arkadaşlar yeni aldığım i7930 işlemcili makinama 64bit xp kurdum. 1,5tb hdd var. Yalnız iki üç klasör altta olan dosyalarım hangi formatta olursa olsun programla tarafından hatalı dosya uyarısı veriyor. (örneğin = e:yedeklerim:programlar:dosyalarım .... gibi durumlarda. ) fakat aynı hatalı dosyayı klasörden çıkarıp masaüstü yada klasörsüz kullandığım zaman dosya açılıyor. Sorun nedir anlamış değilim. Desteğiniz için teşekkürler
açamıyorum derken hangi dosya türünden söz ediyosunuz ".jpg mi .mp3 mü" ,yada hepsimi ? ve açmaya çalışırken bir hata mı alıyorsunuz bu tip detayları vermelisiniz.
örneğin jpg leri açıyor. Fakat *.max ,*.dwg dosyaları office dosyaları gibi dosyaları açmıyor. hata uyarısında bazı dosylar "not filed" bazılarındada hasarlı dosya uyarısı alıyorum
windows xp 64 bit den kaynaklanan problem olabilirmi ? eğer öyleyse bi çözümü varmıdır
C sürücüsündeki klasörlerdede aynısını yapıyormu?
sorunu çözdüm arkadaşlar. xp 64 ingilizce olduğundan türkçe karakterli klasörlerin içerisindeki dosyaları bozuk dosya olarak görüyormuış. ilginiz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: habipcell
sorunu çözdüm arkadaşlar. xp 64 ingilizce olduğundan türkçe karakterli klasörlerin içerisindeki dosyaları bozuk dosya olarak görüyormuış. ilginiz için teşekkürler.
geri dönüp bilgi verme düşüncenizden ötürü tebrik ederim bizde birşey öğrenmiş olduk, keşke her sorunu çözülen geride açık bir konu bıraktığını hatırlayabilse