Şimdi Ara

Download Hızlı Browser Yavas??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2aydır 8mbit doping adsl kullanıyorum, cok memnundum fakat bu 1 haftadır bir sorun var. Download manager ile halen 850 ile download yapıyorum hıc dusmuyor hızı fakat browser da cok cok yavas. Tek pc deıl bıkac pcde denedım sorun aynı sekılde. Youtube dan facebooktan bırak video bazen fotograf bıle acamıyıcak yavaslıga gelıyor. destek hattını aradıgım zaman speed test yaptırıp kac oldugunu soruyorlar fakat test degerlerım normal. En uydurugundan en kalitelisine 3tane splitter taktım cıkardım fakat sonuç aynı

Sorun hakkında herhangi bir fikri olan varmi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impjix -- 12 Kasım 2010; 6:53:17 >

• hattınız 8mbiti ucu ucuna destekliyor olabilir bu durumda hızınızı 6mbite yada 4mbite sabitlettirim tekrar deneyiniz, başıma geldi biliyorum,) sorunu çözbilir tavsiyem denemenizi rica derim
  • bende bazen öyle oluodu dns yi ve ip yi otomatik yapınca düzeliodu...
  • size bazı testler yapmanızı isteyeceğim bu testleri yaparsanız sorun hattınızmı destelemiyor yada bağlandığınız siteler ilemi alakalıı çzüme ulaşalım...

http://www.speedtest.net/

adresine giriniz ve istanbul üzerine bir hız testi yapınız,

sonra bu siteye girip

http://www.pingtest.net/

istanbul üzerine test yapınız,

daha sonra aynı testleri bir avrupa ülkesinde deneyiniz sonuçları bizimle paylaşırsanız konu hakkında daha fazla yardımcı olabiliriz,

•  Download Hızlı Browser Yavas??

Bende de benzer sorun var... Üstteki değerler hattımın 4.34mbit destekli olduğunu mu gösteriyor...

8 mbit sınırsız %50 kampanyası ile aldım... Üstteki testte ise görüldüğü gibi ya test ya da adsl sapıtmış durumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 14 Kasım 2010; 14:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Bende de benzer sorun var... Üstteki değerler hattımın 4.34mbit destekli olduğunu mu gösteriyor...

8 mbit sınırsız %50 kampanyası ile aldım... Üstteki testte ise görüldüğü gibi ya test ya da adsl sapıtmış durumda...

antivirüs programınızı kapatın

•  Download Hızlı Browser Yavas??

Teşekkürler M_aTRa_X ... Ben de diyorum ne oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı adrese birden çok bağlantı yapınca bağlantı hızını sonuna kadar kullanıyorsun.indirme yöneticileri böyle yapıyor onun için..

siteye girerken ise tek bağlantı yapıyor siteye ve onun için de girmiyor doğru dürüst..youtube tan video izleme,veya bazı sitelerden canlı video izleme de onun için verimli değil çünkü tek bağlantı yapıyor..böyle garip bir ülkede yaşıyoruz
  • hocam b çıkması şaşırtıcı senden isteğim dopingi ara ve sorun yaşadığını söyle onlardan 4mbite sabitlemeyi iste, birkaç gün 4mbit olarak kullan , eğer 8mbiti kaldırmıyor diye ağır ise sorunu çözecektir,

iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.