Şimdi Ara

DOOM: The Dark Ages | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
7
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOOM: The Dark Ages - Gameplay Sizzle Coming May 15 2025 | PS5 Games

DOOM: The Dark Ages | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Enjoy this short gameplay sizzle of DOOM: The Dark Ages. Developed by id Software, DOOM: The Dark Ages is the prequel to the critically acclaimed DOOM (2016) and DOOM Eternal that tells an epic cinematic story of the DOOM Slayer’s rage. In this third installment of the modern DOOM series, players will step into the blood-stained boots of the DOOM Slayer, in this never-before-seen dark and sinister medieval war against Hell.    Coming May 15, 2025. Pre-order on PlayStation®5.   #ps5 #ps5games #doom Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=bMr8Wf8Melo
  • Yeni parry mekaniği güzel olmuş. Grafikler de muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom: The Dark Ages – The First Preview

DOOM: The Dark Ages | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Doom: The Dark Ages pivots from Eternal’s platforming and instead literally grounds its combat in strafe-heavy gameplay with an emphasis on power. Sure, the great guns are still there – this is Doom, after all! But The Dark Ages also places a huge premium on your three melee weapons in this medieval-tinged prequel.
    https://www.youtube.com/watch?v=y38iYhSI99I
  • 200 Dolar

DOOM: The Dark Ages | PS5 | ANA KONU

• Doom yeni oyunu sistem gereksinimleri pc de (medium ayar) 32 gb ram 12 gb vram ekran kartı

Ps5 nasıl oynatacak bu oyunu merak ediyorum. Grafikte down grade olur mu ya da Ps5 pro mu almam gerekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 26 Ocak 2025; 14:55:58 >
  • Tr fiyatı hatalı diye düşünüyorum 80€ oyun 2800 olarak fiyatlanması lazımdı ucuz dediğimiz hint psnde bile 2500 liraya geliyor. ön sipariş geçtim ben dursun köşede fiyatı kesin artacaktır.

• İyiki Gamepass var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil olmadığı için torrentten çeker Türkçe yama yükler oynar geçerim. Ne diye Türkçe olmayan oyuna 2K vereyim?.. Artık benden Türkçe olmayan oyunlara para yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 26 Ocak 2025; 10:49:23 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

AC shadow yerine Crimson Desert alırım, Doom yerine Stalker alırım. Artık alternatifler de artıyor oyunlar konusunda.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Xbox konsolların üretimi durdu diye haberler var. Şuan sadece stoktaki ürünler satılıyor diye okudum. Böyle giderse gamepass sadece PC için bir sistem haline gelecek.

• oyungazi kullanıcısına yanıt
    Seneye yeni nesil Xbox geliyor ondandır. Ayrıca durduğuna dair resmi bir açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Ocak 2025; 15:59:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu doom oyununun,doom 3 deki tarzı ve atmosferiyle devam etmesini çok isterdim.

• DOOM: The Dark Ages Çok Oyunculu Moda Sahip Olmayacak

Doom serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan DOOM: The Dark Ages için yeni detaylar sizlerle. DOOM (2016) ve DOOM Eternal oyunlarının öncesini anlatan yeni seri oyunu, açıklanan bilgilere göre çok oyunculu moda sahip olmayacak.

DOOM: The Dark Ages tamamen tek oyunculu olacak

Geliştiriciliğini id Software stüdyosunun üstlendiği DOOM: The Dark Ages için yeni detaylar GamingBolt’tan geliyor. Yakın zamanda gerçekleştirilen medya toplantısında konuşan yapımcı Marty Stratton, oyunun herhangi bir şekilde çok oyunculu moda sahip olmayacağını belirtiyor ve ek olarak şunları söylüyor:

“Bu kararı projenin en başında aldık. Temel olarak kendimizi Orta Çağ'ın atmosferine, o dönemin düşmanlarına ve çok daha fazlasına bıraktık.”

Ayrı bir soru-cevap oturumunda (Eurogamer aracılığıyla) yönetmen Hugo Martin, Stratton'ın açıklamalarını tekrarladı. Martin, oturum esnasında çok oyunculu modu bırakıp sadece tek oyunculu hikaye moduna odaklandıklarını vurguladı.

Kaynak : GamingBolt

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

çok doğru karar bence..

her oyunu multi veya açık dünya yapmaya çalışmaya gerek yok. single oyun kalitesi bir başka oluyor 👌🏻

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Zaten yapımcı nefret ediyor çoklu oyuncu moddan. Son oyunda bile çoğu kimsenin sevmediği mp modu getirmişti. İsteyen gitsin Doom 2016 oynasın demişti. Aşırı cesur davranıyorlar ama 2016 gibi mp modu olmalıydı. Quake den kalan bir boşluk var. Arena multiplayer oyunu öldü gibi bir şey ama Doom bunu hayatta tutabilirdi. Ama onlarda çöpe attı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Ocak 2025; 6:42:51 >
  • "Mükemmel giriş noktası" "Her zamankinden daha çekici ve ulaşılabilir" - INVERSE

• Hocam forumda geçirdiğiniz 7 seneye 24K yararlı post sığdırmışsınız. Forum da Sürekli oyunlar ile ilgili bilgiler verip yeni konular açıyorsunuz. bence yönetim size ''Kıdemli Yarbay'' rütbesi vermeli diye düşünüyorum bence hak ediyorsunuz..

@gun @aSSembLy @powerstorm

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Hocam güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Benim herhangi bir Rütbeyle veya kıdemle işim olmuyor. Severek ve içimden gelerek paylaşım yapıyorum. Zaten uzun yıllar sizlerde buralardasınız. Güzel bir ortam olduktan sonra gerisi gerçekten boş. :) Sağlık sıhhat oldukça bu paylaşımlar devam eder hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.