Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (2024) PC ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şua anda 83 ama oyuna 60 veren 3 4 tane basın var. beklediğimin altında kaldı. bu hali ile goty için aday bile olamaz.

• R7Game kullanıcısına yanıt

TLOU veya GOW'a da 40-50 veren var hocam. VGC hariç ismi olan yok o yüzden takmıyorum onları. Eurogamer 10, IGN 9 vermiş. Bunlar benim dikkat ettiğim kurumlardı ve mutluyum. GOTY beklentim de yok bu arada. 90 da alsaydı da Veilguard'a gelene kadar daha hak eden oyunlar vardı GOTY'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ekim 2024; 18:14:40 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

şu an 84 oldu :) şöyle 86 87 olsa hiç yoktan goty adayı olarak görsek :) kazanmasın ama aday olsun :)

2014 de 85 metalı Inquisition almıştı GOTY'i. Umudumuz var hala :D

• Tahmin ettiğim gibi combat ve boss dövüşleri kurtarmış oyunu gibi görünüyor ama kişisel olarak yan karakterler cidden çok itici geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

o konsol puanı. pc puanı 89 onun :) o sene rakibi de yoktu ondan aldı ödülü, yoksa alamazdı. bu sene 90 üstü bir sürü oyun var :) alması imkansız ama aday olsun yeter bana.

• Büyük başarı, özellikle seriyi böyle art stil olarak, bir de core olarak değiştirip bu kadar yüksek puan alabilmek herkesin harcı değil. O kadar gereksiz nefrete ragmen gerçekten helal olsun. Çoğu oynadığım en güzel bioware oyunu demiş, gerçekten heyecan bastı şimdi günler geçmez  

En güzeli de şey, perşembe günü Monster Hunter Wilds'ın betası başlıyor, akşamına da Dragon Age çıkıyor. Perşembe'nin maşallahı var bu hafta  

PC puanı da 85 görünüyor hocam meta da. Çok ilginç bir sene gerçekten. Bayonetta 2, Dark Souls 2 ve Divinity Original Sin gibi ondan daha yüksek puanlar alan ve bence açık ara da daha iyi oyunlar varken en popüler olana GOTY'i vermişler. Sonra da bir daha böyle bir şey yapmadı zaten Geoff :D

yok pc puanı 89 ya yanlış bakmışsın :) bence inqusition o sene en iyi oyundu. original sin ile kafa kafaya götürürdüm ama inqusition'ı seçerdim. souls-like sevsem de dark souls 2'yi sevemedim, çamur gibi oyundu.

PC kısmı 45 inceleme ile 85 hocam :) Ben oyumu Bayonetta 2 den kullanıyorum bu arada :)

https://www.metacritic.com/game/dragon-age-inquisition/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ekim 2024; 18:42:9 >

pardon ps4 puanı 89 :) ama normal çünkü inqusition enteresan şekilde klavye mouse kontrolleri kötüydü, gamepad kontrolleri çok daha rahattı.

• 250 TL ye goty aldık sanırım 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam yanlış anlamayın amacım tartışmak değil de, düşünceniz çok saçma geldi. Skorun tabiki de etkisi var ama 83-84 düşük bir puan mı gözünüzde? Özellikle bir oyun bu kadar kendine has yenilik ve değişiklik uygulamasına rağmen. Yeni IP kadar riskli yaptıkları şey, ona rağmen yani. Sizin düşüncenizle o zaman Mario oyunları hep 93-95 alıyor, her sene mario oyunları goty olmalı. Adamlar iki ses dosyası ekliyor, yuhuuu diyor diye mario bunu yeni oyun diye 60$ a kakalıyorlar insanlara, gidiyor 93-95 alıyor. Öve öve bitirilemeyen ve goty denilip duran Wukong oyunu meta da şuan 81. Tabi bu şuanlık Dragon Age incelemelerine göre 2 kat fazla haliyle tam eş değiller ama DA'da eşit sayıya ulaştığında skoru cok da değişmeyecektir. Bu durumda wukong nasıl goty olabiliyor da bu oyun aday bile olamıyor? Düşüncenizi asla anlayamadım.

• Kage. kullanıcısına yanıt

84 puan düşük değil tabi ama beklentim 90'a yakın olunca afalladım :) wukong'un puanı 81 ama çok büyük etki yaptı (satış başarısı ve steam oyuncu sayısı), veilguard o etkinin yanından bile geçen etkiyi yapamaz bence. bu arada wukong'u unuttum ben :) aklım tamamen 90 üstü metaphor ve ff7 rebirth'e gitmiş :) onun için aday olamaz dedim.

Bende bu düşünceye katılmıyorum hocam. Mario oynamadığınız aşırı belli, oynasaydınız her ana Mario oyununda Inquisition'ı katlayan yeniliklerle çıktığını bilirdiniz. Bu arada evet ana Mario oyunları çıktıkları sene GOTY alsa koymaz çünkü hak eden oyunlar.

• Ea playe gelir mi acaba hemen epicte 39 tl şu an ilk ay.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Sadece EA pro'da olucak ilk gün direkt hocam, düz EA'ya geleceğini sanmıyorum uzun süre, 18$ galiba EA Pro öyle hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Ekim 2024; 19:48:14 >

ea pro'da da olmayacak diye biliyorum ben. ea uygulamasında hiç bir şekilde yok.

• Skill Upyoutube
    I do not recommend: 'Dragon Age: The Veilguard' (Review)
    https://www.youtube.com/watch?si=YFMZt7-7skOiLJma&v=QF-Kd2BBpx8&feature=youtu.be

Sevilen bir fikri mülkü daha katletmişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ekim 2024; 20:53:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun güzel görünüyor. Türkçe yama bekleyeceğiz mecbur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.