Şimdi Ara

DPF Rejenerasyon problemi 1.3 multijet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dpf sayfalarını inceledim ama tam olarak emin olamadım.
    Rejenerasyon dışında uzun yolda 3000 dev civarı kullanımda partiküllerin yanması sağlanır mı?
    6 ayda bir rejenerasyon çalışıyordu. Son zamanlarda Haftada bir çalışmaya başladı. Aracı Otoyolda 200 km boyunca 3000 dev civarında kullandım.
    Hafta içi 5gun günlük ortalama 40 km şehir içi kullandım. 5. Gün tekrar rejenerasyon çalıştı. Araç 130k km'de.
    Bu durum pek normal gelmiyor, umarım masraf çıkarmaz. Bu konuda öneri alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!

• Araç modeli nedir, yerli üretim modeller ile ithaller farklı sisteme sahip ithaller de zırt pırt devreye giriyor. Yerlilerde Linea Doblo gibi sıkıntı yok galiba. Sizde rejenerasyon temizliğinden farklı olarak filtre dolmaya başlamış gibi. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Araç modeli nedir, yerli üretim modeller ile ithaller farklı sisteme sahip ithaller de zırt pırt devreye giriyor. Yerlilerde Linea Doblo gibi sıkıntı yok galiba. Sizde rejenerasyon temizliğinden farklı olarak filtre dolmaya başlamış gibi. 😊

Araç corsa D (ithal)

Muhtemelen filtre dolmaya başladı.

Ne yapabilirim onu düşünüyorum. Uzun yolda yuksek devir kullandım. Sanırım kuzu kuzu servise yanaşacağız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficista -- 29 Temmuz 2017; 12:48:35 >
  • İçi dolmuş ve yakrak temizleyemiyor. Sanayide temizlik işlemi yaptırırsınız ve sorunsuz kullanmaya devam edersiniz. Sakın sanaide bazı saçma tiplerin "içini boşaltalım" demesini dikkate almayın, içini boşalttırırsanız sonra bir dolu sorun yaşarsınız (burada uzun yazıp sıkmak istemiyorum). İçini boşaltanlar gidiyor sonra sizden çıkardığını 500 TL'ye satıyor.
    DPF temizliği için üretilmiş özel kimyasallar ve makineler var, temizlik işlemi mutlaka özel kimyasalla ve makineyle yapılmalıdır. Söküp içine ne olduğu belirsiz kimyasal döküp hortumdan yada araç yıkama tabancasından su tutanlar var onlara yaptırmayın bir işe yaramaz boşuna para verirsiniz.
  • Bilgi için teşekkürler. Baktıracağım pazartesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW T4 2.4 Yakıt Problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.