Şimdi Ara

DÖRT MEVSİM RUN FLAT LASTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dört mevsim lastiklerde run flat özelliği olan markalar varmıdır, varsa hangileridir?

• Çok zor bi ihtimal, varsa da bize gelmiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Goodyear'da var.Model adı Vector 4seasons gen2.Aradığınız ebatı bilmiyorum ama kurban bayramı öncesinde çok yerde aradım.Sadece bir yerde bir takım vardı.Ancak üç gün içinde fiyatı 125 ₺ arttırdıkları için almadım,yerine yazlık yerli ürün rft aldım.Rft olmayan isterseniz Pirelli ve Michelin'in dört mevsimleri de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl geçti elektirkli, hybrit ve stepnesiz araçlar deli gibi arttı ve artık hiç 4 mevsim runflat yok. İnanılmaz aptallık.

• ufo U kullanıcısına yanıt

4 mevsim lastik tamamen kapitalizmin bir oyundur. Yazın sıcakta çok çabuk aşınır, performansı yoktur. Kışın yağmurda karda yol tutma sorunu olur, suları tahliye edemez. Yani yazın kışlık, kışın yazlık lastikle gezmiş olursunuz.

Yine de insanlar gidip alıyor ve hayret ediyoruz.

• smyrna kullanıcısına yanıt

İnsanlara iki ayrı set lastik kullanmaya itmek yerine, tek lastikte işi çözmeye çalışmak kapitalizme değil, tam aksine hizmet ediyor gibi ama?

Alan çok ve memnun mesut gezen de gayet fazla. bu lastikleri alanların temel beklentisi bahar ve yaz mevsimlerinde makul bir perfomans alıp, kışın karda buzda yolda kalmamak, o kadar. bu dengeyi de gayet efektif başarıyor bir çoğu. senin amacın her mevsim maksimum performans ise sen yazlık kışlık ayrı set yaparsın. bu 4 mevsim lastik kötü demek değildir.

Bence tam tersi o nedenle zaten rft 4 mevsim yok neredeyse. Yılda 2 kere sök tak ve 2 set lastik maliyeti yerine ortalama performans gösteren tek set lastik bence daha iyi (tabi çok ekstrem hava ya da sürüş koşulları yoksa).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 24 Kasım 2024; 20:42:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RUN FLAT LASTİK PİŞMANLIĞI :(
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

nasıl yok?? neredeyse tüm meşhur markaların rft 4 mevsim lastikleri mevcut. kendim kullanıyorum

https://www.lastikcim.com.tr/runflat-lastik-fiyatlari?attributes%5Bmevsim%5D%5B0%5D=4+Mevsim&categoryIds%5B0%5D=1

Continental ve Michelin dışındakiler "biraz palavra" evet.

4 mevsim sıcaklık farkının aşırı olmadığı yerlerde ideal (İstanbul gibi) yoğunı karda buzda kullanılmıyor yine de ama o hava zaten İstanbul, İzmit gibi yerde yılda max 3 gün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.