Şimdi Ara

Donma ve kitlenme sorunu yardım edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-10 dakika oynadıktan sonra kitleniyor bilgisayar reset atmazsam normale dönmüyor. Nerde eksik var anlamadım w10 kullanıyorum ekran kartı driverı güncel. Eski oyunlarda böyle birşeyle karsılasan arkadaslar deneyimlerini aktarabilir şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam anakartınız gigabyte ve ses sürücünüz realtek ise sorun realtek sürücüsünden kaynaklanıyo.Sorunun bundan kaynaklandığını kesin tespit etmek için biostan ses kartını kapatın ,oyunu sessiz oynayın yarım saat falan, bakalım bi sorun çıkıyo mu eğer çıkmazsa sürücü üzerine yoğunlaşırız.Bc2 ve bf3 baya uğraşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackteam1

Hocam anakartınız gigabyte ve ses sürücünüz realtek ise sorun realtek sürücüsünden kaynaklanıyo.Sorunun bundan kaynaklandığını kesin tespit etmek için biostan ses kartını kapatın ,oyunu sessiz oynayın yarım saat falan, bakalım bi sorun çıkıyo mu eğer çıkmazsa sürücü üzerine yoğunlaşırız.Bc2 ve bf3 baya uğraşmıştım.

Hocam anakartım asus gryphon ses kartı nedir ona bile bakmışlığım yok :) bakalım bi kaç bişey deniyeceğim donanımsal birşey değil bu sorun ondan emi gibiyim :)

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Donanımsal demiyorum zaten kartın üzerinde Realtek ALC892 varmış siz dediğim gibi sesi kapatıp bi bakın düzeliyosa, ses sürücüsünü güncellersiniz,bende ilk öğrendiğimde ne alaka demiştim.Eskilerden battlefield 3 realtek crash diye aratırsanız sizin sorunun aynısını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackteam1

Donanımsal demiyorum zaten kartın üzerinde Realtek ALC892 varmış siz dediğim gibi sesi kapatıp bi bakın düzeliyosa, ses sürücüsünü güncellersiniz,bende ilk öğrendiğimde ne alaka demiştim.Eskilerden battlefield 3 realtek crash diye aratırsanız sizin sorunun aynısını görebilirsiniz.

Eyvallah hocam deniyorum hemen inş düzelirde oyuna doyarız biraz ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.