Bildirim
dota 2 vs lol
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dota 2 Lol'den güzel olacak gibi gözüküyor arkadaş beta için kayıt oldu oynayacaktı ama bilgisayarı fazla açmıyor sınav haftası diye geçsin sınav haftası bende bir bakacağım nasılmış diye. -
Lol bölümünde neden dota2 konusu açıp aa bu oyun çok güzel şahane bilginiz varmıdır gibi sorular soruyorsun mantığını anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: WhySoSeriouss
Lol bölümünde neden dota2 konusu açıp aa bu oyun çok güzel şahane bilginiz varmıdır gibi sorular soruyorsun mantığını anlamadım
Gidip bunları DotA 2 konusunda sorsa ortalık kızışmaz ve doğru dürüst cevap alır. -
bide üstüne lolü kötüledi.. -
Dota 2yi hiç beğenmedim,zevk meselesi sanırım.Skill efektleri güzel ama onun içinde oynanmaz ki,2 güne göze bile çarpmaz o efektler. -
kim lol ü kötülüyo anlamadım.BEN lol cuyum 2 senedir. ben dota 2 yi oynamadım bile onu öveyim. lütfen mesajımı dogru okuyun. milleti tartısma ortamına sokupta forumdan sogutmayın kızıstıryorm falan. bu arada ben bu konuyu dota2 kısmına açsam git kardeşim lol kısmına aç bu konu yu dicekler aynı senin gibi.. KARDEŞİM AMACIM KIMSEYLE TARTISMAK DEĞİL. yüzbaşı olmakla olmuyo bu işler saygı birazz.. PFFFFFF -
Dota2 vs Lol niye benim demek istediğim. Açarsın bir konu dota2 bölümüne o oyun hakkında konuşursun burada bu oyun. dota2 vs lol gibi konular açıp İkisini kıyaslamak anlamsız ve çocukça -
Sorduğun soruların farkında mısın arkadaşım? DotA 2'nin çıkacağı zamanı ve oynayan olup olmadığını sormuşsun. Bu mesajı yazsan ya da konu açsan o bölümde kim sana ne diyebilir? WhySoSeriouss'ın belirttiği gibi vs'li başlık açmanın amacı ne? Bu bölümde DotA ve LoL yeterince kıyaslandı. Ararsan birçok konu bulabilirsin bununla ilgili. -
dota2 mi çıkıyormuş? -
Dota 2nin bölümü mü var? -
Arkadaş Yanlış ifade etmiş Kendini Lol dota ' dan esinlenerek yapıldığı için Dota 2 konusunu da buraya açmak istemiş üstüne gitmeyin siz de . -
Hangisi iyi filan umrumda değil ancak çok saçma çıkışlar yapmış bazı ileri zekalı arkadaşlar...Dota 2 bölümü varda bizmi bilmiyoruz ya merak ettim?Sonuçta LoL bir MobA oyunu ki gidip WoW bölümüne açacakta değil dimi konuyu bu bölüm dururken?Şimdi yine bazı kişiler diyecek Diğer oyunlar bölümü ne güne duruyor.Bu konuyu oraya açsa 2 mesaj anca alır o konu ki bilgi edinmek içinde buraya açmış...Gayet mantıklı. -
İleri zekâlı olmayan arkadaş:http://forum.donanimhaber.com/m_51679455/mpage_9/f_/key_dota//tm.htm#54874870
Eskiden LoL bölümü de yoktu ama bir konu altında her şeyi konuşup, tartışabiliyorduk. -
@thecasanova
Aman allahım konunun olduğu yere bak.Cittimisin vamrı konusu.İnanmıyorum.İleri zekalı arkadaşım ona bakarsan aynı bölümde ve aynı zamanda ps3 bölümünde de Dc Universe konuları bulunurken Diğer oyunlar bölümüne konusu açıldığı zaman kimse laf etmeden yardım ediyor dimi.Bu bu kadar zor birşey değil.Sadece laf olsun fan boyluğumu yapıp geçeyim ben diye buraya gelip yazı yazıyorsunuz.Her gün şu bölümde açılan onlarca gereksiz konuya girip "troll" başlığı altında saçma sapan postlarınızı kasmak için bir tarafınızı yırtarken şu bölümü konu dışından farksız hale getirirken bir sorun yok da gelip birinin bilgi edinmek için ki aynı türde olan (ki kaç tane oyun varsa artık o türde) bir oyun için açtığı konu sorun mu oluyor?İşiniz gücünüz laf kalabalığı başka hiçbirşey değil.Madem polemik olsun istemiyorsun , kavga olsun istemiyorsun , tartışma ortamı istemiyorsun bu konuya girmeme gibi bir hakkın var kullanabilirsin.İsteyen girer gerekli bilgiyi verir gider.Sana düşmez burda öyle ona buna laf yetiştirip bu forumun sahibi gibi havalanmak.Git şikayet et konuyu kapat çık sonra ne atraksiyonlara giriyorsun ki burda.Enteresan ya...
-
Ben mi post kasmak için bir tarafımı yırtıyor muşum? 6 yıldan fazla oldu bu forumdaki üyeliğim:
Katılım zamanı: 23 Mart 2005;
Belirli bir oyuna adanmış bir bölümde başka oyunun adı ile vs içerikli başlık açmak provokasyon amaçlıdır. Bilgi edinmek isteyen gider Google'a baş vurur, forumda arama yapar. Benim bu konuya tepki vermem atraksiyona girmek oluyorsa senin bana karşı aldığın tutum ne demek oluyor? Senin de canın sıkılmış anlaşılan. -
Birincisi ben sana post kasıyorsun demedim böyle saçma sapan sırf post kasmak için konu açılan bir bölümde böyle bir konuya laf etmenize karşılık verdim.İkincisi verme kardeşim tepki adam açmışsa açmış konuyu git şikayet et kapat sonra başka konulara bak.Tartışma için açılmış konu dediğin konuya girer girmez tartışma çıkaran sensin.Birşeyler yazıp gereksiz atraksiyonlara giren sensin ben burda yaptığın saçmalığı söylüyorum.Madem gereksiz bir konu git şikayet et kapatsınlar ama sadece bunu değil ha.Doğru hatırlıyorsam en az 2 tane daha Dota 2 konusu ve bir tanede Blizzard Dota konusu olacaktı bu bölümde.Ha diğer ıvır zıvır MobA oyunların konularını yazmıyorum bile.Onlarıda kapattırıver bir zahmet madem kural dışılar... -
Bana söylediğin her şey senin için de geçerli. Bana tepki vermek zorunda mısın? Mesajları da şikayet edebiliyorsun. Dediğim gibi, senin de canın atraksiyon istemiş. -
Casanova, o çocuğu rahat bırak! :D:D Ergen o bırak takılsın, dikkat ettin mi bilmem lol bölümüne sadece kavga çıkarmak için mesaj yazar kendisi. -
Mesajlarında şikayet edilecek bir durum yok.Yanlışını düzeltiyorum ben senin sadece ki sen hala boş konuşmaya devam ediyorsun.Eğer o senin içinde geçerli kısmını konuları şikayet etme manasında söylediysen benim o konular hakkında bir rahatsızlığım yok...Hatta bu kadar gereksiz konunun yanında göze bile batmıyorlar.
Benzer içerikler
- mmr nedir
- muhteşem twisted fate değeri
- yonca yeşili malphite
- skype bas konuş
- lol kite ayarları
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X