Şimdi Ara

doyurucu hamburger hıc yıyemedım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman menu secsem ufacık sey getırıyorlar ıcınde azcık et ve sos oluyor,menu secemıyorum,tavsıye alabılırım

• Adam gibi burgercilere gideceksin vereceksin 30 tl güzel 200 gram köfteli bi burger yiyeceksin. Mc ve burgerdaki saçma sapan burgerlerle doyulmaz tabi.

Evde de kendin yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizde nasıl bir işkembe var bilmiyorum ama beni burger kingdeki steakhouse menü doyuruyor hemde king boy olmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle durumlar için home made dükanlarını öneririm biraz tuzlu olur ama doyarsın.
  • istanbul'da burger yiyelim var denk gelirsen uğra hem doyurucu hem lezzetlidir ve fiyatıda uygundur. ayrıca mcdonalds veya burgerking tarzı yerlerden yemeyi bırakın. artık köşe başı butik bir cafe bile daha iyi hamburger yapmaya başladı.
  • Burger Yiyelim gibi yerlerden ye. Mc ve Burger King patates ve kolayla doyuruyor.

• Burgeri zaten sirf patates icin yiyorum king boy patatesleri aliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carls Jr'i tavsiye ederim. Yada Burger King Triple Whopper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom.X

istanbul'da burger yiyelim var denk gelirsen uğra hem doyurucu hem lezzetlidir ve fiyatıda uygundur. ayrıca mcdonalds veya burgerking tarzı yerlerden yemeyi bırakın. artık köşe başı butik bir cafe bile daha iyi hamburger yapmaya başladı.
    bunu yazmaya gelecektim,BK'den daha ucuz daha lezzetli daha fazla koftesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Adam gibi burgercilere gideceksin vereceksin 30 tl güzel 200 gram köfteli bi burger yiyeceksin. Mc ve burgerdaki saçma sapan burgerlerle doyulmaz tabi.

Evde de kendin yapabilirsin.
    30tl'ye ben 1 hafta geciniyorum yurtta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burger king mc donaldsin satmasinin tek sebebi isme ve resme kanan musterilerinin olmasidir. adam gibi bir hamburgercide hamburgerin ismi dana burger, tavuk burger ya da etin pisirilme tarzina gore ya da icerigine gore isimlendirilir. etin gramaji da yazilir. yaninda muhakkak guzel bir patates kizartmasiyla servis edilir. Burger king double king zart king zur menu diye diye size doyurucu menu "isimleriyle" gelip onunuze sakatat ve kikirdaktan olusan artik parcalari yediriyorlar...

• Kfc yiyebilirsin, double olanından ama.

• Burger King - Mega Double cheese burger menü + King seçim = 33 lira gibi Bi fiyatı vardı aşağı yukarı

Burger King - Double texas smokehouse menü + King seçim = 37 lira gibi bi fiyatı vardı aşağı yukarı

En sevdiğim iki menüdür diğerlerini hiç yemedim zaten bilemiyorum doyurucu ve tadı iyidir.
    Her şube aynı kalite de hizmeti veremiyor maalesef orijinal köftelerini bile koymuyorlar bazı yerlerde. BK MC gibi yerleri eleştirenleri anlamıyorum hangi şubede yediğinize dikkat edin sadece her şubeyi bir yargılamayın
    Burger King - Triple whopper menü + King seçim = 39 lira gibi bi fiyatı vardı aşağı yukarı (yemedim ama güzel diyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 3 Nisan 2019; 13:33:25 >
  • milletteki lüxlüğe bak 30 liraya evde hamburgerci açılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devirde 30 tlye 1 hafta geçiniyosan helal olsun cidden.

Evde 150 gram köfteli hamburgeri 7.5 tlye mal edebilirsiniz.
    Ben sürekli yapıyorum herkes bayılıyor.
  • Sende 2 tane ye.

• venom.X kullanıcısına yanıt
    Bir defa elit bir cafede hamburger yemiştim kusacaktım neredeyse tad denen birşey yoktu ve yanmış et 2 lokum aldım bıraktım yemedim aç olduğum halde. Boşuna millet burgere gitmiyor. Adamlar yapıyor...

• istanbuldaysan besiktasa git biber burgera bi jetlag ye 15 saat acikmazsin :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.