Şimdi Ara

Dövme yaptırmak istiyorum istanbulda bildiğiniz nezih düzgün bir yer varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul/Silivri de oturuyorum dövme yaptırıcam ilk dövmem olucak buraya en yakın nerede dövme yaptırabilirim düzgün güzel uygun bir yer var mı çok büyük bişey olmayacak bilen varsa yazarsa memnun olurum

• Diagon Tattoo var. Ben yaptırdım pahalı biraz ama son kuruşuna kadar hakediyo. Geçen yıl ekim ayında yaptırmıştım şu an dövme vücudumla birleşti resmen sanki vücudumun parçası hep varmış gibi ve profesyonel çalışıyorlar. Para sıkıntı olmayacaksa kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederim. Benim dövmemi Volkan yapmıştı. Bu dövmeci Bağdat Caddesinde sakın uzak falan deme çünkü 1 kere yaptıracaksın

http://www.diagontattoo.com/volkan-demirci/volkan-demircisiyah-beyaz/siyah-beyaz20-166.html bu benim dövmem ilk yapıldığında böyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pheus -- 28 Ocak 2013; 22:31:46 >

• Ne yaptırdınız ve ne kadar tuttu ben kız arkadaşımın ismini yazdırıcam yani özel olucak güzel olması gerekli
  • yazılar pahalı biraz. benim dövmem 600 lira tuttu ama küçük bi yazı yazdırırsan 150-200 liraya falan gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: myhero14

yazılar pahalı biraz. benim dövmem 600 lira tuttu ama küçük bi yazı yazdırırsan 150-200 liraya falan gelir

Maşallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.