Şimdi Ara

Dört mevsim lastik tavsiyesi (235/55 R17)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 235/55 R17 ebadında dört mevsim lastik arıyorum. Michelin Crossclimate+ baktım fakat hakkında kötü yorum yapmışlar. önerilerinizi alabilirim.

bütçe 1500 tl (lastik başı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 17 Temmuz 2021; 10:37:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cpc 5 diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

yaz lastiği yazıyor bu model için, dört mevsim var mı?

• 4 mevsim olduğunu görmemişim. Yaz lastiği zannettim. Neden 4 mevsim alıyorsunuz bari bunuda sorayım.

Not: 4 mevsim kullanmadığım için öneri veremeyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    marmara bölgesinde ikamet ediliyor, uzun yola gidilmiyor, kış ve yaz aylarında lastik değişimi istenmiyor bu yüzden dört mevsim ideal duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

marmara bölgesinde ikamet ediliyor, uzun yola gidilmiyor, kış ve yaz aylarında lastik değişimi istenmiyor bu yüzden dört mevsim ideal duruyor

Bende marmaradayım. 4 mevsim lastik hepsinden biraz mantığı olan bir ürün değil mi? Yaz lastiği rakımı düşük yerde ülkemizde gayet kullanışlı. Kışın 10 15 gün kar yağsa veya don olsa bile 4 mevsim size ne vaad ediyor ona bakmak gerek.

Bunu niyemi söylüyorum. Şirket aracında 4 mevsim var. Gram faydasını görmedim. Lastik o kadar kötü ki lastikçiye baktırdığımda abi bir 30k km daha gider dedi. Özellikle yağmurlu havalarda evlere ırak. Halbuki aynı markanın yaz lastikleri gayet iyi izlenimler sunulmuş. Aracın fren mesafesi uzar mı lastikten ben bunu yaşıyorum.

• Falken as210

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/65/R17 SUV lastik önerisi
    5 yıl önce açıldı
    205/60/r16 Lastik tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir yıldır GY 4 Seasons kullanıyorum. Hiç kar yüzü görmedi.
    Yaz lastikleri gibi sessiz.

• Crossclimate+ kullandım. Konforlu ve sessiz bir lastik. Ama yazın sıcak havalarda fazla yumuşuyor ve tutuş azalıyor. Onun dışında kar performansı da yeterli. Bunlar dışında Çabuk parçalanıyor ve aşınıyor. Eğer ille de 4 mevsim derseniz Michelin tavsiye ederim. Ama genel olarak 2 takım lastikten yana düşünün derim.

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Hem lastiği kötülemişiniz hem tavsiye etmişiniz :)

• 17 inç de falken as 210 kullandım. Ancak 3 mevsim kullanma şansın oldu arabayı sattım.

Çok sert yaz ayı dışında (kullanmadığım için) çok memnunum kaldığım bir lastik idi.

Diğer lastik adayım ise Nokian Seasonproof 4 mevsim

Bir önceki model olan Weatherproof daki erken yıpranma halledilmis bunun karşılığı yağmur etiket değeri a dan b ye düşmüş.

• bende marmara bölgesindeyim mişleni yeni çöpe attım..

benimki m+s di birde o daha rezalet isveç çakısı gibi hepsinden biraz var ama tam değil..)

ya yazlık alın yada kışlık veya yazlığı ayrı alın..

hele dört mensim birde mişlen sakına bulaşmayın lastik gitmiyor sanki eriyor yolda, bizim yollara hiç uygun bir lastik olmadığı gibi

4 mevsim hamuruda tam bir fiyasko..

para sorun değilse continentaldan şaşmayın ama yazlık olsun yada kışlık..

tecrübe ile sabit üste para verseler bir daha mişlene bulaşmam vede 4 mevsim safsatasına.

• goodyear eagle sport 4 seasons bakın.

• lastik başına 1500 tl verebilecek bütçeniz varsa bence hiç heyecan aramayın, gidin yaz ve kış lastiğini ayrı ayrı alın. hem kafanız rahat olur, hem de çok daha uzun ömürlü ve güvenli olur.

• Kasım ayından beri Michelin crosclimate dört mevsim kullanıyorum... şimdiye kadar bir sorun yok...siz yazlık kışlık lastik al diyenlere kulak asmayın... dört mevsim alın lastikcilerin ağız kokusunu çekmekten, jantları çizmelerinden kurtulun keyfinize bakın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki yıl 45 bin km kullandım michelin crosscliamate i ve gayet memnun kaldım, ilk kış istanbula kar yağmadı ama, kartalkaya ve abantta denedim, bu kış ise yağan karda arabam arkadan itişli olduğu halde milletin tırmsladığı yerlerden çıktım.
    45bin km sonunda dişlerde sorun olmadı ama kılcal çatlaklar oluştu, lastik konusunda hassas olduğum için primacy serisiyle değiştirdim….
    Tavsiye ederim…225/45/18 di ölçülerim…

• 1987 en beri 4 mevsim kullanırım, GoodYear, Michelin, Nokian markalarından sonra Continental kullanmaya başladım,

genelde trakya, uludağ, kartepe, kartalkaya, eskişehir yollarında her türlü hava şartlarında kullandım, kışın bagajda tedbiren zincir bulundurmama rağmen kullanmak çok nasip olmadı,

bu saydığım markalar arasında continental'in hepsinden daha iyi bir şekilde yol şartlarına uyum sağladığını gözlemledim.

• degobar kullanıcısına yanıt

Kullandığınız lastiklerin konuda bahsi geçen 4 mevsim lastiklerden olduğuna emin misiniz?

3 zirveli kart tanesi logolu dağ sembolu, M+S (Mud and Snow) ibareleri var mı?

Continental markasının AllSeasonContact lastiği bahsettiğiniz kadar eski değil de ondan sordum, 4 mevism lastikler son 10 yılda popüler olmuş şeyler. Öncekiler yaz lastiklerinin lastikçiler tarafından 4 mevsim olarak satılmasından ibaret.

Dört mevsim lastik tavsiyesi (235/55 R17)

Dört mevsim lastik tavsiyesi (235/55 R17)Tyre Reviewsyoutube
    The full data from the test can be found at https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-All-Season-Tyre-Test.htm I can be found at www.instagram.com/jonathan__benson With the promise of one tyre to work in all conditions, all season tyres are a rapidly growing market segment. To find out which of these all season tyres is best, and whether they can match a summer and winter tyre, the 2020 Tyre Reviews all season tyre test has tested nine of the best 225/45 R17 all season tyres on the market, and included a summer and winter tyre as reference. Each set of tyres will be tested for their levels of grip in the dry, wet and snow, have their noise and comfort levels assessed, and their rolling resistance measured, meaning this test should be a complete overview of a tyres performance. Unfortunately we were unable to conduct wear testing for this test, but it's something we will be working on for next years testing. The overall score weighting was based on 30% wet, 25% dry, 25% snow, 10% noise and comfort, and 10% rolling resistance. Further details of the breakdown can be found in the video. The tyres on test are: Bridgestone Weather Control A005 Cooper Discoverer All Season Continental AllSeasonContact Giti GitiAllSeason Goodyear Vector 4 Season Gen 3 Hankook Kinergy 4S2 Michelin CrossClimate+ Nexen N Blue 4Season WH17 Vredestein Quatrac Pro Winter - Goodyear UltraGrip Performance+ Summer - Goodyear EfficientGrip Performance 2 0:00 Introduction 1:07 Tyres on Test 1:39 Snow Testing 6:19 Wet Testing 10:53 Dry Testing 15:34 Noise and Comfort Testing 17:30 FINAL RESULTS Website - www.TyreReviews.com Instagram - www.instagram.com/Tyre_Reviews Facebook - www.facebook.com/TyreReviews Tiktok - http://tiktok.com/@tyrereviews Music by www.epidemicsound.com
    https://www.youtube.com/watch?v=gHph1mDtCbQ

Ben de Hankook Kinergy 4s2 aldım aracıma, 8000km oldu şimdilik memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Ekim 2021; 16:6:12 >

• Continental alalı daha 1 sene olmadı bile GoodYear All Weather + Vector, Nokian Weatherproof, Michelin CrossClimate kullandım hepsinde m+s vardı, sadece goodyear'da kar tanesi vardı ama 3 dağ logosu yoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.