Şimdi Ara

Doom 3'te bu yaratık ölmüo yau :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim silahlardan hiç etkilenmio bu yaratık yau :(
    bide oyunu bitirmeye yakınmıyım ?
    belkide bu son yaratıktır gerçi :)

• ölür ölür iyi vur ipneye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 29 Haziran 2005, 17:06:46 >
  • Ya hani yaratıklara normalde vurunca crosshair kırmızı oluyo bu herifte olmuo yau :(
    bayaa bi yerletirdim amcaya ama hiç crosshair kırmızı olmadı :(
    bide sonumu bu oyunun?
  • Ya arakadaşım bu yaratık Hell (cehennem) bölümünden sonramı geliyor. Ben Hell bölümünde bir odaya girdim. kapı kapandı. Hiç biryere çıkamıyorum. Biliyorsan söyleyebilirmisin.
    Selamlar,saygılar.
  • quote:

atacanka Tarih 14 Temmuz 2005, 12:08:35
    Ya arakadaşım bu yaratık Hell (cehennem) bölümünden sonramı geliyor. Ben Hell bölümünde bir odaya girdim. kapı kapandı. Hiç biryere çıkamıyorum. Biliyorsan söyleyebilirmisin.
    Selamlar,saygılar.

ya eger tahmin ettigim yerdeysen, kapanan duvar olmas1 laz1m onu kars1na al saga ve sola dogru iki koridor uzan1yosa ya sagda ya solda yerde bi silah var onun alt1ndada bi dügme olacak sen silah1 al1rken otomatik olarak onada bas1yon baska bi duvar ac1l1o ama ben senin burda oldugunu sanm1yorum
  • Evet bu bölümdeyim. İçeri girince taşlar kayıp geçiş kapanıyor ve büyük bir yaratık çıkıyor. bunu da roket atar ile öldürüyorum Ben hile ile oynuyorum. tüm silahlar var elimde. Bu nedenle silah almaya gerek görmemiştim. Dediğin gibi iki ortasında direkler olan iki koridor var ve yanlış hatırlamıyorsa yerde bir saila ve mermi kutusu da vardı. Akşama bakayım. Birde 1.3 yamayı kurmayı denedim ama çalıştıramadım. Geçersiz şifre diyor. Bu konuda bilgin varsa yardımcı olabilirmisin. 1.3 yamada ne var.Eğer çok önemli bir şey yoksa uğraşmak istemiyorum doğrusu. Çok sıkıldım çünkü. Bir an önce bitirmek istiyorum.
    Yardımın için çok teşekkürler.
  • 1.3 yama audigy2 serisi için advanced HD ve eax4 özelliği ekliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zombie rock diye bir oyun vardı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu bayaa öncesinde bitirdim hatta ekleti pketini de bitidim ama eskide kaldı o yüzden silah adlarını hatırlaymıyorum

o canavarın kafasına 1 şarjör şu bfg y le sıkarsan ölüyo ya da roketatar la 1 şarjör ya da 2 şarjör chaingun
    la

oyunu bitirmek üzeeresin pek fazla kalmamış marsın altındaki madenlere geldisen eğer baya yaklştın demektir maden dediimde tarihi bişiiler a onnar
  • ARKADAŞLAR PANİK YAPMAYIN O YARATIK SON YARATIK VE ŞEYTANIN KENDİSİ AMA KORKMAYIN SİZDE CİNSİNİZ ( GÖZLERİNİZDEN ANLADIM). OLAY BASİT (BULMAM UZUN SÜRDÜ BAYA) YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ----Q----- HARFİ OLACAK BASINCA ELİMİZE -----SOUL CUBE-------GELİYOR.ONU BU YARATIKA BİR KAÇ KEZ KULLANINCA ÖLÜYOR VE OYUN BİTİYOR. TABİ DİĞER YARATIKLARA DİKKAT EDİN. ONLAR SİZİ İNDİRMESİN. BİRDE SOUL CUBE KULLANINCA TEKRAR SİZE GELMESİ ZAMAN ALIYOR. O SIRADA BOL BOL KOŞUN VE SAĞKALIN . HOŞÇAKALIN.
  • bu yaratık benim zannettiğimse üstünde 3tane ışıklı nesene var(seeker)havada uçar vaziyette .
    Onların 3ünüde vurunca canavar yere eğiliyo ve tepesinde tekrar seeker çıkarmak için mavi bi balon gibi bişey çıkıyo oraya füze yada ağır silahlarla zarar verin.
    tekrar uçan şeyleren çıkacak aynı şeyleri ölene kadar tekrar edin zaten uzun sürmüyo...........

Ben o canavarı geçtim şu anda LabAya giremiyorum kodunu bulmam lazım bilen var mı=?
  • Lab Anın kodu 627. Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D31AEED02 -- 25 Temmuz 2005, 2:25:21 >
  • dostlar o yaratığı öldürmek için hiç üstüne rocket shotgun falan boşaltmayın nafile.onu öldürmek için hani tam ortada lavlar varya oradan yaratıklar çıkıyo onları öldürün öldürdükçe soul kübünüz dolacak her dolsuğunda sağ altta yanacak o kübün resmi.o yandığında soul kübü elinize alın ve esas yaratıpa atın.sonra yine yaratık öldürün dolsun küp yine esas yaratığa atın.böyle böyle 4-5 defa yapın ve yaratığa atın hep o kübü.sonunda ölecek ve oyunda bitecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensar

Lab Anın kodu 627. Buldum

evet sesli mesajda söylüyor.emaillere bakmayın yazmıyor.
  • valla ben doom3 ü sandalyeden düştükten sonra oynamadım insanı yusuf latıyo harbiden [x(]
  • başka bi odadan kamera görüntüleri var .Monitörde de yazıyo rakamlar üyük büyük ben ordan gördüm demek ki sesli mesajlarda da varmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: tugay16

quote:

Orjinalden alıntı: ensar

Lab Anın kodu 627. Buldum

evet sesli mesajda söylüyor.emaillere bakmayın yazmıyor.
  • tam oyun bitecek zannediyorum bitmiyo artık bitsin yaaa

şimdi de şu fotodaki yaratık çıktı onuda öldürdüm hala bitmedi artık sıktı bu oyun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.