Bu 2 takım yeni bir çağ başlattı resmen,Alman Devri.Fiziksel olarak her takımdan üstün 2 takım.Oynadıkları futbol göze çok hoş ama aynı hoşlukta tavizsiz,disiplinli ve sert.Real Madrid bile tabiri caizse kız gibi kaldı fizik gücü bakımından.Bizim için en tehlikeli takımlar sadece Dortmund ve Bayern'dir.Hakemler düzgün yönetirse yenemeyeceğimiz takım yok.Bana uçma demeyin kendi takımımı büyütmüyorum,bunları bir kere bırakalım da nasıl mücadele edeceğiz Bayern'le Dortmund'la?Onlarda yılların emeği,dünyanın en iyi kadroları var.Bayern'den patlama bekliyorduk yıllardır da Dortmund muhteşem ivme yakaladı.Salı-Çarşamba izledim oturdum kıskandım resmen.Dünya seviyesinde en iyi takım;Barca-Real Madrid'tir.Bunlar bildiğin buldozer önüne geleni yıkıyor.Devirleri elbet bir gün biterde,muhteşem futbolu biz oynayabilir miyiz acaba?Bunlarla karşılaştırırsak yani sadece fizik güçleriyle bizim takımda fizik olarak 11'de yetersiz ;Selçuk,Semih,Eboue,Riera,Sneijder hatta Burak var.Teknik+fizik nasıl birleştirilir anlamadım doğrusu,yarın Munich'le maç yapsak 8-10 gol yeriz sırf fizik yüzünden aynı şekilde Dortmund'lada.Yaz dönemini çok iyi değerlendirmeli hedefimizi yarı final olarak belirlemeliyiz bence..
Burak
Dortmundun alt yapısı tuttu. 2000senesi Galatasaray gibi. Münih parayı basıp transferleri yaptı. Onlarda yönetim olarak eski efsane futbolcularından oluşuyor. Dortmund 2000 senesinde iflasın eşiğine geldi. Bir yol çizdiler o yolda buralara kadar geldiler tabi uzun zaman aldı. Kagawa transferinden yüzde 400 kar ettiler. Ikiside üst düzey yöneticilerden oluşuyor incelerseniz. Patlama 2013 senesine denk geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan
Dortmundun alt yapısı tuttu. 2000senesi Galatasaray gibi. Münih parayı basıp transferleri yaptı. Onlarda yönetim olarak eski efsane futbolcularından oluşuyor. Dortmund 2000 senesinde iflasın eşiğine geldi. Bir yol çizdiler o yolda buralara kadar geldiler tabi uzun zaman aldı. Kagawa transferinden yüzde 400 kar ettiler. Ikiside üst düzey yöneticilerden oluşuyor incelerseniz. Patlama 2013 senesine denk geldi.
Arkadaşın dediği gibi bütün alt yapı hamleleri tuttu adamların. Tamam teknik ve sosyal alt yapısı da var işin. Ama yedek olarak aldıkları Lewandowski dünya yıldızı oldu inanılmaz patladı. Bizim aldığımız elemanlar anca elimizde patlıyor.
Konu düzgün başlamış saçma bitmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10
Arkadaşın dediği gibi bütün alt yapı hamleleri tuttu adamların. Tamam teknik ve sosyal alt yapısı da var işin. Ama yedek olarak aldıkları Lewandowski dünya yıldızı oldu inanılmaz patladı. Bizim aldığımız elemanlar anca elimizde patlıyor.
hocam bize gelen adam sürekli 11 oynamadığı zaman kendini geliştirmek daha çok çalışmak yerine alemlere akıyor istanbul u geziyor hal böyle olunca gelişim olmuyor. takıma geldiği andan itibaren kendini geliştirmek isteyen hergün üstüne koymaya çalışan oyuncular star oluyor. malesef böyle oyuncular çok az şu anda bizim takımda. bunu ne zaman sağlarsak o zaman transfer konusunda ilerleriz.
dipçik. tüm bu sözlerim selçuk-muslera-semih dışında
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
quote:
Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10
hocam bize gelen adam sürekli 11 oynamadığı zaman kendini geliştirmek daha çok çalışmak yerine alemlere akıyor istanbul u geziyor hal böyle olunca gelişim olmuyor. takıma geldiği andan itibaren kendini geliştirmek isteyen hergün üstüne koymaya çalışan oyuncular star oluyor. malesef böyle oyuncular çok az şu anda bizim takımda. bunu ne zaman sağlarsak o zaman transfer konusunda ilerleriz.
dipçik. tüm bu sözlerim selçuk-muslera-semih dışında
Alıntıları Göster
Adamların federasyonu altyapıya 700 milyon euro para ayırarak bütün dikkatlerini altyapıya vermiş. Bizim federasyonların mesailerini ise nerey harcadıkları ortada.
Alt yapıya önem verilse
quote:
Orijinalden alıntı: DonanımlıSanMarinolu
Alt yapıya önem verilse
En büyük sorun psikolojik.Kafalarda olayı halledemedikten sonra sahada fizik falan traş olur.Almanlar her gittiği turnuvada final oynuyor neredeyse biz o kafa yapısına,rahatlığına ulaşabilirsek daha iyilerini de yaparız.
quote:
Orijinalden alıntı: How Ghastly
Burak
Bugun buraka fizigi güçlü her büyük maçta rahat oynar dıyorsan futbol izleme birdaha gardes
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
En büyük sorun psikolojik.Kafalarda olayı halledemedikten sonra sahada fizik falan traş olur.Almanlar her gittiği turnuvada final oynuyor neredeyse biz o kafa yapısına,rahatlığına ulaşabilirsek daha iyilerini de yaparız.
Alıntıları Göster
konuyu okumadım sadece başlığı okudum.
bayern 10 ise biz en fazla 6-7'yiz
quote:
Orijinalden alıntı: _ölü
konuyu okumadım sadece başlığı okudum.
bayern 10 ise biz en fazla 6-7'yiz
Alıntıları Göster
Altyapı altyapı diyorsunuz, doğru fakat bu altyapıyı kurup gübre verince direkt oyuncu çıkmıyor ki, alt yapı sabır işi. Ünal Aysal bu konuda önem veriyor Almanya'da bir futbol okulu kurdu yanlış bilmiyorsam ama böyle şeylerin meyvesini almak zaman alır. Almanlar 2000'lerde başlattı bu işi ve meyvelerini şimdi alıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin
quote:
Burak
Bugun buraka fizigi güçlü her büyük maçta rahat oynar dıyorsan futbol izleme birdaha gardes
Sanırım yanlış oldu Ben Burakı sevmeyen kesimdenim
quote:
quote:
quote:
Burak
Buraka olan alerjim had safhada olduğu için ilk mesajı tam okumadan Burak ismi görünce
quote:
quote:
quote:
quote:
Burak
Buraka olan alerjim had safhada olduğu için ilk mesajı tam okumadan Burak ismi görünce
Burak'ın fizik gücü yüksek değil diyen futboldan anlamıyordur yüksek ihtimalle gözlerinde bir problem vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
quote:
quote:
Burak
Burak'ın fizik gücü yüksek değil diyen futboldan anlamıyordur yüksek ihtimalle gözlerinde bir problem vardır.
Alıntıları Göster
Ben açıkcası takımımla gurur duyuyorum. Hatta şuan da geldiği durumda fener ile karşılaştıranları kınıyorum. Kesinlikle Türkiyenin en iyi takımı Galatasaray.
altyapıları tuttu derken sanki şans eseri gibi söyleniyor...Adamların 10-12 yıllık bir çalışmasının sonucu bunlar
Ama Bayern'in yüzünden bir alman hükmü olmayacak
quote:
quote:
Burak
burak'ın fizik gücü her büyük maça rahatlıkla yeter. kendini bi iki kez attı diye adamı güçsüz sanıyosunuz. fiziği çok kuvvetli aslında, önyargısız izlerseniz farkedersiniz.