Şimdi Ara

Dostlar yardımlarınızı bekliyorum... O bildiğiniz derin mevzuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir problemim var nasıl çözeceğim konusunda hiçbir fikrim yok. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdi bir kız arkadaşla 2 aydır muhabbet etmekteyiz. Telefon olsun msn olsun. BUluştuk dolaştık ama arkadaş çerçevesinde..(güya) Ama dışardan bakanlar hiçde arkadaş gibi görünmediğimizi konuştuğumuz şeylerin hiç arkadaşça olmadığını söylmekteler. Ancak ben açılamıyorum sanırım açılamayacağımda.

Neyse sorunumuza dönelim...

Bu kız arkadaşımız msn de başka bir erkek arkadaş ile konuşmaktadır. Şimdi ne var bunda diyeceksiniz. Sahura kadar beraber takılıp geyik muhabbeti yaptıklarını söylemektedirler.. Ki bu hergün oluyor...

He benle konuşmuyor değil ben de sahura kadar durabilsem benle de konuşmak çok istiyor. Hiç msn den çıkmiyim istiyor ama bu durum beni oldukça gerdi açıkcası..

Tamam ben de kızlarla konuşuyorum ama 15 dk yı geçmiyor.

Bana sürekli farklı olduğumu hissttirmişti mesajlarda çünkü.. Bak her şeyimi sana anlatıyorum, senle mesajlaşıcaz diye msn e bile girmiyorum diyordu...

Acaba sadece arkadaş olarak mı görüyor? Bunu anlamamın bir yolu var mı? Ona açıl demeyin açılamam... Ters bir durumda 2 sene daha aynı yolda gidip gelicez yüzüne bakamam...

Ona açılmanın dışında hissettiklerini anlamanın yollarını arıyorum kısacası

Bu arada hepmiz aynı sınıftayız...

• quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

Arkadaşlar bir problemim var nasıl çözeceğim konusunda hiçbir fikrim yok. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdi bir kız arkadaşla 2 aydır muhabbet etmekteyiz. Telefon olsun msn olsun. BUluştuk dolaştık ama arkadaş çerçevesinde..(güya) Ama dışardan bakanlar hiçde arkadaş gibi görünmediğimizi konuştuğumuz şeylerin hiç arkadaşça olmadığını söylmekteler. Ancak ben açılamıyorum sanırım açılamayacağımda.

Neyse sorunumuza dönelim...

Bu kız arkadaşımız msn de başka bir erkek arkadaş ile konuşmaktadır. Şimdi ne var bunda diyeceksiniz. Sahura kadar beraber takılıp geyik muhabbeti yaptıklarını söylemektedirler.. Ki bu hergün oluyor...

He benle konuşmuyor değil ben de sahura kadar durabilsem benle de konuşmak çok istiyor. Hiç msn den çıkmiyim istiyor ama bu durum beni oldukça gerdi açıkcası..

Tamam ben de kızlarla konuşuyorum ama 15 dk yı geçmiyor.

Bana sürekli farklı olduğumu hissttirmişti mesajlarda çünkü.. Bak her şeyimi sana anlatıyorum, senle mesajlaşıcaz diye msn e bile girmiyorum diyordu...

Acaba sadece arkadaş olarak mı görüyor? Bunu anlamamın bir yolu var mı? Ona açıl demeyin açılamam... Ters bir durumda 2 sene daha aynı yolda gidip gelicez yüzüne bakamam...

Ona açılmanın dışında hissettiklerini anlamanın yollarını arıyorum kısacası

Bu arada hepmiz aynı sınıftayız...

Neden 2 yıl yüzüne bakamayacaksınki?

• gençlik işte.

sonra çok yanarsın geçen bu zamana. yüzüne neden bakamayasın ki ya? büyütmeyin bu işleri bu kadar. anlat derdini kurtul
  • Bakamam işte yapım öyle.. ona açılmak dışında bütün fikirlere açığım.
  • Gençlik diyosunda eşşek kadar oldum. 22 yaşındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

Bakamam işte yapım öyle.. ona açılmak dışında bütün fikirlere açığım.

Başka emrin.Kızda ben söyleyeyim istersen.

Bu kadar büyütülecek ne var hala çözebilmiş değilim.Zaten konuşuyormuşsunuz, ışıkta var biraz.

Edit:Yok artık 22 yaşındasın ve bu topici mi açtın.Senin acil yardıma ihtiyacın var bence.(Yaşım 18)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 18 Eylül 2007; 12:43:50 >

• Valla sorma evde ruh gibi dolaşıyorum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızla o msndeki çocuğu aynı ortamda izle, kızın o çocukla ilgili düşüncelerini öğrenmeye çalış. şaka yollu o çocukla ilgili bir şeylerr olup olmadığını sor.
  • Tırtılcık sağ ol ama şaka yollu sorulardan bulamıyorum işte... Ne diyebilirim mesela?
  • Sen bu sahura kadar muhabbet ettiklerine sahit oldunmu yoksa kizmi soyledi ben soyluyeyim eger kiz soyledi ise kiz sana karşi boş degil ve senin aşk durumunu kontrol etmek için bu yalani soyledi.Şimdi bakicak sende kiskançlik namina bişeyler varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

kızla o msndeki çocuğu aynı ortamda izle, kızın o çocukla ilgili düşüncelerini öğrenmeye çalış. şaka yollu o çocukla ilgili bir şeylerr olup olmadığını sor.

evet doğru ayrıca birde kızın yakın bir kız arkadaşı vasıtasıyla ağzını arayabilirsin..Ne tip erkeklerden hoşlanıyosun,birini düşünüyomusun muhabbeti yapabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Versalid

Sen bu sahura kadar muhabbet ettiklerine sahit oldunmu yoksa kizmi soyledi ben soyluyeyim eger kiz soyledi ise kiz sana karşi boş degil ve senin aşk durumunu kontrol etmek için bu yalani soyledi.Şimdi bakicak sende kiskançlik namina bişeyler varmi

Ben görmedim kendisi söyledi. Ayrıca bi kızla konuştummu kimle knouşuyorsun benle ilgilenmiyorsun, biliyorum beni istemiyorsun sen diyip duruyor ve daha söyleyemediğim birçok şey.. Yani sadece arkadaşlar arasında konulcak konu değil bu..

Ama sonrada diyorum bu kız ya herkese böyle davranyorsa? Çünkü başıma böyle bir olay gelmişti. Gerçi o kızın bu kız kadar kesin tavrı yoktu ama yinede olmamıştı...

Bir de kıskanma konusu var ki sormayın.. Sinir oluyorum ya ben de mi bir sorun var acaba? Bir insan bu kadar kıskanılır mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Versalid

Sen bu sahura kadar muhabbet ettiklerine sahit oldunmu yoksa kizmi soyledi ben soyluyeyim eger kiz soyledi ise kiz sana karşi boş degil ve senin aşk durumunu kontrol etmek için bu yalani soyledi.Şimdi bakicak sende kiskançlik namina bişeyler varmi

evet bencede. kıskan sende biraz

belkide konuştugu birisi yoktur bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.