Şimdi Ara

DP Pil Şarj Cihazı ile GP Piller Şarj Edilebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu ile ilgili forumda arama yaptım belli başlı konuları okudum ama soruma cvp bulamadığım için sormak zorunda kaldım.
    DP ( Digital Power ) nin 1 saatte şarj edebilen şarj makinesi ile GP 2700 piller uyumluluk gosterir mi?
    Yoksa önerebileceginiz farklı bir ikili var mı GP nin 15 dakikada sarj edebilen makinesine 83 lira vermeye deger mi ?
    Cvplarınız için simdiden tesekkur ederim...

• ataba nın at-408 modelini öneririm kullanıyorum memnunum hızlıdırda fiyatı 35 tl galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

ataba nın at-408 modelini öneririm kullanıyorum memnunum hızlıdırda fiyatı 35 tl galiba.

Tesekkur ederim...Pekala Gp piller öneriliyor genellikle, bi sorun yasarmıyım uyumluluk konusunda..?
  • herhangibi uyumluluk sorunu yaşamazsın bu sarj cihazınlan bazı eski modellerde olabilir.
  • Hocam pekala DP ( Digital Power ) şarj cihazı almak riskli olur mu sonucta bunlar elektronik aletler. 1 saatte sarj edebilen modelini almak istiyorum 30 lira yanına da 4 tane Gp recyko 2100 almayı dusunuyorum. Verim alabilir miyim acaba bu ikiliyle ?
    Ayrıca cvp için tesekkur ederim..
  • dp yi deniyebilirsin tabi,sonuçta yavaş sarj etmesi pil için daha iyi kullanmadığım için daha fazla yorum yapamıcam.gp almadıysan henüz diğer pilleride araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobetube

Bu konu ile ilgili forumda arama yaptım belli başlı konuları okudum ama soruma cvp bulamadığım için sormak zorunda kaldım.
    DP ( Digital Power ) nin 1 saatte şarj edebilen şarj makinesi ile GP 2700 piller uyumluluk gosterir mi?
    Yoksa önerebileceginiz farklı bir ikili var mı GP nin 15 dakikada sarj edebilen makinesine 83 lira vermeye deger mi ?

gp pilleri artık eskisi gibi kaliteli piller değildir. panasonic varta gibi markaları tercih etin.
    şarj cihazları konusunda uyumluluk sorunu olamaz hepsi aynı işi görmekteler, tek dikkat etmeniz gereken konu ni-cd piller için üretimliş şarj cihazlarını ni-mh lar için kullanmamaktur
    aralarında fark şarj süreleri olmakta, tabi pahalı modellerin extra özellikleride var ama basit olanlarıda işinizi görecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @tobetube,
    Bu forumda eğer şarjlı pillerle ilgili bir topik bulamadıysanız, imkanı yok diğer forumlarda bu forumdaki gibi bir bilgi birikiminin 1/1000' ni dahi bulamazsınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_124/tm.htm
    124. sayfadan geriye doğru en fazla 10-12 sayfaya bakın. DP gibi fason bir marka ile ilgili doğrudan değil ama aradığınızdan fazlasını bulacaksınız.(Böyle bir isimle tescilli batarya firması yok. Sadece farklı bir imalat konusunda Finlandiya'da bir firma firma bu adı kullanıyor (Digital Projection)Ayrıca bu isim (Digital Power Corporation ve DP simgesi) USA' da Fremont, CA' da tescilli, konu ile ilgili olmayan bir firma adına kayıtlıdır.) Bu nedenle ilgili topiktede sıkça tekrarladığım gibi ithal bir mal almadan önce internet kullanıyorsunuz lütfen Googie' den bir araştırıp firma aslının olup olmadığına bakın. Bu ve benzer markalar TR' deki ithalatçıların sağdan soldan temin ettikleri menşei belirsiz malları etiketleyip yada dışarda etiketletip kendi adlarına fason olarak satmasıdır.
    Sorularınızı kısaca cevaplayayım. GP markası kimler nasıl tavsiye ediyor ve hangi ölçütleri kullanıyorlar bu konuda bilmiyorum ama Duracell 2650 mA ve Uniross(2500 mA) ile birlikte en son tercih edilecek markalar (Çaresizlik halinde). Yarın, linkini verdiğim topikte Temmuz başı 2010 (8 ay) ve Ekim başı 2010' (4 ay) da şarj edip bıraktığım 16' şar takım (4xAA) toplam 32 takım (128 adet), Sony(2500-2700mA), Konnoc(2500 mA), GP(2300-2600-2700 mA), Duracell(2650 mA), Varta(Power 2500-Energy 1900 mA), Uniross(Emaneten aldım-2500 mA), Panasonic (2100-2500mA) Kodak (2100-2500mA) ve Sanyo(2300 mA) ile yeni nesil pillerden GP ReCyko+,Panaconic(INFINIUM), Konnoc Re@dy to use ve Varta Ready2use (İkişer' li takım halinde) beklemede test sonuçlarını vereceğim.
    Hala GP almak isteyenler buyursun alsın. Sonuçta, para sizde, GP her yerde !
    Hele hele özellikle bu markalar için hızlı şarj cihazlarını (Marka önemli değil) kullanın ki, (1-2 saat- 1/2 saat -15 dk. gibi) Bir pilin en fazla 3-4 ay içinde nasıl çöpe atılacağını deneysel olarak tespit edin !
    quote:

Orijinalden alıntı: tobetube

Bu konu ile ilgili forumda arama yaptım belli başlı konuları okudum ama soruma cvp bulamadığım için sormak zorunda kaldım.

• Emin olun konunuzu 2 gündür okudugum kadar başka hic bi forumda herhangi baska bi konuyu okumamısımdır. Paylasımlarınız için tesekkur ederim. Konunuzda da önerdiginiz üzere ATABA - 508 ve panasonic infinium bulursam da sanyo eneloop almaya karar kıldım. Gercekten dusununce sonucta elektronik devrelere kabı için cok para vermeye gerek yok. Bir de tecrubbe ile sabit deneyimleriniz var ..
    Cok tesekkurler...
  • Şarj edilmez diye biliyorum . . .
  • Hzılı sarj aletlerı pilin omrunu kısaltır. O nedenle tavsıye etmıoyorum. DP'nın hepsıburada da yorumlarını okudum ve bıkac yere daha baktım herkes memnun. Fiyatıda cok uygun. Zaten teknosa bile cin malı satıyor. Ben koctasdan cin malı urun aldım ve cok ıyı cıktı. Yanı gp ve varta vardı ve 5-6 ay kullanıp cope gitti. Ama cın malı piller 3 yıldır ilk gunku gıbı calısıyor fotograf makınesınde. Ayrıca evde uzaktan kumandalı helıkopterde kumada da kullanıyorum. Teknosa da VPW var onlarda cok iyi. Ama hiçbir sarj aletı farklı marka pil i sarj etmiyor. O nedenle tek seferde devamı olabılcek bir urun almak gereklı. Yanı toplamda 8 adet pil olsa en az 10 sene iş görur. Sarj aleti +8 adet pil alın aynı marka ve kafanız rahat olsun. farklı markalara asla yonelmeyin. Yoksa sureklı masrafa igrip durursunuz onun sarj cihazı bunun pili derken. Asla ve asla Varta ve GP almayın derim somurulursunuz.
  • Digital Power marka kullanan bir arkadasla gorustum foto makınesı vb aletleri çalıştırıyormus. Su durumda hepsiburada da 2 tane pil hedıyelı sarj cıhazı 12.90 + yanına 6 tane de yine DP marka 3000 lik pil alırsanız (2lik paketler) 15TL*3 tane =45 TL eder. 45+13= 58TL gibi bir fiyata 8 adet AA pil ve sarj cıhazınız olacak ve en az 10 yıl boyunca pile 1 kurus vermeyeceksınız.
    Bana ınce AAA pil gereklı dıyenlerde VPW var taknosansa kargo ucretsız satılıyor ve 38 TLye 4 adet AA ve 4 adet AAA pil veriyor. Oda hergun foto makınenızı kullanmıyorsanız 10 sene idare edecektir. Gidip Varta, GP gibi markalı urunlere para kaptırmayın 5-6 ay sonra hepsı cöp oldu benımkıler. Varta ve GP düşmanıyım artık şirketede almıyoruz rezillik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.