Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BF oynarken görmüştüm diye hatırlıyorum hocam bakayım hemen;

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]

Ea play pro da var doğru hatırlıyormuşum. Aslında tam fiyat vermektense ea pro almak daha mantıklı, 1 ay içinde kesin olarak biter. Ha 2.kere bitirecek falan varsa ayrı tabi.

• Dragon Age Veilguard şapşal ve çocukça.

Hiçbir gerçek gerilim içermiyor ve çatışma içermiyor.

Diyaloglar kısır ve ilgi çekici değil.

Yan karakter görevleri sıkıcı ve kötü yazılmış. Ana hikayeye bağlanmıyor.

Ana hikaye hayalkırıklığı.

Karakter modelleri Disney Animasyonu gibi.

Evrende hiçbir karanlık taraf kalmamış.

Role Playng olarak kötü olamıyorsunuz. Birilerini inticitecek biçimde konuşamıyorsunuz. İyi adam ve daha az iyi adam olabiliyorsunuz.

Oyun içerisindeki puzzellar insanın aklına hakaret edecek seviyede basit.

Bölüm tasarımları labirent gibi, sanki bir mmo haritasında oynuyormuş gibi hissettiriyor.

Oyunun son 2 saati güzelmiş. Final kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ekim 2024; 21:43:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

önceki oyuna kıyasla bu daha kötü yani?

• İncelemeden anladığım Disney Dragon Age gibi birsey yapmışlar. Korktuğumuz hersey basımıza gelmiş.

İngilizceniz varsa incelemeyi izlemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ekim 2024; 21:14:40 >

Önceki oyun çıktığı sene yılın oyunu seçilmişti. Bu yanından geçemeyecek galiba

• Fextralifeyoutube
    The TRUTH About Dragon Age Veilguard REVIEWS
    https://www.youtube.com/watch?si=8cFlXD1Rc2p5wh6d&v=LDRVdfzHXDI&feature=youtu.be

Ön incelemede oyun hakkında biraz olsun olumsuz yorum yapan yayıncılara inceleme kodu gönderilmemiş.

Videoda bunu daha önce sadece Cyberpunk2077 çıkışı öncesi yaşamıştık diyor.

Yani oyunun çıkışının ardından herkes oyuna ulaştığında puanı hızlı biçimde düşebilir. EA mümkün olduğunca incelemeleri geciktirmeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ekim 2024; 22:13:4 >

• Bu oyun dragon age serisinin en kötü oyunu olacak gibi duruyor...Ayrıca Dragon age bu değil..Son 2 oyun(Veilguard'da dahil) Dragon age değil.Bunlar dragon age atmosferinden kopalı çok oldu. Son iki oyundur rio karnavalı gibi oyun yapıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 28 Ekim 2024; 22:45:0 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

1 ayda biter mi Rpg oyun bilemedim, 18 dolar çok indirimle 30 35 dolara inse ömürlük senin olur başka build seçimler derken oynatır kendini gene iyi oyunsa.

Ea playe 1 yılda gelmez gene o zaman hocam.

• Oyunun cok iyi olacagini beklemiyorum , ama kendisini hertürlü oynatacagini biliyorum.. Hikaye cerezlik olabilir. Yada beni şaşirtabilir. Bekleyip görücez. TEK BEKLENTİM.. RPG oyununda basit ve kısıtlı bir Armor ve silah itemi yapmazlar umarim.. Önceki oyundan ders almadilarsa Studyoyu kapatsinlar İflas etsinler.

dediğin gibi olsa oyuna 60 70 verenlere de göndermezlerdi kodu. bir sürü 60 70 veren var.

Fextralife, twitch üzerinde bot basıp izleyici sayısını arttıran bir elemandı, hangi yeni oyuna baksan bu adamı görüyordun en üstte. Öyle öyle biraz takipçi yaptı, sonrasında fextralife diye wikipedia açtı her oyun için wikisi var. Bunlara bot basa basa popüler yaptı hep, sonra farkedildi tabi bot bastığı çünkü chati çok yavaştı. Şimdi adamı göremiyoruz, wikipediası ise yanlış bilgiler ve ai tarafından yazılmış bilgilerle dolu, amacı click kasıp para kazanmak. Bi oyun çıktığı gün fextralife wikipediası ağzına kadar bilgi dolu oluyor daha ilk gün, tabiki hepsi yalan yanlış bilgiler, fakat baktıgın zaman en üstte çıkıyor hep.

Benim oyunum olsa ben de fextra'ya kod vermezdim, kendisini önemli biri gibi görüyor aslında en ufak değeri yok bu evrende adamın. Bi yerleri acımış kod alamadı diye, bomboş bir adam şöyle adamları takip etmeyin. Yani anlıyorum oyunun başarısız olmasını istiyorsunuz sabah akşam da, bari düzgün insanları takip edin o konuda.

• +5 Puan sırf Woke olduğu için geliyor biliyorsunuz, Eurogamer 100 vermiş mesela oradan anlayın, hastalar Woke işlere :D. Yani elimizde 80 puanlık bir oyun var aslında, satın almak isteyenler ona göre düşünsün.

• R7Game kullanıcısına yanıt

Bakalım 1 hafta içinde puan nerede sabitlenecek. 80 altına düşmezse haklısınız.

O konuda dikkat ettiğim şey şu oldu.. Youtube'da bir sürü eleştirel video var ancak takipçi sayısı az olanları paylaşmadım.

İki video paylaştım, iki hesabında 1 milyon üzeri takipçisi var.. Bu kadar çok takipçisi olan kanalların düşünceleri daha geçerli veya ana akım olur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Ekim 2024; 23:25:41 >

Oyun hakkında aşırı olumsuz konuşan kanallara baktım alayı bir taraftan sallama şeyler söyleyip söyleyip durmuş. Ok oyun mükemmel değilde bunların dediği gibi de itin şeyine sokulacak kadar da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 28 Ekim 2024; 23:29:37 >
  • Skill up en azından kendisini kanıtlamış birisi bu konuda, o adam oyunu yerden alıp 50 metre derine gömmüş ama kod almış sonuçta. Bu adam her zaman pozitif yorum yapan birisi değil, haliyle fextra'nın kuyruk acısı kendisi için, herkese verilmemiş gibi click kasıyor yine video ile. Gerçekten değeri olmayan bir adam bu evrende.

Skill Up anladığım kadarıyla art stili sevmemiş, hikayeyi sevmemiş, karakterleri pek beğenmemiş, combatı beğenmemiş pek samimi gelmedi. Ben de takip ediyorum ama samimi gelmemesinin sebebi şu; genel olarak incelemelere baktığım zaman en çok combatı ve hikayesi övülmüş. Çok çok az insanın, skill up dahil bu ikisini beğenmemiş olması samimi gelmedi. Bana biraz oyunu gömmek için gömmüş gibi geliyor, çünkü belli ki kendisi de Dragon Age fanı. Eski Dragon Age tadı isteyenlerden, oyun ilk duyruldugundan beri o havada olmayacağı o şekilde olmayacağı belliydi. Bu oyuna yeni IP gözü ile bakmak lazım, o gözle baktığımız zaman güzel iş çıkarmış görünüyor. Art stil ise daha çok kişiye kalmış bi konu, art stilin pozitifi ve ya negatifi olmaz genel olarak. Kişi beğenir ya da beğenmez o yüzden art stil ile ilgili yorumları görmezden geliyorum. Ben kişisel olarak dert etmiyorum ama tabi sony exc oyunları gibi bi grafikte olsa tadından yenmezdi Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

@Hudson51 +1 hocam haterların çoğu oyun duyruldugunda direkt haterlığa focuslandı zaten, o adamlar daha oyunu bilmeden etmeden başladı. 10/10 da çıksa bir şeyler bulup sallamaya devam edeceklerdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 28 Ekim 2024; 23:47:39 >

• Fiyasko miyasko olsada oynardım ama türkçe dil desteği yok. İleride resmi türkçe dil desteği gelir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 29 Ekim 2024; 3:49:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BEKOKOBE35 kullanıcısına yanıt

yalnız bunlar nasıl tarikatsa meta ortalaması 84 yapmışlar, büyük başarı bence. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu işi çözemedim. Yahu 10/10 100/100 verenler var. Hiçbir oyun 10/10 olamaz zaten de. Malum tarikatın maddi manevi desteği baskısı ile verilmiş puanlar belli. Ancak oyun cidden iyi mi kötü mü oynamadan bilemeyeceğiz 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar orta çağ oyununa uygunsuz cinsiyet ile saçma sapan şeyler eklemişler saçmalığa bakar mısın woke oyunuyum diye bağırıyor oyun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.