Şimdi Ara

Doping'e Geçmeli Miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene üniversiteye başladım. İstanbul'a taşındık ve memeketteki interneti kapatıp geldik. Orada ttnet'e 70 küsur lira para ödüyorduk. Sitedeki doping ilanını görüp formu doldurdum. Bağlantı ücreti yok ve modem de dahil aylık 49 lira ama 2 sene abone olacaksın. Fİyatı çok uygun ama olumsuz yorumları okudukça ttnet'e mi geçsem dedim. Sürekli internet kesiliyormuş duyduğuma göre. Biraz kararsız kaldım, memnun kalmazsam 1 hafta içinde sözleşmeyi de iptal ediyorlarmış. Bu arada bağlantı telefonsuz olacak. Yardımcı olursanız sevinirim...

• Bana İng den mesaj geldi

30 Ekim'e kadar İnternet Şubesi'ne giriş yapın, Doping İnternet'in "8 Mbps'ye Kadar Sınırsız" tarifesini ilk 3 ay ücretsiz, 3 ay sonrasında aylık 63 TL yerine 44.99 TL'ye kullanın!

Bence bu daha sıcak. Toplamda aylık 39 a gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbicer

Bana İng den mesaj geldi

30 Ekim'e kadar İnternet Şubesi'ne giriş yapın, Doping İnternet'in "8 Mbps'ye Kadar Sınırsız" tarifesini ilk 3 ay ücretsiz, 3 ay sonrasında aylık 63 TL yerine 44.99 TL'ye kullanın!

Bence bu daha sıcak. Toplamda aylık 39 a gelir

o tarifenin 24 aylık taahüt olduğunu ve kalan ay boyunca 63 tl internet parası vereceğini biliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 29 Eylül 2013; 23:57:46 >
  • Emin değilim ama kalan aylar 44 diyor emailde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asla ve asla geçme. d-smart bize cayma bedelini ödemekle birlikte bi' teklif sundu ve biz de geçme kararı aldık. fakat 240 liranın 120 lirasını öderiz deyince iptal ettik. o arada doping aboneliği de iptal olmuştu. ardından doping'i arayıp durumu anlattık. bize tekrar taahhütlü paketle bir üyelik açtırırsanız cayma bedeli ödemezsin dendi ve biz yine doping'e geçtik. bu arada sadece 3 gün geçti. anlattığım mayıs ayında olmuştu. bugün eve tebligat geldi 1 aya kadar 240 lira ödemelisiniz diye. 4 ay boyunca herhangi bir fatura gelmeden bunlara 240 liraya borçluymuşuz güya. aradık ama o parayı alacaklar çünkü onlar doping, diğer internet sağlayacılarından farksız. internetinden bahsetmiyorum bile. kotayı geçmediğin halde her ay 4 mbit
  • Arkadaşlar internet bağlantım olmadığı için konuyu takip edemedim. Doping'i geçen cuma bağlattım ve 1 hafta oldu. Şuan hız konusunda bir sıkıntı yok, kopma falan da yok zaten torrentte sıkıntı olmuyor. Eğer ilerde bir sorun çıkarsa sadece indirim tutarı kadar para ödüyormuşum. Mesela bir ay sonra kapatmak istediğim zaman her ay 10 lira indirim olduğu için 10 lira ödüyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz.
  • Hata edersin kısa ve net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.