Şimdi Ara

Dövme yaptırmayı düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir düşünüyorum bu dövmeyi yaptırmayı. İlk dövme deneyimim olacak o yüzden fikirlerinizi almak istedim yaptıran, yaptırmayı düşünenlerden. Göktürkçe Türk yazısını dövme yaptırmak istiyorum. Bilmeyenler için resmini attım:

Yapılmış halide alttaki resimin kurtsuzu olacak:

Sağ kolumda ergenlik zamanlarında arkadaşımla birlikte yaptığımız hata yüzünden ufak bir iz var. Dövmeyi buraya yaptırırsam hem izi kapar hemde t-shirt giydiğimde dahi görünmez. Fotoğraflarda çıkmasını veya bütün arkadaşlarımın görmesini istemiyorum. Tam olarak şurası:

Ayrıca ilk önce geçici olarak daha sonra hoşuma giderse kalıcısını yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyosunuz ? Bu bölge çok acır mı ? İleride iş hayatında karşıma sorun olarak çıkar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Yeniçeri-

Arkadaşlar uzun süredir düşünüyorum bu dövmeyi yaptırmayı. İlk dövme deneyimim olacak o yüzden fikirlerinizi almak istedim yaptıran, yaptırmayı düşünenlerden. Göktürkçe Türk yazısını dövme yaptırmak istiyorum. Bilmeyenler için resmini attım:

Yapılmış halide alttaki resimin kurtsuzu olacak:

Sağ kolumda ergenlik zamanlarında arkadaşımla birlikte yaptığımız hata yüzünden ufak bir iz var. Dövmeyi buraya yaptırırsam hem izi kapar hemde t-shirt giydiğimde dahi görünmez. Fotoğraflarda çıkmasını veya bütün arkadaşlarımın görmesini istemiyorum. Tam olarak şurası:

Ayrıca ilk önce geçici olarak daha sonra hoşuma giderse kalıcısını yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyosunuz ? Bu bölge çok acır mı ? İleride iş hayatında karşıma sorun olarak çıkar mı ?

Öncelikle yaş 20 altıysa 2 kere değil bir kaç kere daha düşün derim, yaptırmak istediğin dövmeden pişman olunmaz ama dövme yaptırdığına pişman olabilirsin. Yaptırmak istediğin bölge acımaz, kolun iç kısımları, kemiklerin deriye yakın olan bölgeleri en çok acıyan yerlerdir dövme yaptırırken. İş hayatına karşı görülmediği sürece hiç bir şekilde engel, sıkıntı teşkil etmez, lakin sosyal hayatta, eğer görülürse, ülke Türklükten çıktığı için fazlasıyla yadırganabilirsin. Benim de sol dirsekten bileğe dövmem var yaklaşık 3.5 senedir taşıyorum, dövmem hala tamamlanmamış olsa bile (bazı saçma sebeplerden ötürü) kesinlikle pişman değilim ve hani söylenilen gibi dışardan gelen tepkiler hiç bir şekilde değişmiyor, hani öcü gözüyle bakmıyor kimse. Bu konuda da endişelerin varsa içini ferah tutabilirsin...

• 21 yaşındayım dövme yaptırdığıma pişman olmayacağıma eminim ve bu dövme yüzünden yadırganmaktan gurur duyarım. Etrafımdaki kişilerin zibidi gözüyle bakması da zerre umrumda değil çünkü yakın çevrem benim nasıl birisi olduğumu biliyor bu dövme yüzünden gözlerinden düşeceksem varsın düşüyüm. Dövmeyi görünmeyecek biryere yaptırmamın sebebi hava atmaktan nefret etmem. Ben bu dövmeyi havalı çocuk olmak için yaptırmıyorum. Hani sadece çok yakın arkadaşlarıma ve aileme söylerim onun dışında hiçbir yerde resim vs. paylaşıp bak ben dövme yaptırdım diye hava atmam. Yorumların için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Yeniçeri-

21 yaşındayım dövme yaptırdığıma pişman olmayacağıma eminim ve bu dövme yüzünden yadırganmaktan gurur duyarım. Etrafımdaki kişilerin zibidi gözüyle bakması da zerre umrumda değil çünkü yakın çevrem benim nasıl birisi olduğumu biliyor bu dövme yüzünden gözlerinden düşeceksem varsın düşüyüm. Dövmeyi görünmeyecek biryere yaptırmamın sebebi hava atmaktan nefret etmem. Ben bu dövmeyi havalı çocuk olmak için yaptırmıyorum. Hani sadece çok yakın arkadaşlarıma ve aileme söylerim onun dışında hiçbir yerde resim vs. paylaşıp bak ben dövme yaptırdım diye hava atmam. Yorumların için teşekkürler

Rica ederim, düşüncelerini de takdir ettim

• Fikir guzel ama bozkurt icin daha guzel dovme olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Fikir guzel ama bozkurt icin daha guzel dovme olabilir.

şimdilik sadece bu dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum ilerde başka dövmeler de yaptırabilirim sırtıma Atatürk portresi olabilir
  • -Yeniçeri- kullanıcısına yanıt
    Hocam sirta yaptirma bence.Herkesin gorebilecegi yerlere yaptir.Kol,boyun,omuz bence yapilmasi en guzel yerler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Hocam sirta yaptirma bence.Herkesin gorebilecegi yerlere yaptir.Kol,boyun,omuz bence yapilmasi en guzel yerler.

Dövmem var diye hava atmak istemiyorum o yüzden bu dövmemi de olursa sonraki dövmelerimi de t-shirt giydiğimde görünmeyecek yerlere yaptırırım
  • Neyse...yazmama gerek yok sanırım

Sen bilirsin hocam.Ama sag omuza uluyan bozkurt efsane olur.

• benim solda aynı işaretledigin yerde Atanın imzası var
    öbür kolada fynh yazılacak yarıyıl tatilinde gayette güzel oluyor yaptır bencede
    benim yaş 19 kolumdada fenerbahce yazıyor fakat artık hoşuma gitmemeye basladı onu bi şekilde halledicem pişmanlık kötü biraz
  • yeniçeri dövmesi yaptir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

benim solda aynı işaretledigin yerde Atanın imzası var
    öbür kolada fynh yazılacak yarıyıl tatilinde gayette güzel oluyor yaptır bencede
    benim yaş 19 kolumdada fenerbahce yazıyor fakat artık hoşuma gitmemeye basladı onu bi şekilde halledicem pişmanlık kötü biraz

bence takım veya sevgili isimlerini dövme yaptırmamak lazım sildirmesi dertliymiş biraz
  • Bende düşünüyorum da askerde sorun olmazmı ?

sildirmesi dövmeden dövmeye değişiyor benimki ince yazı 2-3 seansta silinir de acır biraz
    yoksa koyu fenerbahceliyim sadece dövmenin yeri ve tipi kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prience

Bende düşünüyorum da askerde sorun olmazmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

sildirmesi dövmeden dövmeye değişiyor benimki ince yazı 2-3 seansta silinir de acır biraz
    yoksa koyu fenerbahceliyim sadece dövmenin yeri ve tipi kötü

bende Fenerbahçeliyim ama yaptırmam
  • Koskoca kurdu kediye benzetmiş, döven kimse tam dövmelik ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.