|
DPF İptali hk. (5. sayfa)
-
-
Herkese merhaba,
Bir araç almak üzereyiz ancak sahibi DPF kazanının içini boşaltmış. Bu şekilde araca binmek istemiyorum. Serviste 30-35 bin TL yeni parça fiyatları. internette bazı yerlerde DPF kazanının içini açıp yeni filtre taşı koyup tekrar kaynatan yerler var. maliyeti 5-6 bin tl gibi oluyor. Bu yapılan işlem sağlıklı mıdır? Tecrübe sahibi olanlar var mi aramizda acaba? Mantıken parçayı sıfırlamış oluyorlar ama DPF çözümü olarak heryerde ya yıkama ya da yüksek ücretli servis değişiminden bahsediliyor. DPF filtre taşı değişimi yeni bir uglamamı yoksa aslında yapılması gereken zaten bu mu?
-
Aracın modeline göre değişir, eğer ithal spesifik bir araç ise, tekrardan orjinal parçanın ECU ye tanıtımı yazılımda hata verebilir, filtrenin kendisi de sıkıntılı olabilir. Sadece fiziksel olarak değil yazılım olarak da araştırın, çünkü egzosun içini boşalttım kurtuldum olmuyor maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X