Şimdi Ara

Download Ettiğim Programa Serial Girdim Ip Adresimi Buldular!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bir oyun download ediyordum fakat internet hızım 6 mb olduğu halde yükleme süresi 24 saatti. Bende download hızını artırmak için Throttle maximum internet speed diye bi program buldum. İndirdim ve program deneme sürümü idi tam sürüm 9.90 dolardı. Serial buldum ve girdim crackledi : Fakat ardından bir sayfa açtı. Ip adresimden yaşadığım şehre kadar her şey burda yazıyordu tercüme ettirdim ve bir sanal suç işlediğimi bu suçun cezasının 250.000 tl yada hapis cezası olduğu yazıyordu. Resim olarak yüklüyorum sizce bu olabilir mi? Bi kurtulma şansım var mı ıp adresim dinamik ıp yani değişken yerim tespit edilir mi? Bu sorulardan uyuyamıyorum yardım edin lütfen!

• Hmmm ilginç gerçekten de, sizinkiyle aynı yerden gelmese de, gene de aynı konu, bu konuya bir göz atın bence

http://forum.donanimhaber.com/m_45433827/tm.htm
  • Ben zaten o konuyu okudumda ordan cesaret ettim. Ama bana orda yardımcı bir durum yok. o albüm indirmiş ben serial girdim. Şimi ben ıp numaram değişken olduğundan ıp numaramı değiştirdim. Dns lerimi değiştirdim . Bide ıp gizleme programı kullancam . Benı bulurlar mı acaba? Bide o konudaki kişye ihtar gelmiş bana internet sayfasında çıktı o kişinin konusundaki tutar 380 tl benim durumumdaki tutar ise 250.000 tl anlıyor musunuz bunun hukuki bi yaptırımı olursa bana ne kadar bir zaman içinde haber gelir. O şirket yurtdışında bir şirket uğraşırlar mı acaba YARDIM EDIN Daha yaşım 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkhan123
    Arkadaşlar dün bir oyun download ediyordum fakat internet hızım 6 mb olduğu halde yükleme süresi 24 saatti. Bende download hızını artırmak için Throttle maximum internet speed diye bi program buldum. İndirdim ve program deneme sürümü idi tam sürüm 9.90 dolardı. Serial buldum ve girdim crackledi : Fakat ardından bir sayfa açtı. Ip adresimden yaşadığım şehre kadar her şey burda yazıyordu tercüme ettirdim ve bir sanal suç işlediğimi bu suçun cezasının 250.000 tl yada hapis cezası olduğu yazıyordu. Resim olarak yüklüyorum sizce bu olabilir mi? Bi kurtulma şansım var mı ıp adresim dinamik ıp yani değişken yerim tespit edilir mi? Bu sorulardan uyuyamıyorum yardım edin lütfen!

sende bunu yedinmi yoksa:)
  • örümce adlı kullanıcı sende bunu yedin mi derken kastettiğiniz şeyi anlamadım benim için önemli bir konu bu
  • bende bir sayfa yazayim ip adresinden, ekran cozunurlugune kadar tespit edeyim?

Takma kafana...
  • Yani bu rapor kullanıcıyı korkutma maksatlı mıdır diyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki öyle. Yediğiniz hükmü hiç bir resmiyeti, devletin veya hangi resmi kurum/kuruluşa ait olmayan basit bir web sayfası üzerinden mi haberdar olacağız? Sizce de saçma değil mi?
  • Benim yıllar önceki konum. Aynısı. Sonuç? Sonuç yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_7444086/tm.htm
  • Nihattr oh rahatladım ya teşşekkür ediyorum konuyla ilgilenenler için.
  • kardesim daha yeni yazıyorum aylar geçti bi programın seri numarasını girdim sendeki gibi bir sayfa açıldı korkudan kıriz geçiriyordum hemen modem resetledim ve programı sildim korkudan ölecektim nerdeyse abimi aradım sordum dedi resetle modem ve program kaldı bişi olmaz dedi de dorumu acaba sana birşey gelmedi demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dernader9

kardesim daha yeni yazıyorum aylar geçti bi programın seri numarasını girdim sendeki gibi bir sayfa açıldı korkudan kıriz geçiriyordum hemen modem resetledim ve programı sildim korkudan ölecektim nerdeyse abimi aradım sordum dedi resetle modem ve program kaldı bişi olmaz dedi de dorumu acaba sana birşey gelmedi demi ?

Modemi resetledin :-)

mac numarasi nedir
  • evet ıp numaram değişsin die modem resetledim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dernader9

evet ıp numaram değişsin die modem resetledim :D

İp numaran değişse bile servis sağlayıcın log tutuyor, hangi tarihte hangi saatte ne yaptığın belli yani, seni sadece servis sağlayıcısı yoluyla bulurlar. Mac adresi ile değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.