Şimdi Ara

DONMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar meraba yeni almış oldugum fifa 2015 yükledim başta çok iyi açılıyor fakat loading yazısı geliyor oyun oynanmaz bir hal alıyor kasım kasım kasılıyor oynatmıyor. bütün ayarlar lowda hatta lowunda lowunda çimleri bile kapadım sonuç aynı donuyor.90tl boşa mı gitti ayarlardan baktım pc kaldırıyor gösteriyior... dediğim gibi açılısta sorun yok loading yazısı geliyor donmaya baslıyor

• Pc nin özellikleri nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemini yazar mısın?
  • intel r core tm2 quad cpu q 9550 2.83 ghz 4cpu 2.80ghz 4gb ddr3 ram drect 11
    nvidia geforce 9800 gtx+

• komus K kullanıcısına yanıt
    yaklasik 6 senelik 512mb 256bitlik gpu kart miyadi dolmus masallah. kartiniz directx 11 destekli degil, directx 11 destekli min 1gb 128 bit opengl shader, bant genisligi, cekirdek hizlarini da goz onunde bulundurarak (min sistem gereksinimlerine bi goz atmalisin) bi gpu kart alipta monte etmen gerekir, islemciyide guncellesen daha iyi olur sadece ekran karti yeterli olmucak gibi gozukuyor.

fifa 15 yeni motoru yuzunden onceki fifalara gore biraz daha yuksek sistem istiyor.

• Arkadasım 2 gb ekran kartı var 512 nerden çıktı oyunun içindeki sistem gereksinimine baktım ekran kartım yazıyo orda 256 bit 2 gb ekran kartı var diyorum

• Paran varsa git en iyisinden bir ekran kartı al. Mesela bende yok ana karttan destek alıyor hiçbir şey oynayamıyorum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.