Şimdi Ara

Dota Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2 yıllık leage of legend deneyimim var ve dotaya başlamak istiyorum, temelde farklılıklar neler ve nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?

• Bu konuyu çok oyunculu rpg oyunlar konuları içerisinden diğer oyunlar bölümüne açarsan daha çok yardımcı olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

beyler 2 yıllık leage of legend deneyimim var ve dotaya başlamak istiyorum, temelde farklılıklar neler ve nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?

Yardımcı olayım. lol oynamadım ancak güzel diyorlar DotA'ya başlayacaksan 3 tane server var en hilesiz Wepla oraya başla derim zaten kolay öğrenirsin 1-2 güne kaparsın heroları
  • Lole göre DotA çok çok zor ve beyin isteyen bi oyun.İlk başladığında baya zorlanırsın.
  • Bak arkadasım ben epeydir LoL de oynarım DOTA da . arada pek fark yok oyunun mantıgı neredeyse aynı tek fark karakterler ve itemler . Oyunda sana item onermez lol deki gibi itemleri kendin duruma gore yapacaksın . Sonra Roshan ( Yani oyunun boss u aynı Nashor gibi ) kesince icinden Aegis Of İmmortal adlı item duser . Buda olunce yeniden kalmanı saglar aynı guardian angel gibi ama 1 seferligine . Bu oyunda olunce paranın belli bir kısmı kill death oranına gore gider . Ve birde yanına ayak islerine bakan bir hayvan alabilirsin bu hayvan anayerden esya almana falan yardımcı olur . Benden bu kadar hatırladıklarım bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

beyler 2 yıllık leage of legend deneyimim var ve dotaya başlamak istiyorum, temelde farklılıklar neler ve nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?

Dünyanın en gereksiz aksiyonunu yapmış olursun. 5 sene DOTA oynadım, LOL çok daha zevkli bir oyun. Neden? Çünkü DOTA diye bir oyun yok. DOTA sadece W3 oyununun bir map'i. Ama LOL tamamen bu oyun mantığı üzerine yapıldığı için bu alanda daha serbest ve güzel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.