Şimdi Ara

dr.com.tr'de Gerçek Şahane Cuma İndirimlerini Kaçırma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
18.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %60'a varan indirimleri dr.com.tr 'de başladı, kaçırmadan yakalayın

PlayStation fırsatlarını da kaçırmayın arkadaşlar! Bu da linki;
    www.dr.com.tr
    D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası
    https://www.dr.com.tr/kataloglar_/sc-oyun-konsol/5787

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırsatavcıları -- 29 Kasım 2019; 16:34:43 >

• boşuna zahmet etmişler
  • Elektronik icin girilecekse zaman kaybi gibi, baktim bise yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dr com u değil dr com beni kaçırdı.bir defa sipariş verdim sorgusuz sualsiz iptal etiler.isterse %80 indirim yapsın alışveriş yapmam burdan.
  • çöp oğlu çöp hepsi
  • şu cuma geçse de bi kurtulsak. boşuna zaman kaybı ve hayal kırıklığı yaşayıp duruyoruz.
  • iliqueur kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar...Adını değiştiriyorlar,amacına uygun iş yapmıyorlar,hepsi kandırma dolandırma peşinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 27 Kasım 2019; 10:37:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• %69 indirim yapılan ürün bu.
  • boşa lekelemeyin adamları . ben aldım ürün piyasanın çok altında fiyata .550 tl ucuza. ve başka bir ürün 1250 tl ucuza satıldı .bizzat şahidim. haaa ürünü göndermezlerse ozaman giydiririz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kan

boşa lekelemeyin adamları . ben aldım ürün piyasanın çok altında fiyata .550 tl ucuza. ve başka bir ürün 1250 tl ucuza satıldı .bizzat şahidim. haaa ürünü göndermezlerse ozaman giydiririz :)
    Hangi ürünler

• jbl go kod ile 189-15=174 TL ye geliyor. Bonuspay ile de öderseniz 30 TL veriyor. Bence piyasaya göre gayet uygun ben sipariş verdim. Umarım gelir.
  • kadir_150 kullanıcısına yanıt
    Mesela ben dün aldım jbl partybox 100 ü,1773 tl tl ye aldım,bak bakalım piyasada 2300 den aşağısını bulabilecek misin

Bu ürünün partybox300 ünüde 1773 e alanlar oldu şanslı 4 kişi, ki 300 olan modeli en düşük 3000 tl idi türkiyede

• Arkadaş jbl go2 ve jbl flip 5 aldı piyasa fiyatının oldukça altına. Bu sene adam gibi indirimi şaşırtıcı şekilde dr yaptı. Göndermemezlik etmezler umarım
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Vallla helal olsun tahmini kargo tarihi 2 aralık diyordu bugün vermişler. Yarın elimde olacak ürün .kim nederse desin d&r en sağlam indirimi yapan firma oldu .n11 ile birlikte

• Amazonda kitaplar daha ucuz haberiniz olsun

• Dün gece JBL T500BT MODELİNİ 229 TL'ye almıştım idefix'ten. Gönderirler mi orası soru işareti tabi.

İndirim yok diyemeyiz nihayetinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

İndirim falan yok mk

dr den konsol alınmaz. bakmaya bile gerek yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.