Şimdi Ara

DPF İptali hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
19.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muayanedeki adama DPF nedir diye sorsan bilmez,öyle bir kontrol de yok...

İptal etmemin yolunu bulduysanız,problem çıkardıktan sonra iptal edik,ömrünü tamamlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

dpf kaç para ?5-10 bin tllerden bahsediyorlar, ucuz bir şey sandılar heralde.

Markaya-motora göre değişmekle beraber DPF fiyatları 1500-4500 TL civarlarında geziniyor.

Tamam ucuz değiller fakat 10.000 TL de biraz abartı olmuş.

Ayrıca öyle korkulacak bir parça da değil, kötü yakıt kullanmadığınız sürece kolay kolay problem yaşatmaz.
    6 yıldır 1,6 HDi kullanıyorum, 195.000 km'yi geçti, DPF ile ilgili bir sorun yaşamadım hala.

Sorun yaşamazsınız çünkü muhtemelen aracınızda DPF yok, Euro 5 motorlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Sorun yaşamazsınız çünkü muhtemelen aracınızda DPF yok, Euro 5 motorlarda var.

Motor 1,6 HDi 110 FAP olarak geçiyor ve partikül filtresi mevcut.
  • ekte DPF ile ilgili fiyatları bulabilirsiniz. oldukça pahalı bir parça maalesef

http://www.egzozmarketim.com/PARTIKUL-FILTRE-DPF-EGZOZLAR,LA_341-2.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

quote:

Markaya-motora göre değişmekle beraber DPF fiyatları 1500-4500 TL civarlarında geziniyor.

Ayrıca öyle korkulacak bir parça da değil, kötü yakıt kullanmadığınız sürece kolay kolay problem yaşatmaz.
    6 yıldır 1,6 HDi kullanıyorum, 195.000 km'yi geçti, DPF ile ilgili bir sorun yaşamadım hala.

Arkadaşım merhaba,

Muhtemelen 2005-6 model olan aracında çok büyük bir ihtimalle mevcut olmayan dpf ile ilgili bir sorun yaşamış olsaydın çok orjinal bir konu çıkardı bundan. :)

Takıldım haa, alınma.

Ekleme: HDI ile aynı özelliklerde olan 1.6 tdci motorlarda dpf ülkemizde 2010 yılından beri standart oldu.

C4 Picasso HDI motorda 2008'lerde FAP mevcut olduğunu biliyorum ve sen de belirtmişsin zaten aracında FAP olduğunu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 3 Ağustos 2012; 11:30:57 >

• Fiyatı ne olursa olsun şu parçanın "kanserden" daha pahalı olması mümkün müdür?

Forumda ayda bir "şahinler piyasadan kaldırılsın" temalı konular görüyoruz, bir Allahın kulu da demiyor "hiç bir standardı karşılamayan ve kara duman atan eski dizeller piyasadan kaldırılsın" diye.. Çevre bilincimiz çok zayıf..

Bugün bir boya yaptırmak bile 2.000 TL olmuş.. birisi aracın etrafını tornavidayla dolaşsa, veya "buraya park etme" gibi yazılar yazsa eminim hiç birimiz o şekilde gezmeyiz, ne yapar eder 2 bini bastırıp boyatırız.. Klima bozulsa 2 bini bastırıp yaptırırız.. Ama iş DPF olunca hemen "iptal et gitsin, DPF de neymiş, boşuna masraf"..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam parçayı neden çıkarasın ki? Tıkanırsa düşünürsün birşeyler.
  • Halk otobüslerini, iett otobüslerini ve zehir kusan kamyonları gördükçe vatandaş olarak ne güzel kandırılıyoruz diyorum. Benim aracımdan çıkan zehir, otobüsten çıkan oksijen mi? Önce o pislikleri temizlesinler trafikten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAl

Merhaba arkadaşlar. 2010 Model VW Jetta 1.6 TDI aracım var. DPF kafamı çok kurcalıyo, bunu iptal ettirsek araç muayeneden geçer mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ettir tabi akciğer kanseri olduğunda da allah allah sigara da içmiyordum dersin.
  • ya bi anda herkez çevreci olmuş buğune kadar dpf'mi vardı ? yüklendin mi attırıveriyo mübarekler napıcaksın ozaman dizel'i iptal etsinler.. 1.6TDİ ne kadar duman atacak sanki önce o magirus'ları canter'ları kaldırsınlar.. 3.9 kuru tip Canter var şirkette her çalıştırmada bi ton duman atıyo he üzülmüyomuyum üzülüyorum. yazık valla ama bence ufak motorlarda dpf iptal olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

ya bi anda herkez çevreci olmuş buğune kadar dpf'mi vardı ? yüklendin mi attırıveriyo mübarekler napıcaksın ozaman dizel'i iptal etsinler.. 1.6TDİ ne kadar duman atacak sanki önce o magirus'ları canter'ları kaldırsınlar.. 3.9 kuru tip Canter var şirkette her çalıştırmada bi ton duman atıyo he üzülmüyomuyum üzülüyorum. yazık valla ama bence ufak motorlarda dpf iptal olabilir.

eskiden otobüslerde sigara da içiliyormuş.. eskiden bu kadar araba da yoktu.. zamanla şartlar değişiyor, bilinçlenmek zaruri hale geliyor..

ayrıca falan araç ne kadar duman atacak ki demek yanlış.. komşumun doblosu 5 dakika rölantide çalıştı, gözlerim ve genizim yandı.. (araç geberik değil, daha 40 bindeydi)

• Dpf iptali yaptıracağına chip tuning yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

quote:

6 yıl önceki HDI larda DPF olmayabilir. Euro 5 motorlarda DPF oluyor
  • Konu eski konu, yanlış yazmışım bendeki motor EURO4.

DPF yok, katalizör var sadece.
  • ISUZU DPF İPTALİ Selam arkadaşlar 2011 model ısuzu npr 8 kamyon dizel partikül filitresi iptalini yapan bir usta varmı
     DPF İptali hk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre651

ISUZU DPF İPTALİ Selam arkadaşlar 2011 model ısuzu npr 8 kamyon dizel partikül filitresi iptalini yapan bir usta varmı
     DPF İptali hk.

Yazık günah, insanların sağlığıyla oynamayın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilimum egr dpf kat.iptali motora can katar; bir o kadar da cevreyi kirletir.. egr farkedilmese de kat.ve dpf iptalinden agir kusurla kalirsiniz

• egr, dpf, kat iptali ile ilgili konuları okudukça avmlerin kapalı otoparklarına girmenin hiç iyi bir fikir olmadığını düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: emre651

ISUZU DPF İPTALİ Selam arkadaşlar 2011 model ısuzu npr 8 kamyon dizel partikül filitresi iptalini yapan bir usta varmı
     DPF İptali hk.

Yazık günah, insanların sağlığıyla oynamayın..

Aynen katılıyorum. Yazıktır.

Siz hiç akciğer kanseri olmuş çocuk gördünüz mü?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.