Bildirim
DPF İptali hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lütfen bi yardım edin arkadaşlar -
Büyük ihtimalle geçmez.
Zaten iptal falan da ettirmeyin, milleti zehirlemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 1 Ağustos 2012; 10:03:06 > -
Araç muayeneden geçer, o konuda sılkıntı yaşamazsınız. Ama DPF'yi iptal ettirmek çok kolay bir işlem değil. -
İyide amaç nedir yani DPF'yi iptal edince elinize ne geçecek onu anlamadım. -
bende de 1.6 multijet var dpf li, arada bir yakıt katkısı ilave ediyorum sorun yok...bence iptal ettirmeyin youtube da araştırdım basınçlı su ile bile temizliği yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis gözümü çok korkuttu sanırım. Eğer bozulursa büyük masraflar açacağını söylediler. -
Ara sıra katkı ve ayda bir kaç kez gazi dinlerseniz sorun olmaz.
illaki sokucem derseniz Mehmet Gazihan yazılım ile birlikte sokuyor hata kodu vermeden.
Aman ha iptal falan ettirmeyin..
2010 jettaya binecek durumdaki birinin, beş paralık masraftan kaçıp çevreyi kirletmesi çok duyarsızca bir davranış olur..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
2010 jettaya binecek durumdaki birinin, beş paralık masraftan kaçıp çevreyi kirletmesi çok duyarsızca bir davranış olur..
Aman hocam sanki adam Mercedes'e Porsche'ye mi biniyor , orta sınıf bir halk arabasına biniyor adamın para biriktirip belki de taksitli aldığı yani kısacası geleceğini ipotek altına aldırdığı bir yatırım belki de. Tabii bu tarz hesapta olmayan şeyler çok canını sıkacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
Ara sıra katkı ve ayda bir kaç kez gazi dinlerseniz sorun olmaz.
illaki sokucem derseniz Mehmet Gazihan yazılım ile birlikte sokuyor hata kodu vermeden.
İşte pek gazı dinleme şansı olmuyor, yılda bir kere belki şehir dışına çıkıyor araç. İş güç dolayısıyla pek boş vaktim de olmuyor. Arıza lambası yandığında içimi bir korku sarıyor ki anlatamam -
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Hocam Jetta dediğiniz nedir Allah aşkına, kredisi daha zorla yeni bitirdim aracın. Fazla yakıcak diye parmak uçlarımla basıyorum gaza -
2-3 hp için etrafa daha çok zehirli gaz salmanın anlamı nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
2-3 hp için etrafa daha çok zehirli gaz salmanın anlamı nedir ?
Adamin derdi performans degilki, masraf olmamasi..
quote:
Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman
quote:
Orijinalden alıntı: aanil
2-3 hp için etrafa daha çok zehirli gaz salmanın anlamı nedir ?
Adamin derdi performans degilki, masraf olmamasi..
He o zaman olur. O daha beter bi bahane. -
Masraf olmasın diye turboyu da söktürün mazallah bozulur,patlar filan bir ton masraf ne gerek var turboya,dpf ye. -
dpf kaç para ?5-10 bin tllerden bahsediyorlar, ucuz bir şey sandılar heralde. -
quote:
Orijinalden alıntı: erakcora
dpf kaç para ?5-10 bin tllerden bahsediyorlar, ucuz bir şey sandılar heralde.
Markaya-motora göre değişmekle beraber DPF fiyatları 1500-4500 TL civarlarında geziniyor.
Tamam ucuz değiller fakat 10.000 TL de biraz abartı olmuş.
Ayrıca öyle korkulacak bir parça da değil, kötü yakıt kullanmadığınız sürece kolay kolay problem yaşatmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 8 Mayıs 2014; 16:28:58 > -
hocam arıza lambası yandımı azıcık sıkıştırıver iptal edipte milleti zehirlemenin anlamı ne -
İptale gerek yok,ara sıra katkı kullanın,mazotu aldığınız yere dikkat edin yeter.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Büyük ihtimalle geçmez.
Zaten iptal falan da ettirmeyin, milleti zehirlemeyin. |
Masraf olmasın diye turboyu da söktürün mazallah bozulur,patlar filan bir ton masraf ne gerek var turboya,dpf ye.
|
Benzer içerikler
- chery tiggo 8 pro yorumlar
- tofaş istavroz arızası nasıl anlaşılır
- kasko motor arızasını karşılar mı
- oksijen sensörü iptal edilirse ne olur
- renault 21 en çok tutulan modeli
- togg sipariş
- akü markaları
- opel corsa elektrikli fiyat
- mustang mach-e fiyat
- chery 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X