dp perfumumu bu akdar savunan bırı olarak bugun bakırkoy dp den parfum alayım dedım normalde orjınal alırım ama dedım gunluk evde bulunsun..ısseymıyake hugoboss ın motıon lacoste essentıal a baktım kı kokularını bıldıgım halde hanı kokuları nasıl dıye...abı alakası yok kokuların..gırmısken alayım dedım lacoste aldım cıktım bukadar ıgrenc parfum yapılmaz acayıp bozmuslar ben onceden 3 4 defa almıstım dp den 212men burberry rochas gio gayet ıyı ama bıdaha hayatta almam ucuz parfum almak ıstesem bıle 20 30 lıraya normal daha ıyı parfum almayı tercıh edıyorum orjınal parfum almanın farklılıgını 1 saat once anladım
Bende Armani Black Code'un çakmasını aldım o mağzanın başka bir şubesinden. Orjinalini daha önce hiç kullanmadım Black Code'un. Ama herkes tarafından önerilen bir parfümün böyle iğrenç bir kokusu olamaz herhalde. DP'den aldığım iğrenç kokuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Bende Armani Black Code'un çakmasını aldım o mağzanın başka bir şubesinden. Orjinalini daha önce hiç kullanmadım Black Code'un. Ama herkes tarafından önerilen bir parfümün böyle iğrenç bir kokusu olamaz herhalde. DP'den aldığım iğrenç kokuyor...