Şimdi Ara

Doom 3 acilma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Doom 3 cd den yukledim hersey iyidi play dedim loading yazisi cikti fakat sonra kapandi problem hakkinda bilgisi olan yazabilirmi?

• Update yapın, tekrar crack uygulayın, yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, uyumluluk modunu kurcalayın vs. Düzelmesi lazım. İlk çıkan sürümünü mü oynuyorsunuz? Eski bir oyun olduğundan hata verebilir. Doom 3 BFG Edition indirirseniz sorun olmadan kuracağınızı düşünüyorum. Resurrection of Evil genişleme paketi ve BFG'ye özel yeni bölümleri de oynayabilirsiniz bu paketle birlikte.
  • en son çıkan hangisiyse o crack i kur çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Update yapın, tekrar crack uygulayın, yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, uyumluluk modunu kurcalayın vs. Düzelmesi lazım. İlk çıkan sürümünü mü oynuyorsunuz? Eski bir oyun olduğundan hata verebilir. Doom 3 BFG Edition indirirseniz sorun olmadan kuracağınızı düşünüyorum. Resurrection of Evil genişleme paketi ve BFG'ye özel yeni bölümleri de oynayabilirsiniz bu paketle birlikte.

benimki 2004 model acaba ondanmi cunku win 8 de calistiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi BFG Edition sürümünü indirin çalışacağını düşünüyorum. Doom 3 + Resurrection of Evil ek paketi neyse de, 8 bölümlük ekstra BFG içeriği ve gelişmiş grafiklerden faydalanmak istiyorsanız zaten bu paketi indirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 12 Eylül 2013; 23:11:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.