart-%C4%B0talyan-Dondurma-Makinesi-ICE100E/dp/B0924VCMNT/ref=sr_1_2?qid=1679950216&refinements=p_6%3AA1UNQM1SR2CHM%7CA3O5TP4R0OZYXZ&rnid=15358539031&s=kitchen&sr=1-2 -
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Cuisinart ICE30BCE Dondurma Makinesi, 35 Watt, 2L, Antrasit amazonCuisinart ICE30BCE Dondurma Makinesi, 35 Watt, 2L, Antrasithttps://www.amazon.com.tr/dp/B002007HQI?ref_=cm_sw_r_apin_dp_01C83307TNQ6DVZEWEQM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim Almanyada şunu aldı bana 20 euroya kompresorlu ve 1 lt, hatta denemiş çok begenmiş kendisinede aldı 1 adet
-
Hocam 8-9 bin liralik makinelerden farki nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı kaliteli gelatocular veya maraş dondurmacılarındakiyle aynı lezzeti veriyor mu evde yapınca?
20€ kompresörlü makine bedava valla. Bende kompresörsüz var bende araştırıyorum fakat kompresörlü makineler çok pahalı geliyor dondurma yapmak için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ürünler Gelato ve sorbe yapmak için. Gelato'da bizim sevdiğimiz Türk usulü dondurma gibi salep yok. Tarifin içine salep girince (sakızımsı kıvamdan dolayı) makinaların zorlandığı söyleniyor. Hatta satış kanallarında arıza durumunda salep kullanıldığı için garanti dışı kalır diye uyarılar yazıyorlar.
-
Ben makine kullanmadan bu tarifi uyguladım ve kime denettiysem beğendi. Biraz daha lezzetli olsun istiyorsanız krema ilave edebilirsiniz. Daha lezzetli oluyor.
YEŞİLİN ELİNDENyoutubeEv yapımı dondurma tarifi, hakiki sade dondurma nasıl yapılır, sakız gibi gerçek dondurma yapımı, evde gerçek maraş dondurması yapılışı, gerçek dövme dondurma evde nasıl yapılır, hakiki maraş dondurması evde nasıl yapılır püf noktalarını bu bölümde paylaşıyorum. Yeni tariflerim için kanalıma "ABONE" olmayı ve bildirimlerin gelmesi için "ZİLİ" (🔔) açmayı unutmayın ❤️🙏🏻 Kanalıma Abone olabilirsiniz ⬇ https://www.youtube.com/channel/UCgfusIPO9uWB9N5Eqmma_VQ?sub_confirmation=1 hakiki dövme dondurma için gerekli olan malzemeler (ben 2 litre süt kullandım) 1 lt süt 1 su bardağı + 1 çorba kaşığı şeker silme 1 çorba kaşığı gerçek sahlep dondurma nasıl yapılır, dondurma videoları, dondurma asmr, dondurma evde nasıl yapılır, dondurma ev yapımı, dondurma el yapımı, dondurma kaymak, dondurma malzemeleri, dondurma nasıl yapılıyor, dondurma nasıl yapılır evde, dondurma tarifi, dondurma tarifi nasıl yapılır, dondurma tarifi kolay, dondurma yapımı, dondurma videosu, dondurma yapılışı, dondurma yapma, dondurma yapımı evde, dondurma tarifi dondurma çeşitleri dondurma nasıl yapılır dondurma evde nasıl yapılır dondurma ev yapımı dondurma içindekiler dondurma malzemeleri dondurma nasıl yapılıyor dondurma neyden yapılır dondurma nasıl yapılır evde dondurma salebi dondurma tarifi sade dondurma videoları dondurma videosu dondurma yapımı dondurma yapılışı dondurma yapma dondurma yapımı kolay dondurma,dondurma nasıl yapılır,dondurma nasıl yapılır evde,evde dondurma nasıl yapılır,salepli dondurma,salepli dondurma tarifi,evde dondurma yapımı,ev yapımı dondurma,gerçek dondurma,gerçek dondurma tarifi,dövme dondurma nasıl yapı,dövme dondurma yapımı,dondurma yapımı,ev dondurması nasıl yapılır,dondurma nasıl yapılır,dondurma nasıl yapılır sade,dondurma tarifi,sade dondurma tarifi,maraş dondurması,sade dondurma,kolay dondurma tarifi,evde dondurma,sütlü dondurma nasıl yapılır,sütlü dondurma tarifi,dondurma tarifleri,evde maraş dondurma yapımı,ev yapımı dondurma tarifi,evde dondurma yapımı kolay,ev yapımı dondurma nasıl yapılır,evde dondurma yapımı tarifi,maraş usulü dondurma,hakiki maraş dondurması,mado dondurması,dövme dondurma,dövme dondurma nasıl yapılır,sütlü dondurma,dondurma tarifi salepli #dondurmatarifi #evdedondurma #kaymaklıdondurma #trendlerde #maraşdondurması #dövmedondurma #evyapımıdondurmahttps://www.youtube.com/watch?v=JxFina7-9yQ -
Evet, ama iste kilodan dolayi getirmek sorun. Artik valize falan sokup deneyecek getirmeyi. Insallah gumrukte takilmaz.
Ben salepli yapıyorum yaklaşık 60 kg kadar yaptım.
Makine zorlanmıyor hocam salep aşırı koyar ve makineyi çevirmeden uzun süre bekletirseniz sıvı donmaya başlıyor işte o zaman makine zorlanıyor.
- makineyi çalıştır 2-3 dk beklet ve sıvıyı dök yada çalıştırıp hemen sıvıyı dök.
- makine içinde sıvıyı bekletirsen ve çevirmezsen 3-4 dk sonra makine zorlanmaya başlar.
-
Söylediklerinizin alakası yok makinelerle.gayet salepli olarak çalıştırıyorum ve çok güzel yapıyorlar.
öyle garanti dışı bırakıyor vs yanlış bilgilendirmeyin insanları.
bir tane öyle bir bilgi içeren garanti klavuzu paylaşın desem yapamazsınız muhtemelen.
Siz yazdığımı anlamadan, tam olarak ne olduğunu bilmeden cevap yazmışsınız. Ben garanti klavuzu mu yazdım? Satış kanallarında yazıyor. Soru cevap kısmında satıcılar bu uyarıyı not düşmüşler. Resmi distribütör kanalı ile getirmedikleri için servis hizmetini ya kendileri yada kendi anlaştıkları yerlere vermişler. Türkiye'de tariflerin salepli olduğunu bildikleri için garantiye giden ürünlere motoru zorlamışsınız, saleple tarif yapmışsınız diye servis vermiyorlar yada anormal paralar talep ediyorlar. Siz bunları hiç araştırdınız da mı böyle cevap yazıyorsunuz? Ben sırf bunları gördükten sonra almaktan vazgeçenlerdenim.
Sizin garanti ile işiniz olmadığı için tecrübe etmemişsiniz.
Ben cihaz salepli tarif yapmaz da yazmadım. Bu yüzden gereksiz agresif bir tutum sergiliyorsunuz. Cihazı almak isteyenler her duruma hazırlıklı olmalı.
-
merhaba, dondurmayı yapıp derindondurucuya koyuyorum daha sonra dondurucudan cıkarınca dondurma semsert oluyor , tadında buzlanma yok tadı guzel ama nedense çok sert oluyor kesme dondurma gibi aynı bu normal mi?
-
Dolaptan çıkartın 8-9 dk sonra tüketilebilir kıvama gelmesi gerekiyor.
-
anladım hocam biraz bekliyorum gerçide bu seferde erime başlıyor
-
Hocam ek olarak karışımı makineden çıkartınca kutuya tıka basa doldurmayın. Ben normal dondurma kutusu kullanıyorum ortalama 500-600 gram koyuyorum. 600 gramdan fazla koyarsam sertleşiyor.
Siz koyduğunuz kaplara biraz daha az koyun ve bastırmayın.
-
tarifteki saf salep değil sanırım lt başına ben 1 çay kaşığı atıyorum salep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X