Şimdi Ara

Doping 8mb'e kadar limitsiz paketi alıyorum, bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. Evde telefon bağlantım da yok. onun için ilk önce turk telekom'a ayrıca mı başvurmak gerekli? Ne kadar sürede hat çekerler evime?
    2. ev telefonunu neredeyse hiç kullanmayacağım. bunun için en küçük paketi alacağım. en ucuzu klasik hat mı (10TL) oluyor?
    3. Netlimitsiz tarifede ttnet 15gb sonrasında hızı kesmiyormuş burdaki arkadaşların dediğine göre. Doping kesiyor mu, kullananlar cevaplarsa sevinirim.
    4. modem seçme şansım olacak mı bilmiyorum ama varsa modemi seçerken neye dikkat etmem gerek, hangi modemi seçeyim?
    Şuan aklıma gelenler bunlar. Yardım ederseniz sevinirim. Bir an önce bağlatacağım.

• İlk baş türktelekoma gidip telefon hatıı başvurusu yapacaksın.1-2 gün içinde bağlanır.tabi ucuz bi ev telefonu alman gerekicek.
    Evet doping kesiyor ama 25 gb dan sonra ay sonuna kadar kesiyor.Türk telekom 15 gb dan sonra kesiyor.Burası çok önemli.
    Doping kendi modemini gönderiyor.Modem gayet güzel benimki kablosuz adsl2+buda önemli.ttnetin gönderdikleri düz adsl dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.