Şimdi Ara

Dövme tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazı şeklinde fenerbahçe ile ilgili bi dövme yaptırmak istiyorum önerebiliceğiniz herhangi bi yazı varsa memnun olurum

• yazılı dövme yaptırmanı tavsiye etmiyorum. özellikle takım içinse dövmeciye güzel bi fenerbahçe logosu tasarlatabilirsin daha güzel durur.
  • "Son sözümüz FENERBAHÇE" olabilir bence

ama dövme yaptırma
  • bende yazı değilde amblem yaptırmayı düşünüyorum
  • Aslında benim mabedi omzuma dövme yaptırma projem vardı da, aşk 6 harflidir reklamlarında çıkınca vazgeçtim
  • enseye yeşil palamut yaprağı yakında yaptıracağım sen de yaptırabilirsin.
  • 1907 yazıyo zaten kolumda fakat bi tanede yazılı olsa fena olmaz bide tabi türkiyede değilim fenerbahçe ile ilgili tasarım yapabilirler mi burada bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

1907 yazıyo zaten kolumda fakat bi tanede yazılı olsa fena olmaz bide tabi türkiyede değilim fenerbahçe ile ilgili tasarım yapabilirler mi burada bilemiyorum

kaliteli bir dövmeciye gidiyorsan göster logoyu o kendi kafasında bişey tasarlar çizer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dövme konusunda beşiktaş ve galatasaray taraftarları çok şanslı, kartal ve aslan figürleri dövme için ideal.
  • Beyler ciddi iletişim kopukluğumuz var yazı istiyorum diyorum resim değil
  • Beyler daha anlaşılır oliyim diye bu fotoğrafı koyuyorum bilek kısmında bayağı bi boşluk olduğu için orayada bi yazı yazdırmak istiyorum buna göre yorum atarsanız sevinirim
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/v/1471835_618890381507025_1881503871_n.jpg?oh=7351aad688c2366f27ebed92744da590&oe=528F0F96&__gda__=1385155394_9ef335706207c79e63e9ba98dcc4aadd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.