Şimdi Ara

down sendromu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • down sendromu diğer adıyla aşağılık duygusu kimlerde görülür hastalıkmıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: Rain

down sendromu diğer adıyla aşağılık duygusu kimlerde görülür hastalıkmıdır

yaw geyik yapiyorsun herhalde? lutfen! geyik yapiyorum de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 14 Aralık 2004, 5:26:18 >
  • umarım geyik yapıyordur
    yada forumun yıldızlı elemanı olacak
  • valla geyike ihtiyacım yok sadece çok sorum var en çok ta sağlıkla ilgili cevap alamadığım, diğer şeyler bildiğimiz şeyler hallolan şeyler

• yaw bilmemek ayip degil, bende cok sey bilmiyorum ama sallamak ayip yaw

quote:

down sendromu diğer adıyla aşağılık duygusu

down sendromu ile aşağılık duygusunun ne alakasi var. ingilizce kelimeleri kullanmayin diye yirtiniyoruz işte sonucu bu..

down sendromu genetik bir hastaliktir, zeka geriliğine sebebiyet verir, mongolizm dir yani..
  • evet arkadaşın cevabından sonra ben 1 yıldız taktım kendisine :)
  • the bilmemne sen burada oper değilsin
  • bir topic açtım forumun faydasını gördünüzmü diye işte bu olanları doğruluyor saygısızlığınız yüzünden forumunda faydası kalmadı
  • foruma bir faydası olması için önce senin bir faydan olması gerekir
    buraya topik açmadan önce hani madem bilmiyorsun bir googledan aratsaydın
    down sendromu nedir diye
    down sendromu kalıtsal bir hastalıktır bilinen adıyla MONGOLİZM dir
    dediğinle alakası yok
    sen bilip bilmeden uydurup topik aç
    sonra neden tepki
    ekrana baka biliyorsun topik açabiliyorsun yani klavye internet falan azbişi kullanabiliyorsun
    önce bir bak bakalım nediyorsun ne biliyorsun
    ondan sonra tekrar düşün
  • yaw hemen gerilmeyelim, olur boyle seyler sıkma canını, hemen saldiriya da gecme. dikkatli bakarsan saygisizlik filan yapmadik sana karsi. ama simdi boylesi bir sallamadan sonra da cikip aferim kardesim guzel sallamissin diyecek halimiz yok ki biraz ignelenmeyi hak etmissin kabul et...
  • forumda oper olmaz mod ve admin olur.Ayrıca oper lafıyla anladık nerden geldiğini,lütfen masaüstündeki mirc ikonuna çift tıkla
    Burası forum,bak yukarıdada yazıyor.Diğer topiclerin hepsini okumadım ama eğer onlarda bunlar gibiyse seni biraz frenlemek lazım
  • arkadasım bunlar dogru soluyo.lutfen ıngılızce terım kullancaksan bıle dogru terımı bul hıc olmassa sozlerın anlasılır olsun..Faruk frenleme gorevını sana verıyorum.nede olsa forumda op bı tek ben varım
  • Forumdonanımhabercom iftiharla takdim eder. Karşınızda 2004 yılın geyiği : RAIN
  • Ben de up sendromunu merak ediyordum , aradan çıkmış olsun bu da...
  • Arkadaşım sana bir tavsiye eline bir anket defteri al ve hemen bir ilkokula dal uzun teneffüs arasında. Orada ki öğrencilere sorsan daha çok yanıt alırsın inan bana
  • HİPERAKTİVİTEYİ ÜSTÜN ZEKALILIK ZANNEDEN DE BU ARKADAŞTI. SANKİ BAŞKA BİR GEZEGENDE YAŞAMIŞ GİBİ SORUYOR YA DA YUKARIDA DENDİĞİ GİBİ GEYİK YAPIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzm.Psk.Danışman -- 14 Aralık 2004, 11:32:35 >
  • arkadaslar upload sendromu yasıyorum bana bı yardımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Forumdonanımhabercom iftiharla takdim eder. Karşınızda 2004 yılın geyiği : RAIN

yok abi bence forumun yıldızlı salağı
    bir topiğinde forum mirçten daha iyi falan demiş zaten
    pm leri yoklayın belki asl sormuştur
  • rain aşmaya başladın down sendromu falan ama benimbildiğim down sendromu kalıtsal bir hastalıktır belli testler sonucunda anne karnında belirlenebilir.sen yakında probe,laparotomi,kolposkopi,lipsuction falanda sorarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.