Şimdi Ara

Dövme yapanlar, yaptırmış olanlar, bilgisi olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dövmenin rengi ileride sildirme işlemi yapılırken avantaj yada dezavantaj sağlar mı yoksa farketmiyor mu ?

Mesela siyah değil de açık renk, ten rengine yakın bir renkle dövme yaptırdım ve ilerde pişman olup sildirmek istedim. Siyah renge göre daha az seans da silinir tahminimce bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfen.

• Günah yaptırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel Darth Vader dövmesi bilen varsa atabilir mi pm den. Çok koyu olmasın bileğe ya da kola yaptıracağım da

• Dovmenin renkli olmasi veya siyah olmasi ilerde sildirme durumunda etki etmez hic bir dovme tam anlamiyla silinmez teninde iz birakir o yuzden ilerde pisman olurum diyosan dovme yaptirmani onermem
  • Eger dovmeyi yaptirip ileride pisman olurum diye dusunuyorsaniz dovmeyi ileride yapin...

• quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

Eger dovmeyi yaptirip ileride pisman olurum diye dusunuyorsaniz dovmeyi ileride yapin...

Şuan benim için çok anlam ifade eden bir şey. ancak atıyorum beş sene sonra n'olacağını bilemem. Hisler, düşünceler tamamen değişebilir.

Gerçi dövmenin de olayı biraz bu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Dovmenin renkli olmasi veya siyah olmasi ilerde sildirme durumunda etki etmez hic bir dovme tam anlamiyla silinmez teninde iz birakir o yuzden ilerde pisman olurum diyosan dovme yaptirmani onermem

Derinin altında kalan boya tamamen temizlenemiyor mu yani ? Ama ben hala siyah renk izi ile sarımsı bir rengin izinin arasında fark olacağına inanıyorum. En azından siyah kadar göze batmaz heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi dovmenin ne renk oldugu pek fark yaratmaz her boya sulandirilir direkt olarak dovme yapilcak yere uygulanmaz
    Dovme yuzde yuz olarak aslinda hic bir zaman silinmez bu isi yapan en iyi en son teknolaji ile yapanlarin kullandiklari lazer makinalari bile bir dovmeyi tamamen silicek bir duzeyde degil yuzde 95e kadar dovme siliniyor insan gozu bu uygulamadan sonra burda bir dovmemi vardi yahu falan diyebilir ama soyle bir olay var lazer makinesi iz birakan bir makinedir.Gunes yanigi diyebiliriz buna

Ve tekrardan soyluyorum dovme sildirmek icin yapilmaz bir dovme aci ile yapilan bir istir.
    2 sildirmesi bunun 2kat daha acisi olan bir islemdir.

Dovmenizden memnun kalmasaniz cover-up yaptirin tahminen bir kiz arkadasiniz var ozel bi sey yaptirmak istiyoruz diye dusunuyorum
    Ki o mantiktaysaniz hic dovme yaptirmayin merdiven alti para kazanmak isteyen yerler bu tip dovmeleri cok yapar ama isin egri olan yillarini vermis insanlara eger boyle bir konu varsa acarsaniz kariniz bile olsa yaptirmayin pisman olursunuz diye cevap alicaksinizdir.

Ve sunuda unutmayin dovme yaptirmak pahali bir istir.
    Sildirmek cok daha pahali bir istir.

Herkez dovme yapamaz
    Herkezde dovme silemez sonrasinda yanik bir kolla dolasmayin ortalikta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.