Şimdi Ara

Double Agent Grafik Sorunum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda şöyle bir grafik sorunum var altaki resimlerdeki gibi 1. fotoda oyunun 2 tuşuna basarak çektiğim foto.

bu 2. fotoda ise oyunun normal görünüm hali gördüğünüz gibi cisimler yok grafikleri bozuk yardımlarınızı bekliyorum???

• Şu olaya hastayım sorun yazılır ama sistem hakkında bişey yazılmaz Ekran kartının modeli vs ne belirt ona göre söyleriz bişeyler
  • Bende de ekran kartım (7600 GT) oyuna yetmesine rağmen Tutorial bölümünde Sam Fisher dışında her yer bembeyaz gözüküyordu. Oyunun ilk bölümü ise aynen resimlerdeki gibi. Demosu hiç sorunsuz çalışıyordu. Kaldırdım, rafta öylece duruyor. Böyle bug yuvası bir oyun olamaz. Keşke Shanghai değil de Montreal yapsaydı şu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 23 Mayıs 2008; 19:19:26 >
  • Tutorial bölümü zaten bembeyaz, orda sorun yok, ama oyunda bazı ekran kartlarında veya korsansa bu tür sorunlar olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxCavalera
    Şu olaya hastayım sorun yazılır ama sistem hakkında bişey yazılmaz Ekran kartının modeli vs ne belirt ona göre söyleriz bişeyler

Nvidia 8500gt 512mb
    2gb ram
    e6650 core duo2 2.33 ghz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerwolf

quote:

Şu olaya hastayım sorun yazılır ama sistem hakkında bişey yazılmaz Ekran kartının modeli vs ne belirt ona göre söyleriz bişeyler

Nvidia 8500gt 512mb
    2gb ram
    e6650 core duo2 2.33 ghz

Ekran kartının sürücülerini güncelleyip oyunun yamlarını da güncellersen sorun düzelebilir büyük bir ihtimal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerwolf

quote:

Nvidia 8500gt 512mb
    2gb ram
    e6650 core duo2 2.33 ghz

Ekran kartını 8800gts sandım çünkü oyunun gtslerde ama eski revizyon gtslerde oyunun büyük bi gerizekalı hatası var. Senin sorunun sürücüdendir. Eskiden sürücüyle ilgili bi problem vardı ama nvidia düzelticez demişti. Yeni sürücüleri yükle sorun düzelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam teşekkürler deniyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerwolf -- 23 Mayıs 2008; 20:14:56 >
  • vakti zamanında ben de yükledim, oyunu çalıştırmak için yapmadığım şey kalmadı, sonunda açtım
    ama aynen seninki gibi bi görüntü geldi önüme 2. karedeki gibi. sonra sildim
    inş yeni pc aldığımda bitirecem
  • Ya güncelledim sürücüyü yine aynı :S
  • VGA nın kontrol panelinden AA yı kapatın.
  • Tamam sorunu driveri tekrar kurarak ve Anti allasing ile ilgili herşeyi off yaparak çözdüm çok teşekkürler..
    Hatta buda oradan düzelmiş resim. Yalnız biraz kasıyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerwolf -- 23 Mayıs 2008; 23:13:56 >

• :) Oyun Enteresan Grafik Sorununda Öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.