Bildirim
Download başlangıcında RESET!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ilginç aynı şey benim laptopta da oluyor.işim olduğundan pek ilgilenemedim sanırım bir virüs buna neden oluyor.köküne format atacam labtobun. -
formatta düzelmesi gerekir birde modemi resetlemeyi deneyin -
formattan önce iyice bi spayware doctor nod32 registery mekanik adnanced sytemcare ve combofix ile tarat sorun devam ederse format atmak zorundasın bu dediğim programların hepsini taratman lazım ben bunları kullandıgımda sorun yuzde 99 düzeliyor -
Eğer Desenatör arkadaşın dediklerinden sonuç alamazsan>> Bütün diskleri biçimlendirip format atmanız en güzeli. Sorun Virüsten kaynaklanıyor. İnşallah Ağ virüsü değildir:) -
Beyler;
Main board üzerinde Kapasitörler vardır. yani kondansitör. Bunlar Asusun ve Gigabytın üst düzey kartlarında katı kapasitör biçimindedir .fakat alt düzey anakartlarda katı kapasitör sahalı olduğundan normal klasik kondansitörler kullanılır. bunlar igenellikle işlemcinin çevresin bulunur. işte bu kondansitörler zamanla aşırı ısıdan dolayı şişer. üst kısmı bombeleşir. kondansatörlerde bu şekilde şişme olursa Lan üzerinden yoğun veri transferinde bazanda yoğun video işlemlerinde makina resetlenir. bu kondansöterlerin değişmesi gerekir.
Not:işlremciniz aşırı ısınırsa da reset olayı gerçekleşr. işlemci ile blok soğutucu arasında termel macun yoksa, işlemciye soğutucu dört noktadan eşit basmıyorsa da olabilir. yukarda işlemcide ısınma olmadığını varsayarak anlattın bunu göz önüne alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redno -- 8 Mayıs 2010; 20:10:12 > -
Teşekkürler hocam, işlmeciden değilmiş ama ethernet kartının driverındanmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X