Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
16
Favori
23.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna 3k verip birde şöyle kötü grafiklerle oynuyorsun ya paranla rezil olmak böyle bir şey.

Şu farkı görüp PC'ye geçmemek de ne bileyim.

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Malesef aynı sorun Monster hunter wilds için de geçerli. PS5 özel betası başladı, dün bakındım da ne yazık ki oyun performans modunda 480p görüntü ve düşük grafik sunuyor. Abartısız nintendo switch oyunu gibi görünüyordu oyun, quality moda alınca bile tam çözünürlük sunmuyor, yine netlik sağlıyor ve grafikleri yükseltiyor ama oyun 20-25fpse düşüyor. Takip ettiğim yayıncı kapattı ve pc sürümünü bekleyeceğini söyledi, çünkü oyunun gerçekten nintendo switch oyunundan farkı yok gibiydi.

Şimdi bu attıgınız örneklere baktıgımda da aynı şey mevcut gibi görünüyor, MH Wilds pek optimize oyun değil ama DA için çok iyi optimize deniliyor incelemelerde. Ona rağmen ps5 de bu kaliteyi sunması şaşırtıcı, ya PS5'in devri bitmiş ya da bilerek yapılıyor şuan sırf Ps5 pro satmak için. Fakat ne olursa olsun demek ki artık ps5 pro şart, bu kalitede oyun oynanmaz.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi Pro satmak için bilerek yapılıyor da olabilir. Yalnız ben şunu anladım 4k quality açık bir şekilde oynayacaksın veya 1440p dlss dlaa açık şekilde oynayacaksın. Bu oyunda FG olacak mı bilmiyorum olursa 1440p DLSS DLAA + FG açık bir şekilde oynarım. Bu saatten sonra 1440p min olmalı artık zaten 4k native hayal maalesef seni mecbur dlss quality açmaya zorluyorlar. 2025 yılına gireceğiz hala 540p 720p 840p çözünürlükte oyun oynanılıyor inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 30 Ekim 2024; 17:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veilguard da Sabrina Carpenter yapmışlar puhsajdhaskjd

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]x (formerly twitter)
    Jessica Cogswell 🖤 (@awildjessichu) on X
    https://x.com/awildjessichu/status/1851463514516230626
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Bi trailerında farketmiştim şimdi buna bakınca da kesin olarak söyleyebilirim ki, bir video oyunda gördüğüm en gerçekçi duran saç grafiği bu oyunda var bi tek. Muazzam duruyor, oyun 0/10 almış olsaydı bile saç devlerinin haklarını vermemiz gerekiyor olurdu Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Kage. kullanıcısına yanıt

İstediği kadar woke olsun hocam, ben böyle rengarenk fantazilere aç kaldım keyifle oynayacağım.

Ps5 performans modu Dead Cells gibi pixel art duruyor yeminle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Son dönem çıkan oyunlara bakıyorum hedef kitle genelde 15-20 yaş arası. 30+ oyuncu olmadığını sanıyorlar ya da umursamıyorlar. Tamamen ticari kafa olduğu için çöp oyunlar çıkıp duruyor.

• Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Birçok oyunda böyle. Hala insanlar şu cihazlara para vermek için sıraya giriyor.

• Periah kullanıcısına yanıt

Güzel özetlemişsin hocam. İnsan gerçekten üzülüyor Origins gibi bir seri nasıl bu hale gelebilir. Oyunda dünyayı mı kurtaracağız birilerinin cinsel yönelimlerini mi öğreneceğiz gerçekten komik diyaloglar.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Hedef kitlenin 15 yaş olduğunu falan sanmıyorum hem yaş kriterine uymuyor hem de 15 yaşında çocuk nasıl alsın 70 80 dolarlık oyunu ?

• hocam kahve alıyorsun, kahvenin yarısı boş konsol da bana öyle geliyor. Oyunu oynuyorsun ama yarım oynuyorsun. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Hangi kahveci o gitmeyelim. :)

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Belki günlük 100 dolar harçlık alıyor? Herkes bizim gibi fakir mi?Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Avrupa'da kimse reşit olmayan çocuğuna öyle fazla para vermez hocam Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Popüler olanlar yapıyor hocam. Filtre kahve de çok denk geldim. Ağzınız yanmasın efendim o yüzden usul böyle demişti. Dedim ne alaka:) sonra gitmemeye karar verdim p isimli markanın kahve makinesini aldım. S isimli markanın termosunu da aldım bir daha o günden beri gitmedim. Aylık 3k dan kurtuldum o para oyuna gidiyor şimdi. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

bu arada oyun çıktı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 31 Ekim 2024; 18:21:43 >
  • Oyun Türkiye saati ile 19 da çıkış yapacak diyorlardı heyecan sardı.

• Müthiş oyun.

Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU]Watch VEILGUARD | Streamablestreamable
    Watch VEILGUARD | Streamable
    https://streamable.com/fn6sso
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Dehsete dustum ya.

• Türkçe yama gelince oynarız artık, iyi oyunlar herkese. Dragon Age: The Veilguard (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.