Şimdi Ara

Download hızını arttırabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
145.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta söylediğim gibi internetin download hızını arttırabilir miyiz? 200kb/sn en fazla indiriyorum. Yardım edecek var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İndirme Hızınızı Nasıl Arttırırsınız?

İnternet hızınızın yavaş olduğundan sık sık şikayetçi misiniz? İndirme hızınızı nasıl artıracağınız konusunda size rehberlik edeceğiz. Aşağıdaki ipuçlarını izleyerek download hızınızı önemli ölçüde iyileştirebilir ve daha hızlı ve verimli bir çevrimiçi deneyim yaşayabilirsiniz.

İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:

İlk adım, indirme hızının yavaşlamasının donanımsal bir sorun olup olmadığını kontrol etmektir. İnternet bağlantınızın düzgün çalıştığından ve modeminizin veya yönlendiricinizin doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun.

Virüs ve Kötü Amaçlı Yazılımları Tarayın:

Kötü amaçlı yazılımlar ve virüsler internet hızınızı yavaşlatma konusunda kötü bir üne sahiptir. Bilgisayarınızı virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın ve bunlardan herhangi birini tespit ederseniz temizleyin.

Arka Plan İşlemlerini Durdurun:

Çalışan çok sayıda arka plan işlemi, internet hızınızı önemli ölçüde yavaşlatabilir. İndirme işleminiz sırasında, bant genişliğini tüketen tüm gereksiz programları ve uygulamaları kapatın.

DNS Sunucularınızı Değiştirin:

Varsayılan DNS sunucuları bazen yavaş ve güvenilmez olabilir. Google'ın genel DNS sunucuları (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya Cloudflare'un DNS sunucuları (1.1.1.1 ve 1.0.0.1) gibi alternatif DNS sunucularını kullanmayı deneyin.

Kablolu Bağlantıya Geçin:

Kablosuz bağlantı kullanıyorsanız, kablolu bir bağlantıya geçerek indirme hızınızı önemli ölçüde artırabilirsiniz. Kablolu bağlantılar daha kararlı ve daha yüksek hızlar sunar.

İndirme Yöneticisi Kullanın:

İndirme yöneticileri, dosyalarınızı daha verimli bir şekilde indirmenize yardımcı olan yazılımlardır. Bu yöneticiler, indirmelerinizi hızlandırmak için çoklu bağlantıları ve diğer optimizasyon tekniklerini kullanır.

İndirme Hızınızı Test Edin:

İndirme hızınızı düzenli olarak test edin ve zaman içinde iyileşip iyileşmediğini gözlemleyin. Speedtest.net veya Fast.com gibi çevrimiçi hız test araçlarını kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki ipuçlarını uygulayarak indirme hızınızı önemli ölçüde artırabilir ve çok daha hızlı ve keyifli bir çevrimiçi deneyim yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu vereceğim program sistem ve modem ayarlarınızı optimize ederek explorerde sayfa açılışlarını ve upload/download hızınızı arttırırlar.Ben denedim oldu ve çok işinize yarıyacağına eminim..!!!

Download Accelerator Plus (DAP), internetten dosya innDirme hızınızı yaklaşık 400% oranında artıran ve bağlantı kopması durumunda innDirme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilen bir innDirme yöneticisidir. Kategorisinin en iyilerinden olan Download Accelerator Plus (DAP); 10 adet dil desteğine sahiptir.

(Gerçekten İşe Yarıyor )

Özellikler :

• # 400% daha hızlı indirme yapar.
    • # Yüksek hızl için bant genişliği optimasyonu!
    • # Tüm popüler tarayıcılarla çalışır!
    • # Müzik ve video dosyalarını innDirme sırasında önizleme yapabiliyorsunuz.
    • # Gelişmiş innDirme kuyruğu, önceliği ve durum yönetimi
    • # innDirilecek dosya hakkında gelişmiş bilgi
    • # Tamamlanmış innDirmelerin ayrı listesi
    • # Yeni arayüz ile esnek dizayn ayarları
    • # Daha fazla hız bildirmeleri
    • # innDirme penceresinde innDirilecek dosyayı önizleme imkanı
    • # Yeni innDirme arayüzü!
    • # Arayüz desteği
    • # Milyonlarca DAP kullanıcısı için en iyi yazılım dosyaları
    • # 10 bağlantılı gelişmiş hızlandırıcı
    • # Zip dosyalarını önizleme, çıkartma
    • # Reklamsız kullanım(sadece kayıtlı sürüm için)

NOT: Alıntıdır arkadaşım ama denenmiştir denedim İşe yarıyor gerçekten tavsiye ediyorum

• ben internet download manager kullan derim büyük ölçüde artıyor sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

ben internet download manager kullan derim büyük ölçüde artıyor sağolsun

Benim Verdiğim Sadece İndirme Hızını Artırmakla Kalmıyor , İnternet Tarayıcılarına Giriş İnternetde gezinti gibi birçok şeyinde hızını büyük ölçekte artırıyor ...
  • peki kardeşım önerdiğin için teşekkürler bi ara mutlaka denemeliyim malum çevirmeli internetten giriyoruz ve buda max 20 kb/sn
  • Hepinize çoooooook teşekkür ederim deniyeceğim.
  • Modeminize tanımlı hızı aşmanız mümkün değil ki her ne olursa olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uTorrent den dosya indirince 150 kb/sn geçemiyorum bunu arttırabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali353

uTorrent den dosya indirince 150 kb/sn geçemiyorum bunu arttırabilir miyiz?

Arkadaşlar bakın, modeminize tanımlı hızı aşmanız mümkün değil.... O da maksimumdur... Bilgisayarınıza 150 kb/s hız geliyorsa onu programla vs. yükseltemezsiniz...

speedtest sitesinden hız testi yapıp koyar mısınız buraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali353

uTorrent den dosya indirince 150 kb/sn geçemiyorum bunu arttırabilir miyiz?

Yalnızca uTorrent programı için geçerlidir yaklaşık %25 daha iyi verim almanızı sağlar şimdi ayarlara geçiyoruz

Ayarlar bölümüne giriyoruz sol yandan Bağlantı yazısına tıklıyoruz Rastgele port a tıklıyoruz benimki 62819 kendi portunundan yaklaşık 2 kat fazlasını yapınız net hızınıza göre kendisi ayarlamayı seçiyor !

İkinci olarak

Sol yandan Bant Genişliği diyoruz .

Maximum download hızı 256
    Maximum bağlantı sayısı 200
    Torren başına maksimum eş sayısı 100
    Her bir torrent için gönderme slotu sayısı 4 yazıoruz

internet hızınıza göre ideal rakamlar
    1 MB bağlantı için : 15
    2 MB bağlantı için : 40
    4 MB bağlantı için : 80
    8 MB bağlantı için : 90 dır

Ve sonuncu olarak

Tekrar Sol yandan BitTorrent Diyoruz.
    Protokol Şifrelemesi Etkin yapıyoruz

ÖNEMLİ

PROTOKOL ŞİFRELEMESİ : Eğer servis sağlayıcınız torrent trafiğini kısıtlıyorsa bu değeri ETKİN yaparsanız indirme hızınızı bi nebze olsun arttıracaktır
    HER TORRENT İÇİN GÖNDERME SLOT SAYISI : En az 3 olmalıdır bağlantı hızınız yüksekse değeri yükseltebilirsiniz
    TORRENT BAŞINA MAXİMUM EŞ SAYISI :En fazla bağlantı için verdiğiniz değerin yaklaşık üçte biri iyi bir sonuç verecektir

Not:En küçük bir hata yaparsanız verim artışı gözlemleyemezsiniz dikkatlice değerleri giriniz
    yeni sürümleri takip edin kesinlikle % 100 değildir ancak % 20 ila 30 arası bir hızlanma görülebilir

• Hayır Mümkün Değildir, Sonuçta Kullandığınız hattın/tarifenin bir sınırı vardır bu sınırı bu tür yöntemler ile arttıramassınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DéCode

Hayır Mümkün Değildir, Sonuçta Kullandığınız hattın/tarifenin bir sınırı vardır bu sınırı bu tür yöntemler ile arttıramassınız

Hala iddia eden arkadaşlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: DéCode

Hayır Mümkün Değildir, Sonuçta Kullandığınız hattın/tarifenin bir sınırı vardır bu sınırı bu tür yöntemler ile arttıramassınız

Hala iddia eden arkadaşlar var...

Her zaman oldu galiba insanda daha fazla olsun arzusundan olsa gerek :) Arkadaşlar İnternetiniz isterse 1000 gbit olsun Hdd niz 25 - 30 mbit hızda yazdıktan sonra hiçbir anlam ifade etmeyecektir. yani bilgisayarınız en düşük hızdaki parçanız kadar hızlıdır ;)

• Hayır hocam olsaydı herkes 1mbit bağlatır bu yöntemlerle artırırdı.
  • Anlatmayın arkadaşlar hala böyle doğaüstü şeylere inananlar var...
  • Arkadaş kullandığı tarifeyi ve hız testi sonuçlarını yazsaydı iyi olurdu, hızı arttırmak mümkün olmayabilir ama bağlantıyı daha verimli kullanabiliriz.
  • Yazmıyorlar arkadaş, biz de sihirbaz değiliz ki tahmin edelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Modeminize tanımlı hızı aşmanız mümkün değil ki her ne olursa olsun...

Modemimizin tanımlı hızını zaten aşamayız ama Pc download , Tarayıcıya Giriş ve Gezinti Halindeyken ve uTorrent ile download yaparken %25,%30 gibi hızlandırma işe yarıyıor dene gerçekten bak görürsün
  • Hızım bu

• idm kullan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.