Şimdi Ara

Doritos Dippas Sos Vardı Bir Aralar Noldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
5
Favori
13.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya güzeldi yoğurtla karıştırıyorduk çok güzel oluyordu nedne kaldırıldı piyasadan?Kendim yapmak istesem nasıl yapabilrim?

Not:Alın bu da reklamı nostalji isteyenlere :http://www.youtube.com/watch?v=_d9F-6RAzgU

Nette araştırdım böyle birşey buldum:
    1 kase yoğurt (Yoğurdun sulu kısmı kullanılmaz.Koyu tarafından)
    2yk mayonez veya krempeynir (olmasada olur)
    1tk pulbiber, 1tk nane,
    1çaykaşığı kekik,tuz
    Çaykaşığının ucuyla karabiber
    2diş rendelenmiş sarımsak
    Yapılışı
    Tüm malzeme karıştırılır.Cipsin üzerinde durabilecek koyu bir kıvama getirilir.
    Afiyet olsun.

Mayonezi ve krempeyniri çıkarırsak güzel gibi duruyor.

Kendi Denediğim Tarif:
    1 kase yoğurt
    1 tutam kırmızı oul biber
    1 tutam nane
    1 tutamdan biraz az karabiber.
    1-2 diş rendelenmiş sarımsak

Not:Her malzemeyi ekledikten sonra karıştırmayı unutmayın.Hepsini ekleyip sonra karıştırmayın tavsiyem bu yönde.Afiyet olsun ben bu tarifi denedim ve gerçeğine yakın tadı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 26 Nisan 2012; 19:19:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doritos Dippas Sos Vardı Bir Aralar Noldu?

Doritos Dippas sos, bir zamanlar popüler olan bir daldırma sosuydu. Çıtır çıtır Doritos cipsleriyle eşleştirilmek üzere tasarlanmıştı. Ancak, Doritos Dippas sosu artık üretilmiyor ve satışta bulunmuyor.

Doritos Dippas sosunun neden üretilmediğine dair resmi bir açıklama yok. Bazıları, sosun düşük satışlara veya değişen tüketici tercihlerine bağlı olarak durdurulduğunu öne sürüyor.

Doritos Dippas sosunu arayanlar, benzer bir deneyimi sunabilecek diğer daldırma soslarına yönelebilirler. Enfes Doritos Dip Sosu da dahil olmak üzere çeşitli seçenekler mevcut.

Diğer Doritos Dip Sosları, Doritos cipsleri veya diğer atıştırmalıklarla mükemmel bir şekilde eşleştirilebilir. İster eski Doritos Dippas sosunu arıyor ister benzer bir lezzet arıyor olun, bugün mevcut olan birçok harika daldırma sosu seçeneği var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sarımsaklı yoğurda nane kekik at bitti gitti
  • Onun sosu değil de cipsi çok iyiydi ya. Hangi cipsle denesem o sosu olmadı, yakışmadı onun kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Onun sosu değil de cipsi çok iyiydi ya. Hangi cipsle denesem o sosu olmadı, yakışmadı onun kadar.

Hocma ben taco ile de deniyordum gayet güzel oluyordu onun o özel cipsini sevmemiştim ben nedense.
  • Hakikaten ya çok hoş bi tadı vardı sosun keşke yeniden çıksa
  •  Doritos Dippas Sos Vardı Bir Aralar Noldu?
  • Bildiğin haydari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hee cips buydu sosla süper oluyordu. Doritosun sosu + baharatlı Patosda güzel oluyordu favorim oydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Hee cips buydu sosla süper oluyordu. Doritosun sosu + baharatlı Patosda güzel oluyordu favorim oydu.

Yoğurda nane atınca oluyordu o.
  • Kaldı mı onlardan nerde bulabiliriz

sade doritos hoşuma gidiyordu benim sosunu atıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Kaldı mı onlardan nerde bulabiliriz

sade doritos hoşuma gidiyordu benim sosunu atıyodum

Sanırım artık üretimi yapılmıyor.Ama doritosa topluca bir mail atarsak işler değişebilir.
  • ben yoğurda nane kekik pul biber atıp peynirli doritosla denedim güzel oldu ama dippas daha güzeldi tabi.
  • Ufak bir tavsiyede bulunayim..

Bir kase yogurtu guzelce karistir.
    Ardindan biraz tuz ekle ve yogurtun heryerine dagilacak seklide karistir. Baharatlikta buldugun , karabiber , kirmizi biber , nane vb baharatlardan istedigin kadar koy ve yine karistir..
    Az birsey tatlansin diyorsan cay kasigi kadar seker atabilirsin amma benim pek hosuma gitmedi sekerli..
    Bu sosu Lays Klasik ile afiyetle yiyebilirsin..
  • Yogurt mayonez ve kekik
  • Yoğurdun içine nane, pulbiber, karabiber, tuz at. Bu kadar. Ama o cips çok iyiydi, sossuz bile gideri vardı.
  • Akradaşların söylediğine ek olarak, sarmısak tozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Yoğurdun içine nane, pulbiber, karabiber, tuz at. Bu kadar. Ama o cips çok iyiydi, sossuz bile gideri vardı.

Sossuz bana saman gibi geliyordu nedense.O verdikleri sos diğer cipslerle de iyi gidiyordu.
    Baharat koyun diyen arkadşlar ne kadarlık yoğurda ne kadarlık baharat koymamızı tavsiye edersiniz?
  • Sütaşın haydarisi var ondanda alabilirsin. Yoğurtla aynı tadı elde edemiyorsun. Ama fenada olmuyor hani. Birde salçalısı varmış, yine aynı malzemerli koyuyormuşsun ama yoğurt yerine salça. Denemek lazım onu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Yoğurdun içine nane, pulbiber, karabiber, tuz at. Bu kadar. Ama o cips çok iyiydi, sossuz bile gideri vardı.

Sossuz bana saman gibi geliyordu nedense.O verdikleri sos diğer cipslerle de iyi gidiyordu.
    Baharat koyun diyen arkadşlar ne kadarlık yoğurda ne kadarlık baharat koymamızı tavsiye edersiniz?

Göz kararı koy işte. Ama acı sosları fazla koyma, sümüğünü de yemek zorunda kalırsın.
  • doritosa toplu mail atsak yeniden üretebilriler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.