Şimdi Ara

Dotadaki en sinir bozucu tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense bu sıralar çok karşılaşmaya başladım dakika 10da oyunu bırakan tiplere. Yahu dereceli oyun atıyorum adam dakika 10da diyorki siz kazanmayı hak etmiyorsunuz. Almış anti mage yi attı blinki ağaçlara tüm oyun orda bekledi. Bir başkası yine dakika 10 sularında diyoki ben feedlicem kötü oynuyorsunuz adam aldı kunkayla çekti 6 tane bracer dakika 30 oldu biz tutuyoruz adam boş boş geziniyo üstüne bide skilleriyle bizi trollüyo.

Bir başkası görünmez herolar seçip oyun boyunca tek gezen kişileri kesip kill kasan kişiler. Adam aldı rikiyi tam tamına 32 kill aldı. Adamlar kule alıyordu ne def yaptı ne kule almaya yardımcı oldu ne de tflere katıldı. Adam 45dk boyunca sadece junglelarda dolaşıp tek başına farm yapan adamları kesti.

Siz siz olun bu tür playerlardan olmayın.

• kardeş belkide gerçekten haketmiyodun kazanmayı allala
  • onlar feeder kılığına giren evliyalar olabilir
  • Gecen chen e denk geldim ayni takimdayiz. Fsrm yapiyorum tp atiyor yanima beni base isinliyor, bikac kere tekrar etti ayni seyi sinirden elim ayagim titriyor. En sonunda sinirlendim ormana dogru force staff attim buna pudge da eksikmis. Fress meaat. Nasil bi zevkti o ya hala burnumda tuter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 10 Şubat 2015; 9:48:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Gecen chen e denk geldim ayni takimdayiz. Fsrm yapiyorum tp atiyor yanima beni base isinliyor, bikac kere tekrar etti ayni seyi sinirden elim ayagim titriyor. En sonunda sinirlendim ormana dogru force staff attim buna pudge da eksikmis. Fress meaat. Nasil bi zevkti o ya hala burnumda tuter.

disable help?
  • Nihilanth kullanıcısına yanıt
    Hocam o seçenek nerede ben bulamadım. Io tether atıp atıp karşı basee attı bir şey yapamadan izledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Hocam o seçenek nerede ben bulamadım. Io tether atıp atıp karşı basee attı bir şey yapamadan izledim.

haketmişsindir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herşey olacağına varır beyler boşuna dert etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

İnsan gibi soru soruyoruz insan gibi cevap ver lale. Ayarlarda göremedim o seçeneği, gözümden kaçtı belki. blackvnm 2 anasını satayım o gitti bu geldi.

Sol üstte rehberlerin ve skor tablosunun olduğu yerdeki butonlardan birine basarak kapatıyosun, yatık odun gibi bir şekli var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ben de settingsden bakıyordum bulamıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

herşey olacağına varır beyler boşuna dert etmeyin.

yani yeteneksiz oyuncu isen yeteneksiz oyuncusundur, oyunda gelen tiplerden dolayı oyunu kaybettiğini zannetmen yeteneksiz oyuncu olduğun gerçeğini değiştirmiyor...
  • Nihilanth kullanıcısına yanıt
    aynen öyle valla adam haklı beyler dağılın.
  • tamamdır başkanım sen nasıl istersen
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Sahi banlandı mı o ya :D İyi olmuş. Gerçi ben de 4 günü yedim ama değdi.

Konuyu açan arkadaşa gelince... Ben daha dereceli girmediğim için olay ne bilmiyorum da her yerde var onlar. Ben olsam takım iyiyse aldığım kadar salardım, iyi değilse hepsini ben alırdım, en sonunda herkesi ortaya toplardım, gelmezlerse gelenlerle bi plan yapar öyle girerdim.
  • he ya iyi ki ban yedi blackvnm, artık yok forumda kurtulduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 10 Şubat 2015; 20:16:01 >
  • Anlattigin tipler yuzunden birakicam dotayi yakinda. Eskiden normal maclarda denk gelirdi sadece o tipler,simdi ranked tada gelmeye basladi,ya oynamayi bilmez feedler ya sadece ks icin bekler,ya yardim etmez kill alirken vb vb gina geldi artik,cidden sogudum oyundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Anlattigin tipler yuzunden birakicam dotayi yakinda. Eskiden normal maclarda denk gelirdi sadece o tipler,simdi ranked tada gelmeye basladi,ya oynamayi bilmez feedler ya sadece ks icin bekler,ya yardim etmez kill alirken vb vb gina geldi artik,cidden sogudum oyundan.

Level ya da mmr çok mu düşük?

• Oyle oyunlarda kasmaniza bakin takiminizin ne yapacağını kestirip ne yapacaksaniz oyle yapin.

sinir bozucu forum uyelerini sikayet edin ve cevap vermeyin su foruma bi ceki duzen verelim

• Sinir olacak o kadar çok tip varki. Daha dün akşam henüz karakter seçme ekranında arkadaşın birisi mid seçeceğim o yüzden son pick yapıcam siz adamları alın dedi. Gayette mantıklı dediği zaten. Counter pick yememek için. Elamanın birinin dediği lafa bak " Do you want a blowjob??? F..k you idiot"

Oyuna girdik iki kişi lane işaretledik tam biz gidiyoruz 3. adamda bizle geliyor. Sen yukarıya git farm yapamazsın dedim (Axe almıştım çünkü) adamın cevabı direk f..k you. Ya da oyun başı lane iten tipler var. Mesela void almışım adam support. Farma ihtiyacım var. "dont push lane pls" yazıyosun adam "stfu" diye cevap veriyor. Yani gerçekten bu insanların gerçek hayatta nasıl tipler olduğunu çok merak ediyorum.
  • Cok basit bir taktik veriyorum. Illa her mac bir embesil cikiyor ranked'da. Rakip takimda veya sizin takimda duzgun oynayan bir iki kisi kesin vardir, arkadas olarak ekleyin. Eklediginiz adamlarda sizin icin ayni seyleri dusunuyorsa zaten %99.9 ihtimal arkadaslik talebinizi kabul eder. Beraber oynarsiniz en azindan yensenizde yenilsenizde kafaniz rahat eder.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.